Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Ciresele frumusele primiti salutari si de la noi. Nu v-am mai scris si citit de foarte muuuuult timp. Sper ca sunteti sanatosi si voiosi ca frumosi stim noi de mult ca sunteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Camelia multumesc

Lyly ti-am trimis si eu poze cu Alex razacios si jucaus !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Primit poze frumoase si adaugat la albume.
Miti, multumesc Nu am vazut mesajul tau caci am fost plecata toata ziua. Noroc cu Adela ca era prin preajma
Am ajuns la un numar de 23 de razaciosi in primul album.
Ia' ganditi-va voi bine, ce facem noi deosebit anul asta de Craciun... ma refer la o actiune comuna a cireselor. Sugestii?
BTW, eu deja am comandat jucarii la Mosul ( de la Quelle), caci dureaza o luna livrarea. Casa nu alerg de nebuna dupa ele chiar inainte de Craciun.
O seara buna!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Lume, lume!!!!Va trimit cu dedicatie niste zapada de Maramures!Foftiti de luati ca e destula pentru toata lumea.

Virgi pentru tine o sa pastrez o parcela neatinsa sa va puteti tavali in zapada proaspata!
Pozele sunt facute de la geamul meu in aceasta dimineata.

http://www.flickr.com/photos/13841405@N00/1995326647/in/set-72157601437566417/

Sper sa mearga link-ul.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Buna dimineata!

Lyly ne-am insusit critica referitoare la poze :), dar ce poti sa faci cu niste parinti cam delasatori in unele privinte.
Acum Stefy este cu mucisori pentru ca am fost in weekend la munte si trebuia sa ne intoarcem cu o amintire. Are si o stare subfebrila, dar se pare ca este o raceala usoara. Aseara nu a vrut sa manance decat o treime din lapte si azi noapte a facut instructie cu noi. Pe la ora 2:00 l-am auzit tipand. Instantaneu si eu si tati am sarit din pat si repede am alergat la el in camera sa vedem ce face. Am verificat nu avea febra, nu a vrut sa bea apa; dupa ce m-am dezmeticit mi-am amintit ca a mancat putin aseara si i-am pregatit o "doza" de lapte pe care a servit-o in mare viteza, cu ochii inchisi si apoi a adormit la loc .
Am comandat si eu niste jucarii la Quelle - niste puzzeluri de lemn cu animale; am constat ca jucariile mai sofisticate sunt de mobila prin casa sau numai bune de trantit pe jos cand are el chef. Acum i-am luat o carte de povesti ilustrata si ii place foarte mult seara sa-i spun ce se intampla in fiecare imagine, pe scurt.
Face progrese: acum a spart si o cana.
Nu reusesc sa-l dezvat de umblatul la butoanele de la aragaz; l-am pedepsit (adica l-am pus la colt, asa vreo doua minute ca nu mai puteam sa ma abtin din ras - el statea foarte cuminte acolo si se justifica).
Tot nu da semne ca ar vrea sa investim in olita, si inca nu ma panichez.
De Craciun (sau cu cateva zile mai inainte) ar fi frumos sa ne intalnim undeva si sa vina Mosul la ei :) cu un cadou micut ( o jucarie si un covrigel

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

sau cate o caciulita de Mos Craciun pentru fiecare ciresica (ca sa ne pastram culoarea) - m-a lovit inspiratia acum inloc sa muncesc

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

LYLY809 as avea nevoie de retetele tale de budinci si meniuri preparate,se pare ca al meu pitic a inceput sa pape si dupa 6 luni avem voie in sfarsit lapte de vaca,in urma unei intolerante prelungite.
as da cautare ,stiu ca ai postat o data o groaza de retete,dar piticul sta pe masa si nu de putine ori mi-a stins calculat televizorul... daca nu e si el inclus in actiune.
cine ar avea timp sa faca un folder la inceput de pagina cum sunt trecute si pozele cu meniuri si idei pentru pitici, bolnaviori mofturosi..
acum suntem bolnaviori avem traheita cu tuse puternica,in urma unui rosu in gat,se pare ca o sa stam mult in casa iarna aceasta,e foarte sensibil la nas.imediat rosu in gat,e a patra oara din februarie,plus o laringita si bronsita.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Salutam cu drag livada
Am vazut poze frumoase cu fetitze si baietzei - gata, nu mai sunt bebei

Transmitem sanatate la bolnaviori

Noi am scapat usurel de raceala, doar cu nurofen, oscilo si stodal - si nelipsitele cratite cu ceai de musetel si sare pentru aburit in fiecare seara puiutzul din dotare - mai precis camera lui e aburita zilnic la greu

Adela da' ce poze frumoase asa mi-e de draga zapada - macar ca-i greu de circulat.

De citit, ajung sa citesc macar de 2-3 pe sapt, vreau sa raspund o multime da' nu reusesc insa gandurile mele bune sunt mereu cu voi si cu cireshicile

A, uite ca n-au pierit toti neuronii mei, chiar ar fi dragutze niste caciulite de craciun ma gandesc ca poate genul tricotate sa n-avem probleme cu dimensiunea variabila a capushoarelor cireshicilor.

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetelor, pentru cele care nu ati observat (ca si mine), se poate face download la toate partile din Maria Mirabela.
Multumim Arleena.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Da, subscriu si eu la ideea cu caciulitele ! Tricoul l-am ratat (poate nu de tot, poate se mai gaseste unul pe la Lacri ), poate la caciulita sa prind rand !

Mai este cineva cu bebe asa slabanog ca al meu ? La 1 an si 6 luni are 82 cm si 9800 g (asta daca n-o mai fi slabit intre timp, ca tot ne chinuim cu Salmonella aia).

Boghi

poze Gongutza
si alte poze

Mergi la inceput