Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
Steluta spune:
Buna dimineata, Ciresele!!!
Am zis sa scriu cateva randuri pentru a readuce subiectul pe prima pagina.
Azi fiica-mea a fost tare matinala, chiar cand vroia si mami sa doarma mai mult. Ma amuza ca in fiecare zi ma intreaba de Tati. Ma ia de mana (ca mai nou, daca nu reuseste sa ajunga singura undeva, vine si ma trage de mana, sa-i deschid usile, sa o urc pe vreun fotoliu), si ia toate usile la rand sa-l caute pe Tati. Se pare ca s-a obisnuit si ea cu tati acasa
.
Virgi, intr-adevar a fost placut pentru ea la Zoo. Din pacate aici la noi multe animale nu prea sunt, printre care elefant, urs polar, girafa, zebra, si altele mai exotice. Am zis ca vom merge cu ea la circ o data. Nu stiu cum va reactiona, daca ii va placea sau vom pleca repede, repede.
Ah, fetelor, cand se intoarce sotul am vrea sa mergem cateva zile la munte. Imi puteti recomanda o zona frumoasa, linistita, unde sa fie si ceva zapada, dar unde putem si vizita ceva? Nu as vrea pe Valea Prahovei, ca am fost in vara.

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Am citit mesajul meu anterior si m-a pufnit rasul...auzi, va doream we...ma rog, se poate interpreta si asa: sa aveti weekend...ca eu sunt la cursuri, am fost azi,ma duk si maine
, deci asta nu-i WE, e altceva
Am ajuns cu numarul de razaciosi la jumatate, fata de cei "stransi" anul trecut. Dar suntem inca IMPREUNA, nu? Asta-i important.
Ei, cine stie, poate anul asta vom fi, pana la urma, mai multi in CLUB.
www.flickr.com/photos/14372952@N04/sets/72157602703566752/detail/" target="_blank"> RAZACIOSI
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Doroti, nu am poza cu Guguta jucandu-se. Idem Amonar si Wapi, nu am poze cu Kailan si Stefanita.
Cat despre persoanele care nu au trimis nici o poza pentru albume, pe cateva le voi trage de urechi personal pe cale privata![]()
Azi la ora 13.00 am fugit de la cursuri ca sa vin acasa si sa fac un tort aniversar...mai sa fie, am doi ani de casnicie! Uite ca si rimeaza![]()
![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
Lacra, multi ani fericiti in continuare!!! Voi sunteti micuti, 2 ani...noi avem 10![]()
Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
Multumesc, Oana
Insa si noi suntem impreuna de 7 aniLacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Steluta spune:
LA MULTI ANI, Lacramioara!!! Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de impliniri, alaturi de Mai Marele Imasului!!!

Inseamna ca eu ti-am luat-o un picut mai inainte, ca am aniversat 2 ani la inceputul lui septembrie, de casnicie oficiala. Ca altfel avem si noi state vechi, doar vreo 8 ani.
Si vad ca deja suntem in 12, asa ca ii urez si SORINEI, LA MULTI ANI!! Sa ai parte de o zi minunata, alaturi de cei dragi!

De la noi nu prea sunt noutati. Toata ziua sunt dupa fiica-mea. Dar acum ma duc sa fac si eu nani, ca deja este tarziu, si Andrada are program de sculat la 7.40
.
livada cea frumoasa.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Am reusit sa pun si un www.freewebs.com/alexandruflorinborza/video.htm" target="_blank"> Filmulet pe site-ul lui Moaca...Dupa lupte seculare...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
Lyly te rog mai scrie inca o data adresa ta de mail...stiu, ai scris-o de neinumarate ori pana acum...te rog nu te supara, dar vreau sa iti trimit si eu poze cu Alex.
camelia.t spune:
Miti adresa Lacrimioarei este : lacryonel@yahoo.com
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !