Inseminare (19)
Raspunsuri - Pagina 9
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Sunt noua la acest topic. As avea si eu o intrebare...In cazul in care sotul are astenozoospermie moderata, IA ar avea vreo sansa sa reuseasca? Se confrunta cineva cu probl asta?
Va multumesc.
Euphoria spune:
Oana, ma bucur mult mult mult de tot pentru tine! Si ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul si l-ai sunat! :)) Abia astept sa ne povestesti ce iti zice joi. Desi, si eu sunt aproape sigura ca e sarcina
. Pana joi, ai grija de tine, nu te agita prea tare si nu face prea mult efort. Pup mult!
Fetelor, si eu am auzit multe pareri si sfaturi, dar le-am pus pe toate la.... stiti voi unde. Singurele persoane in masura sa-si dea cu parerea sunt doctorul meu, sotul meu, sau cineva care chiar a trecut prin asta si stie exact ce inseamna. Capul sus, si mergem mai departe, orice ar zice lumea! Va pup!
lara20 spune:
VA INTELEG PERFECT FETELOR IN LEGATURA CU OAMENII!
SA VA SPUN CE AM PATIT EU:
AVEAM(II MAI AVEM SI ACUM DAR........)FFFFFFFF BUNI CARE AU DOI COPII UNUL DE 12 SI O FATA DE 7 ANI!A DOUA ZI DE REVELION AM MERS LA EI SI EU ERAM FF RACITA,ASA CA MA STAT CU COPII MAI MULT PT CA NU MA SIMTEAM BINE!EI SE JUCAU SI DIN DISCUTIILE LOR FETITA DE 7 ANI MA INTREABA CAND IES LA PENSIE?EU I-AM SPUS CA NU STIU!LA CARE EA CE RASPUNS IMI DA:AUZI TU NU AI CUM SA IESI LA PENSIE!STII DE CE?PT CA NU AI COPII SI TU NU AI COPII PT CA TE-A BATUT D-ZEU DE REA CE ESTIIIII!
credeti-ma ca am simtit ca imi cade tavanul in cap!!mi s-au umplut ochii de lacrimi si ma uitam la ea cu cata ura se uita la mine,nu am vazut atata ura credati-ma nici la un om mare!bineinteles ca maica-sa a spus ca nu a avut nici o discuite cu ea dar eu nu cred!!!!!!!!!credeti-ma ca ma purtam cu copii lor ffffffff frumos si nu am inteles niciodata..........
va dati seama ca am rup legaturiile pt ca nu mai pot sa o vad pe acea fetita,chiar nu mai pot!parca o urasc(involuntar)
SFAT:nu povestiti nimanui,mai ales prietenelor prin ce durere treceti pt ca nu va intelege nimeni si va mai si barfesc!!!!!!!
oricum i-am ca are si ea fata si sa dea D-zeu sa aiba si ea acelesi probleme ca mine si atunci sa vada ce simt eu si sa-si aduca aminte de mine!stiu ca nu e frumos ce am zis dar m-a durut mult!nu o sa uit niciodata!
am deviat de la subiectul inseminari sper ca nu se supara nimeni!
asa ca fetelor capul sus si nu aratati nimanui durerea din swufletul vostru!

timna spune:
Am si eu o intrebare ,daca esti pozitiv la hepatita (oricare dintre ele)poti sa mai faci FIV sau macar IA?
Va multumesc anticipat!
montytaiana spune:
asa am gandit si noi ca nu e bine sa afle nimeni ce este in sufletul nostru nici macar cei din familie
mai ales pt faptul ca apeland la un donator sigur ar fi inceput rautatile si barfele, ar fi zis vreodata la nervi ca nici copii nu esti in stare sa faci, sau ala nici macar nu e taicatu si nu vreau sa se ajunga la asa ceva
nu stiu daca gresesc dar am avut destule prietene care nu au reusit sa aiba copii si am vz cum sunt privite, barfite, si m,ai stiu eu ce
si o prietena f buna de-a mea care pana la urma a infiat si in fata careia mi-am deschis si eu sufletul a fost apostrofata intr-o zi de o asa zisa prietena " nu faci copii ca te-a batut DD pt ca ai facut avort"
am crezut ca o sa cada cerul pe mine care nu eram implicata, cum poti sa spui unui om asa ceva, si ea saraca a fost nevoita sa faca acel avort intr-o perioada f grea din viata ei, asa a fost sa fie
si referitor la blesteme si eu am ajuns sa cred cda suntem blestemati, fratele lui taica-miu nu au putut avea copii, si o tot bateau la cap pe maicamea cand eram mici sa ne dea lor pe unul din noi , ca cica am fi avut o viata mai buna cu ei, binenteles ca ea nu a vrut sa auda de asa ceva ne iubea ca pe ochii din cap si mai ales ca aveam aceasi sit financiara si sociala ca si ei, daca vroiau sa ajute un copil sarman erau atatia , nu tocmai noi care asa cum au putut ai nostri ne-au oferit o educatie f buna si tot ce ne-am dorit, insa nu pot sa nu ma gandesc , deatata timp de cand ne luptam sa avem un copil, ca acea matusa ne-a dorit raul in acest sens la un moment dat, .....
asa ca aveti grija ce ziceti si ce ganditi ca poate faceti rau cuiva nevinovat poate chiar si neintentionat
andriushca spune:
quote:
Originally posted by lara20VA INTELEG PERFECT FETELOR IN LEGATURA CU OAMENII!
SA VA SPUN CE AM PATIT EU:
AVEAM(II MAI AVEM SI ACUM DAR........)FFFFFFFF BUNI CARE AU DOI COPII UNUL DE 12 SI O FATA DE 7 ANI!A DOUA ZI DE REVELION AM MERS LA EI SI EU ERAM FF RACITA,ASA CA MA STAT CU COPII MAI MULT PT CA NU MA SIMTEAM BINE!EI SE JUCAU SI DIN DISCUTIILE LOR FETITA DE 7 ANI MA INTREABA CAND IES LA PENSIE?EU I-AM SPUS CA NU STIU!LA CARE EA CE RASPUNS IMI DA:AUZI TU NU AI CUM SA IESI LA PENSIE!STII DE CE?PT CA NU AI COPII SI TU NU AI COPII PT CA TE-A BATUT D-ZEU DE REA CE ESTIIIII!
credeti-ma ca am simtit ca imi cade tavanul in cap!!mi s-au umplut ochii de lacrimi si ma uitam la ea cu cata ura se uita la mine,nu am vazut atata ura credati-ma nici la un om mare!bineinteles ca maica-sa a spus ca nu a avut nici o discuite cu ea dar eu nu cred!!!!!!!!!credeti-ma ca ma purtam cu copii lor ffffffff frumos si nu am inteles niciodata..........
va dati seama ca am rup legaturiile pt ca nu mai pot sa o vad pe acea fetita,chiar nu mai pot!parca o urasc(involuntar)
SFAT:nu povestiti nimanui,mai ales prietenelor prin ce durere treceti pt ca nu va intelege nimeni si va mai si barfesc!!!!!!!
oricum i-am ca are si ea fata si sa dea D-zeu sa aiba si ea acelesi probleme ca mine si atunci sa vada ce simt eu si sa-si aduca aminte de mine!stiu ca nu e frumos ce am zis dar m-a durut mult!nu o sa uit niciodata!
am deviat de la subiectul inseminari sper ca nu se supara nimeni!
asa ca fetelor capul sus si nu aratati nimanui durerea din swufletul vostru!
vai, lara20, nu pot sa cred ce a zis rahatelul ala cu ochi....
sunt convinsa ca a auzit asta la parintii ei si i-a dat de gol fara sa-si dea seama! copiii repeta papagaliceste ce aud la cei mari. si eu as fi rupt relatiile cu ei, asa ca stai linistita, te inteleg!Doamne, nu-mi vine sa cred !!!
fetelor, pe noi nu ne mai intreaba nimeni nimic, nici "voi cand...?", nici ce ati mai facut cu doctorii, nici nimic. poate e mai bine asa si nici noi nu mai povetsim nimic...
OanaMar, eu zic ca esti gravida, asa ca felicitari, lasa fazele cu scepticismul deoparte, cate nu ne-am dori sa avem macar 2 zile intarziere de CM ca sa putem sa ne amagim, sa speram si sa ne imaginam ca suntem gravidute, iar tu care ai teste peste teste pozitive .... asa ca lasa "jocul" asta deoparte si bucura-te din toata inima!
miruna, crisis a executat FIV-ul de care se vorbeste pe prima pagina ca era in pregatire si are test de sarcina pozitiv, azi asteapta confirmarea Bhcg, asa ca fi pe faza pregatita sa schimbi "incadrarea"!
la ioanap76, modifica, te rog, cu FIv nr. 2 nereusit, din pacate ...
timna, din pacate nu prea cred, trb rezolvata mai intai asta si pe urma bebei !
eu sunt Z 24, in Z 14-15-16 am avut teste de ovulatie pozitive, am prestat si sper prosteste ca poate-poate! lasati-ma sa viseezz!!! (vezi, OanaMar?)
va pup pe toate!

ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
lara20 spune:
da andriuscha,sunt vorbele unui copil de 7 ani care avea ii ochi o ura cum nu am mai vazut!dar stii ce e mai grav ca maica-sii nu i s-a parut deplasat si nici macar nu si-a cerut scuze!daca copilul meu ar face asa ceva macar il puneam sa-si ceara scuze dar ea a luat-o in brate si a pupat-o!!!!!!!!!iti inchipui ce am simtit!!!!!!crede-ma ca si socrii si toate neamurile sotului spun despre mine o groaza:ca nu-mi plac copii ca am nu stiu ce boli,etc!e foarte dura lumea!!!!!
MONTY eu am spus referitor la fetita, i-am spus maica-sii ca are si ea fata si sa treaca si ea prin ce am trecut eu si abia atunci sa-si dea seama ca toate tampeniile pe care le-a spus despre mine nu si-au avut rostul!ca nu am ajuns sa fiu judecata de un copil de 7 ani caruia nu i-am facut nimic rau si oricum nu cred ca are nimeni dreptul sa ne judece!!!!!!!!!!!!
ANDRIUSCHA iti mai sun o faza pe care a facut-o socrul meu cel scump:ne uitam la tv si apare andreea marin(inainte sa fie gravida) si spune:asta tot nu e gravida! e stearpa naibii!!!!!!!iarasi soacra-mea ca a mai vazut ea femei care vin de la dr si pe hartie scrie sterilitate primara si de fapt ele nu vor sa faca copii si merg la f...t cu altii(fara nici o logica).tragi tu concluzia ca esti fata desteapta!
si mai sunt o gramada cu cei de la servici ,etc, care mi-ar lua 2 zile sa le spun.........
succes la toate!
andriushca spune:
lara, intotdeauna femeia e de vina. e primul lucru la care se gandesc. dar nu se gandesc ca in cele mai multe cazuri sunt de vina ei cu
lor!
mai ca-ti vine sa
cu altul, numai sa vada ce rpd ramai de fapt gravida!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
lara20 spune:
bravo!ai mare dreptate andriusha dar degeaba pt ca tot noi suferim cel mai mult,atat fizic cat si sufleteste!
sa se prinda ca daca ai
in zilele fertile cine stie.............poate o sa fie cu ochisori!!!!!!!
Euphoria spune:
Da, fetelor, tocmai de-aia eu nu ma arunc sa spun tuturor ce mi se intampla, desi lucruri de genul asta se afla. Nu stiu cum, dar se afla. Am putini oameni in jurul meu care stiu exact ce mi se intampla, in rest, ii expediez cu replici de genul " e, sunt un pic dereglata, sau nu vorbesc de asta ca sunt superstitioasa, sau nu am avut timp sa ma ocup de asta". E mai sanatos asa. Oamenii sunt rai, rau-voitori, gandesc rau, vorbesc aiurea, si nu am nevoie de energii negative :)))))