Inseminare (19)
Raspunsuri - Pagina 7
aurel_cris spune:
MONTY iubita mai facut sa zambesc,ia incearca sa te relaxezi si nu mai numara fiecare zi,uita ca ai facut IA.Stresul nu ajuta deloc,tu ai facut ce a depins de tine acum vedem ce vrea DD.Gandeste-te la ce vei face de sarbatori,ce cumparaturi vrei sa faci....bucura-te de viata,elibereaza-ti mintea.Stiu ca e usor de zis dar incearca ca uite asa trece viata pe langa noi.Sa dea DD sa fie cu ochisorii sper ca ma intelegi ce vreau sa zic,fara stres ca nu ajuta

23
empatie spune:
pt. Monty-draga mea, ceea ce spui tu, nu sunt smiorcaieli!!scrie tot ce/ti trece prin cap, sa te eliberezi de incarcatura;sa stii ca toate citim si suntem alaturi de voi...de fapt pe rand pt fiecare din cele care au de implinit ochisorii!!
pt. Euphoria sunt alaturi de tine...impreuna suntem mai puternice si nu se poate sa nu reusim!...
...liniste!...sa lasam viitoarele mamicute sa/si traiasca clipa!!
lara20 spune:
monty de ce
???????sper ca de feiricire!!!!!!!!!!sa fie cu noroc

ANDRIUSCHA NU TE LASA FA FIV SAU ADOPTA!!!!!!!!VIATA E SEARBADA FARA COPII!POATE MOSU O SA-TI ADUCA 

PRIETENA MEA DUPA 6 INSEMINARI S-A LASAT BAGUBASA!!!!ACUM ISI PREGATESTE DOSARUL PT ADOPTIE!!!!!!!!!!!1
andriushca spune:
lara20
!
lorelai-lorelai ,FELICITARI!!!!!!!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
montytaiana spune:
am nevoie de un ingeras in viata noastra
asa nu se mai poate suntem cu nervii la pamant
ne dorim prea mult
si sotul meu il vad cum se consuma in sufletul lui, i-am explicat ca nu-i nicio problema
dar cred ca in mintea lui se invinovateste
suntem asa de tristi
ugaena spune:
Salutari de pe frontul "canadian"!
Pai se poate , fetelor, sa fie atata jale pe aici? Ia adunati-va putin! Atata timp cat sunteti in proceduri, asta inseamna ca se misca lucrurile si poate poate se intampla si o minune in viata fiecareia dintre voi. O.K. sunt de acord ca trebuie sa ne mai descarcam of-urile, insa eu zic sa nu disperati.
Eu am lasat balta IAD-urile din simplul fapt ca am "simtit" de fiecare data ca n-o sa iasa pe bune. De ce spun asta, pentru ca am niste convingeri religioase care ma caracterizeaza mult prea mult si intampin un blocaj mental, de unde nereusitele de pana acum.
Insa, se spune ca atunci cand Dumnezeu iti inchide usa, iti deschide o fereastra. Asta cred ca ni se intampla mie si sotului meu. Ne-am gandit noi sa mai cerem o "a doua opinie" despre cazul nostru ( translocatii robertssoniene la sot) la o alta clinica de renume mondial in medicina reproductiva, si asa am ajuns la un medic venit tocmai de la Stansford care ne-a spus ca ACUM exista proceduri care ne dau si noua o sansa de avea un copil al nostru. Verdict FIV+ICSI si ce va mai fi necesar ( sunt prea complicati ceilalti termeni si nici nu mi-i amintesc prea bine). Nici n-am reactionat pe moment, dar acum avem vedere si aceasta optiune. Poate ca la anul o s-o si punem in aplicare ( in functie de aspectul financiar). Daca nu , spre adoptie cu elan. Desi aici, mai degraba faci la FIV de-ti sar capacele, decat sa te incumeti la adoptie ( caci costa enorm si dureaza ani de zile).
Cat timp am urmat tratamentele pentru inseminare am fost de extrem de dificila, dar fiecare esec l-am luat ca atare si mi-a trebuit ceva timp sa ma adun. Dar nu am sa renunt sa cred ca intr-o buna zi voi fi si eu o MAMA BUNA. Nu-mi ramane decat sa ma rog la Cel de Sus sa nu ma uite si pe mine.
In asteptarea unor vremuri mai bune, haideti sa ne vedem de viata si s-o traim cum stim noi mai bine.
Va pup, va tin pumnii si va doresc ceea ce imi doresc si mie.![]()
lara20 spune:
ANDRIUSCHA SI EU TE PUP,SUNT IN ACEASI SITUATIE SI INCERC SA INCURAJEZ PE CINE POT!IN IANUARIE MA PREGATESC DE FIV,DACA NU-MI REUSESTE SIGUR VOI TRECE LA ADOPTIE!NU CONCEP VIATA FARA BEBE!DACA E VOM DESCHIDE UN CAPITOL CU BEBE ADOPTATI!!!!!!
OANAMAR CE AI FACUT????????
NOROC TUTUROR!DESI NU MAI FAC INSEMINARI CITESC IN FIECARE ZI CE FACETI!

OanaMar spune:
Buna fetelor,
azi dimineata mi-am mai facut un test care a iesit si mai pozitiv. A doua liniuta era aproape la fel de intensa ca prima.
Am sunat dr si mi-a zis sa stau linistita in pat si sa iau 6 utrogesstan /zi si joi ma duc la cabinet sa vedem ce si cum.
Astea sunt noutatile mele.
Miruna, inca nu vreau sa modifici nimic la prima pagina pana joi cand stiu sigur. Va puuupppp