Inseminare (19)
Raspunsuri - Pagina 15
romanitza spune:
Luci, nu te supara, sunteti binevenite toate aici, i-am scris Andreei pt ca doreste o schimbare in viata ei, o inteleg perfect, si eu imi doresc sa imi schimb casa, jobul, chiar si tara, poate asa imi voi schimba si norocul, stii cum se spune...
Deci, fetelor, va astept! 
La acupunctura e bine, ma relaxez si am o stare de bine in timpul si dupa (mai putin cand ma inteapa). Oricum, medicul chinez la care merg a spus ca e nevoie de 3 luni de tratament pentru a obtine ceva rezultate!
Va pup si va doresc o saptamana usoara in continuare! Montytaiana - gandeste pozitiv,indiferent ce va fi!
r33a spune:
Fetelor cititi la pagina 11 unde am scris eu si ajutati-ma si pe mine va rog k am o mare teama si de interventa in sine si de posibilul esec ... ![]()
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
andriushca spune:
buna fetelor!
romanitza, doare acupunctura? simti ca se petrece ceva deosebit de cand ai inceput sa faci?
zafira, daca nu ti-a zis nimic inseamna ca nu sunt probleme.
r33a, nu stiu daca te pot ajuta cu ceva. cred ca ai vrut sa scrii "infertilitate secundara", nu fertilitate. si daca e secundara, atunci cum nu ai mai avut o sarcina? eu stiu ca diagnosticul infertilitate secundara se da atunci cand ai mai obtinut sarcini, iar cel de infertilitate primara atunci cand nu ai ramas niciodata.
procedura inseminarii e scrisa pe scurt pe prima pagina. inseminarea nu doare, e o mica jena, ca la orice consult ginecologic, nu trb. sa-ti faci probleme.
s-ar putea ca stimularea sa ajute ovulatia si sa fie bine.
tu ce analize ai mai facut?
pe prima pag. sunt trecute si o serie de analize ce e bine sa fie facute inainte de inseminari.
e bine macar ca la un CM de 22 zile ca al tau incepi repede treaba, in fiecare luna. dupa al meu de 32 zile, iti dai seama cat am de asteptat?
daca mai ai intrebari, pune-le.
pup toate fetele!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
inna30 spune:
Buna fetelor dragi, am trecut sa va salut, va citesc in fiecare zi dar eu nu mai am nimic noutati....am luat o pauza pana anul viitor, trebuie sa ma adun si cred ca la toate ne este greu mai ales acum cand vin sarbatorile, impodobim bradul si simtim ca lipseste ceva din casa.Va doresc mult succes la toate ...monty-- succes sa fie cu ochisori.
Andreea ma bucur ca ai revenit ....exact ca tine m-am simtit si eu luna trecuta, imi venea sa inebunesc, am zis gata nu mai intru pe forum, treb sa ma detasez, dar nu pot pt ca imi sunteti dragi si ma simt tare bine cu voi fetelor.
va pup pe toate si sa vina Mos Niculae cu bebei in ghetute cat mai multi.

ali spune:
Buna fetelor.Se pare ca revin din nou la acest subiect.Am incercat sa stau departe de acest site, o perioada, pentru ca ajunsesem sa ma gandesc non stop numai la analize si ce sa mai fac ...Nu-mi facea bine.
Am facut pana acum 4 IA nereusite la care am facut stimulare cu clostybeghit si nu am avut probleme cu foliculii dar erau probleme cu endometrul care era prea mic.
Luna asta am facut stimulare cu menogon si surpiza:folicul in Z8 de 12- dupa 5 fiole si endometru tot mic.Z 10 folicul de 13.1 dupa ce am mai luat inca 2 fiole si endometru mic .
Nu-mi vine sa cred ca am asa un folicul mic.Oare nu reactinez eu ca lumea la menogon?
MA asteptam ca endoemtrul sa fie mic dar sa nu creasca foliculul...sunt f trista mai ales ca simt ca sunt pe ultima suta de metri cu incercarile si din pacate se pare ca o sa fie din nou o nereusita.
Ati mai patit vreuna dintre voi sa nu reactionati la menogon?
Pupici fetelor si multe succese.
ali
crisis81 spune:
Multumesc inca o data pentru felicitari! Azi am repetat bHCG-ul si a iesit 179 ceea ce inseamna ca astept un singur
. Nu stiu daca stiti dar mi s-au transferat 2 embrioni.
Sunt foarte bucuroasa pentru ca avem tot timpul sa-l facem si pe al doilea. Va doresc la toate norocul meu si sper sa reusiti cat mai repede posibil.
Miruna79 multumesc pentru modificari!
Andriushca 

Va pupesc pe toate! Multa bafta!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602928535480" target="_blank">[Ziua rezultatului, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szeged, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007, www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007 , www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666367220" target="_blank">Botez finutzu,
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666343022" target="_blank">Animalutzele mele!, Multe poze
In asteptarea ingerasului
ugaena spune:
Pupici si de la Montreal!
Cred ca toamna ne indeamna mai mult la melancolie, introspectie, intrebari existentiale.(bine ca am pe cine da vina
).
Si eu am simtit la fel ca voi - Andriushca, Romanitza, lucieilm (?) , mai ales acum 3 ani cand am decis sa emigram. Intr-un an am reusit sa facem actele si sa obtinem rezidenta canadiana, iar de 2 ani locuiesc in Montreal, colindam prin Canada si SUA de cate ori simtim nevoia de schimbare si parca suportam mai greu povara infertilitatii. Va spun sincer, daca ramaneam in tara cred ca ma lasau nervii de tot. Si DA, am luat cea mai buna decizie din viata noastra. Tot "raul" a fost spre bine. Nu am reusit inca sa avem copii, dar macar avem alte satisfactii.
Si eu vreau FIV, chit ca am tot felul de emotii, dar le inving eu pana la urma.
Se pare ca incet incet trecem de la inseminari la FIV.
Va pupacesc, Adina.
P.S. Apropos de propunerea lansata de Romanitza, unde ati alege sa veniti: in Montreal sau Toronto?![]()
andriushca spune:
neatza, fete!
inna, ma hotarasem sa nu mai intru aici, dar nu am putut sta deoparte. intram in fiecare zi sa vad ce fac fetele, pana la urma ne uneste acelasi lucru!
crisis, stiam noua ta valoare, stiam ca ti se transferasera 2 embrioni si se pare ca va fi un sg bebe, lasa ca ai timp, dupa cum ai zis si pt al doilea, ai fost tare norocoasa oricum si sper sa ne aduci si noua un pic de noroc, asa ca te mai asteptam pe aici!
ali, bine ai revenit si sa nu ne mai lasi, da?
eu nu am facut stimulare cu menogon, doar cu ovamit o singura data in viata si nici eu nu am avut cine stie ce rezultat.
eu zic ca folicul de 13.1 in Z 10 nu e chiar asa mic. daca ovulatia ar fi prin Z 16-17 incolo ar avea timp sa creasca. mie mi-a fost frica de menogon, nu stiu de ce. cineva mi-a zis sa las "artileria grea" in caz de FIV si asa am facut. ce sens are sa ne bombardam organismul cu hormoni pt IA care are oricum sanse mici de reusita? eu asa gandesc.
ugaena, mie mi-ar placea sa ne mutam toate la FIV, ca acolo cunosc putine persoane.
referitor la invitatia voastra, sa stii ca venim la amandoua. facem o excursie organizata si venim toate.
va
pe toate !!!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
luci.eilm spune:
Fetelor, sunteti dragute amandoua.
Acum noi glumim aici, dar parca vad ca odata, chiar o sa se intample! Andriuschca, corect, TOATE la AMANDOUA.
Ugaena, nu am inteles ce-i cu lucieilm (?)?
Asa. Deci, eu tot nu ma rabd sa nu dau sfaturi.
De ce nu vii sa faci un FIV aici? Asta apropo de problema banilor si a formalitatilor.
Chiar aseara am auzit ca preturile la low-cost ajung la 250-300 EURO (luate din timp).
Eu cred ca pe 26 o sa fac prima injectie din protocolul FIV. Ati vazut, fac la Medlife. Deja am emotii si nici nu am inceput.![]()

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
Moniland spune:
Hello fete dragi!
Nu am cochetat niciodata cu inseminarea. Am cateva intrebari la care sigur as gasi raspunsul in capitolele anterioare. Dar pana le citesc pe toate, ati putea sa-mi raspundeti pe scurt, va rog.
Eu nu am probleme, se pare ca ovulez in fiecare luna, laparoscopia a fost ok. In cazul acesta:
1. de ce analize as avea nevoie?
2. e nevoie de stimulare pentru inseminare?
3. se poate face in fiecare luna?
Cam astea ar fi in mare, primele nelamuriri. Va pup pe toate si va doresc numai reusite.