Cirese de Mai-Iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Dana...nu se stie de ce apar...se stie doar ca sunt o varianta a normalului,deci nimik grav pentru cine le are.

Ce mare s-a facut Andreutzu'...nu mai are nimik dintr-un bebelush...zici ca e copilash de 3 anishori.

Virgi...nu-mi vine sa cred cand vad cireshica la gradinitza.Cand au crescut copiii astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!

Arleena - noua in caz de constipatie ni se recomanda doar suc de prune, chiar daca nu e natural si-l cumperi din comert, sa fie de prune. Stiu ca-i foarte greu sa-l vezi cum plange, am trecut si noi prin asta, dar nu i-am pus sub nicio forma supozitor. Dupa 6 zile a facut singura, dar am avut grija sa-i dau zilnic suc de prune si mancare usoara ( supe, fructe). Exclude cartoful, orezul, morcovul.
Lapte "1 l" daca e sa iau in calcul experienta noastra e mult. Cand Luana papa asa mult lapte nu manca nimic altceva. De cand i l-am redus a inceput si ea sa mai pape. Eu am lasat-o sa planga cateva zile, si treptat treptat s-a obisnuit.
Multumim pentru Maria Mirabela

Dana - imi pare rau sa aud ce-mi spui despre dotarea gradinitelor. Eu pentru Luana platesc 250 usd/luna ( o aducatoare la 5 copii ), din ce spuneai tu e mai scump la voi. Ai verificat cat costa play school la Scoala Americana Bucuresti, ca au exact acelasi sistem ca si aici.
Am vazut pozele cu Andrei. Imi pot da seama din poze cat e de activ.

Vivi - da, asa este nu mai avem demult bebelusi. Si cand ma gandesc ca mai are 1 an si jumatate pana va incepe scoala, nici nu-mi vine sa cred.

Va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

MITI
Scuza-ma ca ma bag cu nasul in oala dar sa sti ca este gresit sa speli copilul cu sapun la fundulet, orice sapun ar fi el. Chestile cu ph-ul din sapun sunt reclame....apa de ploaie. Aici toti medicii spun ca trebuie spalat dupa fiecare kk (cu apa, nu cu servetel umed), uscat bine si eventual pus crema dupa aceea, eu folosesc Bepanthen. Spalatul cu sapun distruge mediu natural de protectie si de aceea pot aprea mai repede iritatii si alte cele. Crema are scopul de a curata si mentine mediul propice natural. Sa nu uitam ca unele bacterii sunt tocmai necesare in lupta impotriva altor microbi daunatori.
Eu pe Kailan il spal dupa fiecare kk, il usuc si pun crema. La fel si cu puta..nu l-am spalat niciodata cu sapun, numai cu apa simpla si am folosit crema. Nici baie nu-i fac prea des....pur si simplu nu este nevoie. Imbaiatul in fiecare seara mi se pare o chestie de moda si moft.Kailan este curat, ii spal manutele cand se murdareste iar partile intime sunt spalate dupa fiecare eliminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Intru repede, cat sa urez

LA MULTI ANI, tuturor ce sarbatoresc Sf. MIHAIL si GAVRIL!!!

LA MULTI ANI, ANAMEA!!! Sa fii sanatoasa si iubita! Si te asteptam cu vesti despre Ana!

Miti intr-adevar nu cred ca este bine sa-l speli cu Dove. Poate ar fi mai indicat chiar sapunul pe care-l folosesti la baita. Totusi eu nu consider ca a spala copilul in fiecare seara este un moft. A mea este super-incantata la baita. E in stare sa stea si jumatate de ora. De fiecare data cand o scoatem se lasa cu plansete. Dar pana la urma, fiecare cu parerea, si cum crede ca e bine pentru propriul copil.

Am uitat sa va spun ca am dus-o pe Andrada la Zoo in Bucuresti. Ea a fost foarte incantata sa vada animalele. Mie imi era mila de ele, asa cum stateau dupa gratii. Pacat ca nu avem si noi o gradina zoologica cum exista in afara. Dar pentru ea a fost o experienta placuta sa vada tigrul la 50 cm de ea. Sau sa auda leul live .

Ma duc sa termin pe la bucatarie de papa, si apoi iesim afara.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Virgi-ce frumos se joaca Luana la gradi.Nu mi-am imaginat ca ii invata asa de mici sa decupeze hirtie cu foarfeca si sa foloseasca lipici. Al meu ar fi tot timpul cu ele in gura.Plus ca nu stim sa folosim prea bine furculita , deci nu vad cum ar folosi foarfeca.Dar foarte bine ca ii provoaca la asemenea activitati.SI mai zici ca platesti 250$. Pai pe mine m-ar costa gradi intre 1000-1200pe luna.BUna afacere la voi.
Miti-si eu zic sa nu il speli cu sapun.Si ce am observat eu ca crema trebuie aplicata in strat subtire, deci sa nu pui prea multa crema ca sa lasi pielea sa respire.Eu la inceput puneam multisoare si ziceam lasa sa fie acolo pt citeva ore.Dar diferenta era mare cind puneam doar un strat subtire.
Steluta-am si uitat ca azi e sf.Mihail.Mutumim de urare..Cred ca e primul an cind socrii au sa imi sarbatoreasca ziua .Pina acum nu se sinchiseau ca de ..ce sarbatoare mai e si asta ...ceva nesemnificativa.Dar noi trebuia sa sarbatorim Sf Ion cu cadouri ca de.. e o sarbatoare ff mare....Ei acum pt ca avem si un Mihai sper sa isi aminteasca si de mine.
Arlena-asa cum zicea si Virgi dai suc de prune.Al meu cind e constipat ii dau un fel de pireu de prune.Si cam dupa o jumate de ora face kk.Asa il mai pacaleam caci altfe el nu bea nici un fel de suc.Dar bea multa apa.Toata ziua imi cere apa.Nici de lapte nu e asa de incintat.Il bea mai mult in sila.Dar apa ..nu lipseste.Citeodata imi cere si inainte de laptic , ceea ce ma enerveaza dar si face niste crize daca nu ii dau apa.Si papica nu o putem manca daca nu bem in acelasi timp si apa.

