Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

oana ,multumesc, io mai am de mancat multa maliga pana ajung la atatea stele . la unele poze nu poti sa scrii acolo la descriere si cum se fac( sotul meu da si ieu =nishte mencai )

Giani 22+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, randunici!
Incep prin pumnii stransi pentru RalucasS si Mami; intuitia mea, cat o functiona, imi spune ca Raluca va veni cu si Mami cu . Sa vedem daca am dreptate...
Bubu, fata verde.
Am fost ieri cum va ziceam la o nunta. M-am descurcat aprox convenabil cu tocurile (si, proasta de mine, mai erau si pantofi luati prima data!!-macar am avut inspiratia sa le pun spirt inainte de incaltare). Mancare buna, muzica proasta, compania cunoscutilor f dragutza. DAR, ceea ce vroiam NEAPARAT sa va povestesc, daca tot v-am batut atata la cap, e un lucru minunat: in timpul slujbei la biserica, unde era un cor splendid, bebelina mea A MISCAT, si nu o data, ci de cate ori intra corul!!!I-a placut, o sa-i mai pun muzica neaparat. Asa ca am scapat de grija; a continuat apoi mai discret sa miste, inclusiv azi, dar acolo la biserica n-am mai avut NICI un dubiu. Ce frumos, nu???
Bine ai revenit Sovi, sanatate multa Ela si pup toate celelalte randunici fara discriminare!

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bravo Naty, ce ma bucur ca ai simtit-o! Ti-am zis, si eu am avut parte de experienta asta minunata week-end-ul asta. Si azi, la birou, am tot simtit-o, e tare zvapaiata mititica. Imi vine tot timpul sa pun mana pe burtica, sa ma joc cu ea, dar, dupa cum am vazut, nu prea e bine ... sa vad cat m-oi putea abtine. Te pup mult si la cat mai multe 'lovituri' de la mogaldeata te iubita.

Laly 19+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Laly si Naty - felicitari pentru "first feeling" la bebe. La prima sarcina am simti chiar mai tarziu ca voi..am fost o mama mai ne-simtita Acum insa tropaie cat e ziua de mare si asta de pe la 12-13 sapt

Roxana 21 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce faceti, fetelor? Am din nou net!!! Am fost foarte ocupata saptamana trecuta: am zugravit, schimbat mobila, curatat dupa zugravi, aranjat haine in sifonier... Ma pregatesc de sarbatori. Bebe misca si e foarte dragut... Eu mananc la greu si n-am luat niciun kg pana acum spre marea mea surprindere!! Totul e bine! Sper sa fie asa si in continuare. Trebuie sa rezist la gradinita cu 20 de copii macar pana la Craciun, sa iasa bine serbarea si apoi cred c-o sa intru in prenatal, ca nu stiu daca mai reusesc sa fac fata.

Va mai scriu dupa ce citesc din urma. Pupici!

Ioana
22+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Naty, am citit ce-ai scris la subiectul despre Elias. Ai dreptate, dar se pare ca nimeni nu ne intelege... Eu, daca ai vazut, am fost jignita din nou si la sf capitolului trecut, desi m-am abtinut sa mai comentez ceva de mult timp! Kay a tinut sa spuna tuturor ca a gresit pt ca mi-a cerut scuze, pt ca ea nu are de ce sa-si ceara scuze!! O mare nesimtire umbla pe forumul asta si cand vad mi se ridica parul in cap si imi vine sa-mi iau campii!! Si ce mi se pare aiurea din partea celorlalte participante la subiect e ca toate fac remarca potrivit careia sunt "persoane" care nu apreciaza subiectul...si se refera la mine probabil... Nu stiu unde au citit ele ca mie nu-mi convine acest subiect?! Mie nu-mi convine sa fiu jignita... in rest fiecare poate sa vorbeasca vrute si nevrute...

Ioana
22+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Roxana Claudia - eu si de data asta sunt cam "ne-simtita", ca inca nu l-am simtit pe bb , si sarcina trecut doar la 20+ l-am simtit.

Felicitari Laly si Naty pentru bebeii miscareti!!!

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Mi-am editat semnatura

Ioana
23+ si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna fetele! Am intrat sa va salut. Am atat de mult de recuperat.
Nu am chef de munca
Dar asta e?

14+
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

M-am tot uitat pe net dupa patuturi si ce-mi place mie e destul de scump, fiind de la Graco. La noi un patut Graco e 800 - 1000 RON si am vazut pe site-ul asta: http://www.amazon.com/Graco-Pack-N-Play-Bassinet/dp/B000LP2G6K/ref=sr_1_2/002-6779531-7707247?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1193669856&sr=1-2 patuturi la 100 $. Unde or fi fabricate produsele Graco? Din ce tara ar putea fi cumparate mai ieftin?

Ioana
23+ si David

Mergi la inceput