Inseminare (19)
Raspunsuri - Pagina 12
andriushca spune:
romanitza, ce fain ca acolo ai atatea alternative!!! sa-ti ajute DD sa ramai natural dupa 2-3 ceairui chinezesti si cateva sedinte de yoga!![]()
eu nu m-am decis inca pt FIV, daca e sa ne hotaram oricum tot la anul vom face, asa ca intre timp vrem sa ne relaxam, sa ne bucuram de sarbatori si, cine stie??
ugaena, sa dea DD si tie la fel si la toate fetele.
nici eu nu sunt fan laparoscopie si am fugit de ea cat am putut. mi se pare mai potrivita HSG si nu atat de invaziva.
iar vine Craciunul si speram, asa cum speram si anul trecut pe vremea asta ca poate primim in dar bebeul mult asteptat!
sa dea DD la toate fetele sa li se intample anul asta minunea si .... Mos Craciun, sa stii ca am fost toate cuminti!!!!
va pupic
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
empatie spune:
multumesc frumos romanitza,sa de DD sa ti se impineasca si tie marea dorinta!!
si pt toate fetele de pe forum numai pupici, ganduri frumoase si fie ca visul vostru sa devina implinire!!!(...si doar nu cerem mult!!!...)
montytaiana spune:
bebe2008 care era intrebarea ta scuze nu am gasit in urma?
fetelor ajutor, imi e rau de mor, sper sa nu fie raull ala despre care va povesteam care e prevestitor ca nu e sarcina, ma doare capil infiorator, am vomitat si inima din mine, si inca mai am senzatia ca o sa vars, ma simt slabita si lesinata
ce sa fac? ce sa iau?
sunt la serv si nu mai pot
daca iau vitamine calciu magneziu zinc+vit C +vit D am niste efervescente i-o face rau lui bb
urgent dati-mi un raspuns pls
pana nu ma prabusesctremura carnea pe mine
andriushca spune:
monty, ce ai patit? poate esti...gravida?! si pe mine ma doare capul de vreo cateva zile... uneori ma doare cu o zi inainte sa-mi vina dar nu e o regula. in ce zi esti?
eu zic ca poti lua ce ai zis, daca exista acolo bb nu are ce rau sa-i faca mai ales ca ar fi mult prea devreme.
incearca sa mananci totusi ceva, sa rontai ceva sarat.
eu zic ca nu ai nimic, poate o cadrere de calciu, poate nu te-ai hranit si hidratat suficient, vremea e asa cum e...
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
Liana30 spune:
montytaiana iti scriu si aici..nimik pana nu suni dc..aa si in ce zi esti?
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
montytaiana spune:
in z21 de CM si z 6 dupa IAD
multumesc de raspunsuri
si andriuscha nu pot manca nimic
dau totul afara
marinescu nu e in tara e la un congres, si oricum nu am nr. lui de tel
andriushca spune:
monty, nu cred ca starea ta de rau ar avea vreo legatura cu IAD-ul sau cu stimularea pt IAD. ovamit o pastila pe zi din z3-z7 nu cred sa dea hiperstimulare, e prea slab tratamentul, ar fi trebuit sa te doara ovarele, sa simti presiune, balonare. in plus de asta, inainte de IAD nu ti-a facut eco? eu zic ca daca era hiperstimulare iti zicea deja de atunci.
mai repede imi suna a toxiinfectie alimentara. gandeste-te, ai mancat ceva anume zilele astea?
nu cred ca dr. gineco te poate ajuta.
p.s. ai intrebat si la cap. "Stimulare ovariana cu ovamit"?
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
montytaiana spune:
da andiriuscha
nu cred nici eu ca ar fi de la IAd
dar am precizat ca sa se stie ca sunt in asteptarea lui bb, mai bine zis a rezultatului, si nu vreau sa iau ceva care sa imi faca rau
ori este de la bila m-am alimentat cam naspa in weekend
ori este o raceala- la mine durerile de cap sunt frecvente de 3-4 ori pe saptamana, dar acum mi e si rau fizic, frisoane, voma, lesin, etc
si vroiam un sfat ce sa iau sa nu pic pana diseara cand ajung acasa si ma bag in pat
oricum inainte de CM dupa ce fac IAD si cum nu am reusit pana acum imi e un rau in ziua aia, simt ca imi plezneste capul de durere, dar parca e dif de raul de azi, eu deja acel rau l*am luat ca unitate de masura, daca imi e asa rau in z27-28 stiu dinainte ca nu sunt gravi
sper luna asta sa fie altfel
andriushca spune:
monty, acum ca ne-am lamurit un pic, eu zic ca in Z 6 dupa IAD nu are rost sa-ti faci probleme cu medicamentele, bebe nici nu e format, daca ar fi sa fie.
poti sa bei ceaiuri, sa iei paracetamol pt cap, chiar si un antinevralgic.
greata cred ca-ti e de la durerea de cap. si pe mine cand ma doare capul imi e si greata. asa ca nu are rost sa iei ceva pt greata, daca iti trece capul iti trece si restul.
hai, capul sus, ca o sa-ti treaca. suna la dr. de familie si povesteste situatia in care esti si intreaba ce poti lua, sa stai tu linistita.
pupici
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS