Inseminare (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

multumesc pt suport andriushca, ai fost aici pt mine, cum esti de obicei pt noi toate
am baut un ceai cu multa lamaie
si incerc sa imi induc o stare mai puternica(dar sincer nu cred sa reusesc- sunt molesita rau) dar totul de la cap pleaca
daca nu am sa reusesc am sa iau un paracetamol
parca am un pic de febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MONTY poti sa iei no-spa fara probleme zic eu ca asa se da la FIV pt orice fel de durere,eu asa am luat si iau inca.Daca ar fi contraindicat nu s-ar da,paracetamol mi-au dat dupa 12 saptamni.Incearca cu toata increderea ca tot Marinescu ne-a dat la toate,poti lua pana la 3 pastilute pe zi din alea de 40gr.Bafta multa
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!
Sunt noua la acest topic. As avea si eu o intrebare...In cazul in care sotul are astenozoospermie moderata, IA ar avea vreo sansa sa reuseasca? Se confrunta cineva cu probl asta?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

monty, nu ai pt ce, sper sa te simti mai bine! are dreptate aurel cris cu no-spa-ul.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna fetelor! Am intrat sa va dau si aici vestea, dar am vazut ca deja stiti ca am reusit.
miruna79 am o rugaminte la tine: sa treci in dreptul meu ca reusita mea este la Szeged cu Doctor Zadori, ca la Cezara Bucur au fost numai nereusitele. Merci mult!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602928535480" target="_blank">Ziua rezultatuluiwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastrawww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666367220" target="_blank">Botez finutzuwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666343022" target="_blank">Animalutzele mele!Multe poze
In asteptarea ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

crisis, pai cum sa nu stim? eu am umplut tot satu`
sa ai sarcina usoara si fara probleme, pupici!

bebe2008, nu stiu sa-ti raspund, sotul meu are astenoteratospermie si la ultima inseminare doctorita s-a aratat foarte dezamagita de si ne-a spus ca ar trebui sa ne orientam pt FIv. astenoteratosmpermie inseamna mobilitate redusa si forme atipice + multi morti.
la voi nu prea stiu cum e. ce v-a spus dr. ?

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Buna fetelor, ma primiti si pe mine?
Eu nu am mai intrat de mult pe aici, desi v-am urmarit din cand in cand. Sunt aspiranta din 2005 si cum nu am reusit sa raman ,pe cale naturala,am mers la d-na dr. Anca Moisa si am vorbit pentru IA. Astept cu nerabdare luna viitoare, can o sa o fac, cred ca o sa ovulez pe 2-3 noiembrie. Mi-a dat d-na dr. sa iau ESTROFEM din ziua a 6-a, pentru ca am endometrul prea subtire, in zilele 10-11 monitorizare si apoi inseminare. A mai luat cineva acest medicament? Am citit o gramada de lucruri proaste despre el. Si inca ceva ca d-na dr. nu mi-a spus si eu am uitat sa intreb, cat il iau din ziua a 6-a, 2 pe zi dimineata si seara, dar cat timp? Astept raspunsuri, daca le aveti si alte impresii despre d-na dr. Anca Moisa ( am mai citit eu pe site cate ceva). Va multumesc mult.

Multi bebici

Pozele mele
http://foto.neogen.ro/delfinas1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

bine ai venit delfinas
moisa e ok pana la urma
ultimile dati i-am vazut si latura umana
cred ca au devenit oarecum imuni la suferintele noastre
oricum ii inteleg
sunt acolo nonstop si cred ca fac cu placere ceea ce fac
indiferent care ar fi motivatia
succes iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Monty, cum te mai simti? Am avut si eu probleme asemanatoare, si inca am. Dureri crunte de cap, febra, greata. Doctorul meu mi-a spus ca pot lua flamexin sau eferalgan C. Eu am mai luat si algocalmin pentru febra care in loc sa scada crestea, si nu m-a certat. Dar nici nu m-a incurajat sa iau in continuare. Starile astea de rau si eu le am, de cand am inceput povestea cu inseminarile si stimularile. Cred ca m-am si obisnuit cu ele. Multa sanatate si fa-te bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Montytaiana, Euphoriasi Luci.eilm merci de raspuns fetelor o sa va mai tin la curent cu ce voi face.
Pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput