Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am tras un pui de somnic,dar acum s-a intors Diana si iar ne uitam la ceva porcarie Gummy Bear
S-a terminat si cica NU MEIGE ... II TICATA
DENISA bine ca n-are Alex nimic la plamani,lasa ca mai ai timp altadata cu testul de auz,nu cred sa aiba ceva ,oricum.
Off,,, ca acum o striga tare pe ALE (Alessia din italia) si nu e Daniela on line sa ne vedem si auzim,deja a luat si microfonul Diana
MARAKI n-am priceput care idei.Mai baga linkuri distractive,ca vad ca tu le depistezi,uite ce succes avura si bebebii ala la Diana
Acum s-a mai terminat o prostie si a zis bine: NU MAI ! GATA!

http://uk.youtube.com/watch?v=airctgPE0uU&NR=1 poate altora le place,CA Dia striga NU PUNE MAMUTZA !

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni ma refeream la ditamai casoaia bagata in apartament

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am scris zilele trecute ca ma gandesc unde sa mut biroul in cazul in care as cumpara casuta pt. Angelo, acum slabe sperante pt. ca nu vrea Giorgos Ce link-uri vrei?
Ingrid sanatate la printesa, imi pare rau si chiar nu stiu ce ai putea face sa o feresti de otite. Prin cate am trecut si eu.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput
Mergi la inceput

MARAKI pai daca aveam un apartament cu 4 camere ,deci una doar a Dianei,nu te gandi ca nu-i luam si eu toate tampeniile,numa' bani sa fi avut Deocamdata ma gandesc la cort,ca e mai practic,il pot strange si depozita cand se plictiseste.
De linkuri haioase ziceam,ca mi s-a acrit sa tot rotesc vreo 7-8 bucati Ei insa nu.
Iar vine,merg imendiat mai bine sa construim cu cuburi - de fapt cum le zice la alea care se asambleaza,nu-s lego? Se baga unele in altele,inclusiv pe laterale prin niste santzuletze subtiri,dar acolo abia le pot baga eu,dar asa pot sa obtin bucati mai mari.
Ca norocul ca a luat cartea si ii explica lui fratelo niste imagini asa ca am scapat cateva minute.
Cum ziceam de cuburile alea,cel mai mult ma bucur ca a inceput sa ii placa sa le asambleze,ca mi-era teama ca n-o sa ii placa si ca o fi o moafla care nu stie sa construiasca nimic Daca a prins gustul,sper sa aiba si ceva imaginatie pe cum creste,eu eram tare buna la asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cine pune un diagnostic?
de 2x a bufnit in plans Marco: cand i-am dat cu seringa sirop de brad si cand a baut din pahar suc de porto. sa fie rosu in gat si sa-l piste?

maine dupa amiaza merg la pediatra.
a inceput si sa arda putin.

eu am o camera pt. marco, e cam mica e drept, am si ditamai livingul dar chiar toate plasticaraiele nu le iau acum: tobogan, casuta, etc. nu se joaca nici cu astea ce le are, nu sta la masuta, asa ca sunt convinsa ca nu le-ar baga in seama pe alea, doar bani aruncati si spatiu ocupat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO chiar nu-mi dau seama,sper sa nu fie ceva grav!

Eu profit si aranjez niste acte,ca acum il chinuie pe fratelo

Am uitat,mai devreme mi-a restartat PC ,a apasat din greseala cu piciorul pe buton.
Iar acum de ciuda ca nu am mers sa "dansez" si eu cu ei,ca tragea de mine,deja a intins iar piciorul sa imi stinga PC,noroc ca am observat la timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova, nu are ceva afte in gurita? Sau poate rana ceva (poate s-a lovit la Alba si nu erati prin zona sa vedeti).......al meu a cazut sub ochii mei si avea in gurita un tub de la o jucarie din aia de impins. Nu s-a lovit prea rau dar i-a dat un pic sangele in cerul gurii, s-a zgariat! Pupici lui Marcolino si sa-i treaca buba din gurita!
Moni, uite aici casuta noastra: http://www.dropshots.com/T_Ioana2#date/2007-08-12/11:55:08 din pacate nu am vreo imagine de ansamblu. I-am luat-o din Metro de la CTA cu 350.000. Doar ca nu s-a prea jucat acasa cu ea si am demontat-o iar.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Ioana mersi,e fain,asta e riscul cu chestiile astea,se plictisesc repede de ele.Eu n-am avut inca timp si nici bani dealfel,asa ca n-am fost in cautari,dar saptamana viitoare in WE dau iama
GIO si eu ma gandeam la afte,dar astea nu justifica febra.Sau or fi si afte si masele si deci febra de la masele? Ceva e clar ca nu e in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, "musafira" aia era Vlad, baietelul nasilor de la Bucuresti, inainte sa-i ia motul
Eu acum i-am dat tema lui Cristi problema aia cu pisicile din rucsace, a lui Mira....si il freaca si pe asta grija daca autobuzul are sofer

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput