Inseminare (19)
Raspunsuri - Pagina 14
montytaiana spune:
multumesc fetelor ma simt mai bine daca pot sa zic asa, nu mai am stari de voma si lesin, in schimb capul imi plesneste dar eu sunt multumita si asa, am incercat sa nu iau inca nimic ca pastila am baut mult ceai cu lamaie, am mancat cu chiu cu vai, si am luat vitaminele de care va ziceam
sper sa imi fie mai bine pana ma culc- sa nu fiu nev sa iau si altceva-oricum o sa optes pt no-spa daca o mai fi in termen ca nu am mai luat de mult (din martie de cand sunt in proceduri m-am ferit sa mai iau pastile eu care luam la cea mai mica durere-sunt o fire f bolnavicioasa, si prefer sa iau cu pumnul decat sa ma doare-mam cam saturat de durere de cand sunt mica tot prin doctori- si o cauza concreta a durerilor de cap inca nu au gasit)
daca nu o sa iau paracetamol sau antinevragic
sper insa sa nu fie nevoie
montytaiana spune:
bafta miruna
suntem aici langa tine
eu una de cand am descoperit acest forum am aflat multe, m-am imprietenit cu o multime de fete
si am devenit dependenta de el- fac ce fac si intru sa vad daca a mai intrat cineva si ce s-a mai scris
pupici tuturor
bebe2008 spune:
andriushcamultumesc pt intentia ta.
Ce sa zic, medicul atunci cand a vazut spermograma s-a exprimat ceva de genul "dezastru...cu spermograma asta nu aveti sanse". Dar eu sincer cred ca nu e chiar asa. Plus ca, in situatia asta, nu mai inteleg cele 2 luni de monitorizare la care m-a chemat dupa ce a vazut-o.....Nu mai stiu ce sa zic....Pur si simplu sunt derutata.
Multumesc inca o data!
andriushca spune:
bebe, nu ai pt ce sa-mi multumesti, dar macar mai schimbam si noi impresii si pareri despre bolile astea cu care ne luptam!
monty, cum mai esti?
of topic: fetelor, cum va simtiti in aceasta seara? eu ma simt obosita, la propriu si la figurat, de atatea ganduri si calcule si sperante desarte.
uneori as vrea sa-mi schimb casa, serviciul, orasul, tara, in speranta ca m-as schimba si eu, ca m-as preface in altcineva, cu alt destin...sper ca nu radeti de mine ca am dat in melancolie blegoasa![]()
la toate fetele si o seara placuta.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
romanitza spune:
Of, ce bine te inteleg, Andreea! Si eu simt la fel, de asta vreau sa ma apuc de alte chestii ( inot, gym, dans, etc), poate asa nu o sa ma mai gandesc asa de mult la asta...
Si, daca vrei sa faci o schimbare, te astept in Canada, macar sa vii pentru 2 saptamani, poate asta iti va lua gandul de la bb-ita. Deci, daca te hotarasti sa vii, da-mi de stire!
Va pup fetelor, ma duc la o noua sedinta de acupunctura diseara!
luci.eilm spune:
Vai mai Romanitza, de ce numai Andreea?
Ca vreau si EU! Daca nu ma primesti tu, lasa ca vorbesc cu Ugaena.![]()
![]()
Fetelor si eu sunt putin deprimata.
Vreau sa ma bag la un FIV desi, nu am bani, nu am timp sa alerg pe la monitorizari, dupa compensate, nu am puterea sa mai astept, nu am timp de intrebari
si mai vin si sarbatorile.
Nu am apucat s-o felicit pe Crisis
si sa urez aspirantelor IAS bafta!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
andriushca spune:
neatza fetelor!
care mai e starea voastra de spirit azi?
romanitza, esti o scumpa. le iau si pe fete si venim pe capul tau! glumeam!
cum a fost la acupunctura?
luci, exact. si eu vreau FIV, dar in acelasi timp sunt constienta ca nu am cu ce (bani), ca ar trb sa fac credit pt asta, mi-e si frica de stimularile pt FIV, mi-e frica si de anestezia generala si mai ales mi-e frica de un alt esec!parca simt ca nu e momentul inca.
in plus daca mai trece timpul trb sa repet toate analizele din nou.
ma simt vinovata ca sotul nu a urmat tratamentul prescris de doctorul Bucur, poate am fi avut o sansa natural...
kittyke, ai mare dreptate. numai cei hotarati castiga! noi daca tot pendulam si nu luam taurul de coarne o sa ne tot chinuim!
crisis a stiut exact ce vrea, s-a hotarat si s-a miscat repede, a avut si un dram de noroc, bravo ei!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
kittyke spune:
Buna fetelor
la toata lumea
Va citesc , si tin pumnii pentru toata lumea....
CRISIS81FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa trebuie facut fetelor, hotarat si cu capul pe umeri , nu ca noi in dilema si disperare
Bravo Crisis, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos
Te pup
zafira spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult ptr ca nu prea am avut ce.
Am facut toate analizele,rezultatele sunt bune, acum sunt din nou la mentstruatie iar dr mi-a spus sa iau clostilbegit incepand cu ziua 4.
Problema este ca dr miciner are cam multe paciente si putin timp la dispozitie si mai ales memorie cam putina!
Nu are timp sa-ti spuna ce si cum, noroc ca mai citesc si eu din experientele voastre si apoi o intreb.
Mie acum mi-a intarziat mestra o sapt. Am citit pe forum ca daca ai cumva chisturi ovariene si iei clostil acestea se pot agrava,asa ca am insistat la dr si m-a chemat sa-mi mai faca o ecografie....Am mai facut una.....EA CE A VAZUT ACOLO ?
Dupa cum vad, nimic.
Si asa iata-ma din nou la consultatii, in alt loc ptr ca nu mai este la sabyc si tot asa.
Am uitat sa spun ca obtin informatii doar la telefon...
Ce sa fac?
montytaiana spune:
zafira nu stiu ce sa zic
cei care sunt intradevar buni asa sunt ffff ocupatzi
pentru ca infertilitatea si sterilitatea a devenit o problema globala a acestor vremuri
asa ca nu stiu ce ar tr sa facem si eu as vrea mai multa atentie,
dar ce folos ca ma bibileste daca il depaseste problema.
asa ca prefer un expert care oricum are obisnuinta, experienta, ochiul format, ca atuuri
pupici