Tot am vrut sa va intreb -voi cum reactionati cind ai vostri se enerveaza?Noi avem diferite metode si ambele functioneaza.Dar nu stiu care e mai bine sa o aplic sa evit sa devina un copil rasfatat.Se enerveaza asa de tare cind nu primeste ce vrea de urla.Eu il ignor si parasesc camera respectiva.Taicasu incearca sa ii distraga atentia sa povesteasca cu el...In ambele cazuri se opreste din nervi dupa un scurt timp.Niciodata nu mi-au placut copii care in magazine/pe strada se ttrintesc pe jos cind nu li se satisfac dorintele.Poate e prea devreme sa imi fac griji , dar tare as vrea sa tai raul de la radacina.

Neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

La multi ani! Gabi, Mihai, Mihaela!!! Si toti derivatii si derivatele!

Multumim pentru sustinere si urari tuturor! Miti, Vivi, Ralucis, Steluta din pacate nu ma puteti ajuta cu nimic… Numai Dumnezeu poate sa scoata la iveala un diagnostic cat mai curand, si, mai ales, UN TRATAMENT!

La multi ani Maghy, Dolce, Anamea!!!

Ralucis, iti urez nastere usoara!, daca te grabesti…, pana mai gasesc eu ragaz sa scriu ceva urari…

Lacri, nu ma dezamagi!... Stiu ca esti mult mai puternica decat o mamica obisnuita!

Virgi, ma tot faci sa regret ca nu am sansa sa-mi cresc copii intr-un asemenea mediu… (extern si koreean, desigur)

Vivi, Adi_b, Gabi25, Amonar, Miti, Neda, Dana si ceilalti parinti de copii botzogasi: multumesc ca imi amintiti de fiecare data ca ceea ce fac zi-de-zi copii nostri e memorabil! Felicitari pentru progrese! Sper ca vi le-ati notat… Eu am sters demult de pe lista de prioritati notarea ispravilor copilasilor, si-mi pare taaaaare rau…

Sunt disperata! Imi trebuie timp! Mult timp! Si rabdare, si energie, …, mi-e dor sa va citesc si sa scriu cateva randuri… E trist ca nu vad cand mi-as putea face loc si pentru lucruri pline de egoism (forumul este unul dintre ele).

Va pupic! Aveti grija de voi atat cat se poate! Bucurati-va de ceea ce aveti! Sunt daruri minunate! Pe curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Doamne ANGELICA prin ce treci!!!!! Cum de va gasit ghinionul tocmai pe voi? E o boala nevindecabila sau necunoscuta? Trebuie sa fie enorm de chinuitor sa-ti fie bolnav copilul...nu stiu cum trebuie sa te simti dar incerc sa-mi imaginez ca este o suferinta greu de dus. Sper sa ne aduci totusi vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata!

Steluta - cred ca Zoo pentru copiii nostri inseamna cel mai frumos cadou. Noi nu avem Zoo in zona, si-mi pare asa de rau ca nu pot sa-i arat animalele pe viu. Dar abia astep sa plecam in vacanta s-o plimb cu Emi ( elefantul), cred ca-i preferatul ei. Cand il vede in carti sau la Tv, se bucura enorm.

Angelica - nu pot sa-ti spun decat ca sunt alaturi de tine. Stiu ce-i in sufletul tau. Multa sanatate!

Neda - da, a fost pentru prima data cand am stat cu ea acolo. Au lucru la masuta zilnic (30 min). Mi-am dat seama ca era obisnuita cu lipiciul si foarfecul. Eu nu i-am aratat acasa, nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa ne jucam cu asa ceva. Nu mi-am imaginat cat de benefic este lucru in colectivitate pentru varsta lor. Nu-ti mai spun cate cuvinte noi imi spune zilnic si are abia o sapt. de cand o duc.
Si Luana are crize, si am ales s-o ignor in acele momente. Pur si simplu plec de langa ea. Evident ca ea vine dupa mine. Eu iar plec si tot asa, pana ceva ii capteaza atentia si uita. Pana acum ma consumam, nu stiam ce sa-i mai fac. Cu ignore ii trece mai repede.

Cand ma supar pe ea imi spune " Sorry mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!
iar tragem chiulul la greu in ultima vreme dar e cam haotic la noi: mami e somnoroasa toata ziua( si noaptea..), suntem si in proces de intarcare ( de fapt am sistat tzitzi de vreo cateva zile) si merge.. , nu stiu cat sufera Soficu dar eu ma simt ca un.. cand o vad ca plange, ma cearta si apoi ma ia in brate si ma giugiuleste sa ii dau tzitzi...
Sper ca in weekend sa apuc sa citesc din urma.

Numai bine tuturor!!

Cami 13+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

www.flickr.com/photos/14372952@N04/sets/72157602649972035/detail/" target="_blank"> MUTRITE

Noi nu avem timp sa scriem acum ca vine buni si unchiu' Stefanel. Asa ca, va dorim we!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput