Inseminare (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

OanaMar FELICITARIIIIIIIIIIIIIII
eram sigura
felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii
si mai ai rabdare pana joi
eu zic deja sa te consideri gravi ce sa mai amani
te pupicesc

Mergi la inceput

un weekend minunat in continuare
si vb maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

OANAMAR......................OANAMAR..................

Mergi la inceput

Draga mea,stiu cum e..........imi pare tare rau ca sunteti tristi dar trebuie sa va gasiti linistea in alta parte pana cand va fi sa fie..........faceti altceva si iubiti-va si dragaliti-va.Nu stiu, noi parca de cand nu reusim sa avem bebe sunt mai indragostiti si mai disperati unul dupa celalalt.Ca pana la urma doar pe noi ne avem si altii chiar daca sunt din familie sau nu,chiar daca inteleg si sunt alaturi de tine si poate sufera alaturi de tine..........seara tot pe iubitul sot il ai langa tine............si il vei avea mereu langa tine.......eu ma gandesc cateodata cu disperare cum va fi viata la batranete cand vom fi dor noi doi.........ca altcineva..........si ma apuca tristetea.dar imi revin repede si ma gandesc sa fim fericiti atata cat ne-a mai ramas si sa nu las nici un gand rau sa ne faca mai putin fericiti decat meritam.........

quote:
Originally posted by montytaiana

am nevoie de un ingeras in viata noastra
asa nu se mai poate suntem cu nervii la pamant
ne dorim prea mult
si sotul meu il vad cum se consuma in sufletul lui, i-am explicat ca nu-i nicio problema
dar cred ca in mintea lui se invinovateste
suntem asa de tristi

Mergi la inceput

da ginamaria ai dreptate
eu nu am zis ca nu ne iubim sau nu incercam sa ne traim viata
dar il simt cum se framanta cum ar vrea sa fi fost altfel
cum sufera pentru fiecare nereusita
si asta ma doare cel mai tare
desi i-am explicat ca se mai intampla ca unele pers sa nu poata avea copii si ca nu e nici o problemacred ca in sufletul lui nu a putut trece peste asta si sufera foarte mult, se invinovateste desi chiar nu are de ce nu e vina nimanui
dar mereu imi spune "noi pt cine muncim pt ce ne spetim in fiecare zi la munca
toata lumea ma intreaba noi cand? ce sa le spun"

Mergi la inceput

MONTY si eu m-am cam saturat de intrebarile astea care pana acum parca nu erau atat de insistente.Initial ma gandeam sa le zic ca muncim la acest proiect dar veneau intrebari suplimentare care ma scoteau din sarite...........acum de la ultima IA nereusita ma gandeam sa le zic ca eu nu imi doresc copii,cariera e primul loc........si gata.Chiar m-am saturat de atata bataie de cap.asa ca il inteleg pe sotul tau care se simte mai aiurea decat tine ca din cate am inteles el ar fi cu probleme?stiu ca si pe mine m-au bantuit ganduri ca ii incurc viata sotului meu si ca mai bine si-ar gasi una care sa-i faca bebelin..........decat ca el e mult mai linistit decat mine si mai rabdator.........si ma iubeste........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Si eu m-am saturat pana peste cap de intrebarile rudelor, colegilor, " noi cand?" multi au impresia ca e foarte usor sa faci un copil, parca ar fi vorba doar sa vrei. Chiar si putinele persoane care ne stiu povestea am impresia ca nu ne inteleg, pt ca uneori ne pun intrebari de genul: da voi vreti neaparat? da de ce nu va traiti viata? sau tot felul de intrebari stupide, care ma dor foarte mult si imi starnesc tot felul de reactii - la care incerc sa ma abtin cat pot de mult. Nu mai e nevoie sa va spun ca aceste persoane au deja copii, au aparut dintr-un accident sau poate natural, dar cu siguranta nu stiu ce inseamna sa iti doresti un copil foarte mult, sa te chinui de cativa ani si sa nu il poti avea pe cai naturale si sa ai impresia ca viata fara copii nu are sens.
Va pe toate si va doresc sa va dea DD ceea ce va doriti cel mai mult.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

subscriu iuca...............Doamne cata dreptate ai.........
Nu stiu cum se face ca atunci cand iti e lumea mai draga apare cate unul care incepe sa iti dea lectii de viata...........sa isi dea cu parerea(dealtfel neautorizata),sa te indrume cum ar fi mai bine...............eu una nu mai am rabdare.......................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

ginamaria Am intalnit si persoane (care nu sunt nici de la tara si nici cu un nivel mic de pregatire ) care au copii mici si nu au auzit in viata lor de foliculi, BHCG, HSG ca sa nu mai zic de altele, dar care imi dau "sfaturi"

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

asta e clar dar ce ma deranjeaza e ca ocmai astia care nu stiu se trezesc sa fie mai sfatosi si mai atotcunoscatori.............

Mergi la inceput