Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Anca, pai asa ma gandeam si eu...o fi vreo legatura, dar nu cred ca e ceva grav...Ti-am vazut pozele, ai o burtica frumoasaaaa si mareeee!
Eu am facut o obsesie pt. culoarea asta. V-am zis ca am luat o garsoniera si am facut baia exact asa. Priviti!
Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ancadragoman spune:
Marfa baia,imi place.
Multumim ptr compliment
anca 38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 10 DE ZILE!!!!!!!!!
bitza037 spune:
Ela stiu ca asa se calculeaza, dar la eco la dr. asa imi zicea ca are bebelina,de fiecare data cand ma duceam,iar ultima data la Iosup mi-a zis ca este chiar mai mare cu inca trei zile.Si in plus, imi este mai usor sa-mia duc aminte lunea sa mai schimb o sapatamana, cu toate ca nici atunci nu-mi aduc aminte intotdeauna.
IRINA
+16
sufletel
zozela spune:
Gasisem un site interesant cu informatii despre nasterea naturala-insa nu mi se da voie sa-l postezFug sa-l pun pe mailul comun!
Ela.. in 19+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
gbutucica spune:
Mihutz calculatoarele astea?????!!!!pup sa treaca nervii
Laly , o fi sau nu adevarat io ma mangai mereu pe burtica si pina acu nika contractii, vad io mai incolo( oricum nu ma pot stapini sa nu-mi mangii puiutzu gras.pup fata primitoare in fotoliu ei da sa stii ca io is multa. sigur e bb ce simti tu , si bravo!!!!!.
Anushka , ce-mi place cum suna, bine ai venit la noi , scrie repede 10 mesaje pt a scapa de moderare si sa apara mesajele intimp util , intre timp sa ai sarcina usoara si sa faci bine sa ne scrii nu numai sa ne citesti.
Nicoleta bravo si tie pt miscarile lui bb( mama ce devreme a miscat, e baiat sa vezi tu) si ia da fugutza la profil personal si baga o semnatura de aia sa vedem si noi tat timpu cit mai ai .pup
BUBULE , da chiar ce de stelutze ai acu! (sunt un pic mai invidioasa da sa le stapinesti sanatoasa si mai sunt si albastre....).Apropo's de bie e superba.
Ela ai absent MOTIVAT ( vorba cuiva drag) daca macar vreo 3 ore mergi sa te hodini si tu si bb.daca nu viu rpd si sa vezi ce patesti , stii ca-s iute de fuga cind e vorba de bataie
Giani 22+ ca am dovada
o fi chiar baiat?
cami33 spune:
Super baia ta, Oana. Este si culoarea mea preferata.
Fetelor, voi ati inceput cumparaturile pt bebici? Eu am innebunit cautand pe zeci de site-uri tot felul de lucruri, incepand de la patut, carut pana la hainute, dar in magazine nu m-am aventurat inca.
As vrea sa stiu si parerile voastre in legatura cu caruciorul si patutul lui bebe.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 17+Luca
http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png
cami33 spune:
Super baia ta, Oana. Este si culoarea mea preferata.
Fetelor, voi ati inceput cumparaturile pt bebici? Eu am innebunit cautand pe zeci de site-uri tot felul de lucruri, incepand de la patut, carut pana la hainute, dar in magazine nu m-am aventurat inca.
As vrea sa stiu si parerile voastre in legatura cu caruciorul si patutul lui bebe.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 17+Luca
http://bd.lilypie.com/e2xMp3.png
gbutucica spune:
CUM SE CURATA TOALETA IN MOD PLACUT
*Instructiuni detaliate*
1. Ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna nn
bazin 1/8 cana de sampon pentru animale de companie.
2. Prinde pisoiul si mbngbie-l linistitor nn timp
ce-l duci catre baie.
3. Atentie! Cu o singura miscare pune pisoiul nn
toaleta si nnchide cele 2 capace. Fii pregatit sa te asezi pe capac.
4. Pisoiul nncepe sa se agite si face multi clabuci.
Nu lua nn seama zgomotele care razbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar ni place foarte mult sa te ajute.
5. Trage apa de 3 sau 4 ori. Aceasta actiune
provoaca fenomenul de spalare Turbo si clatire.
6. Roaga pe cineva sa deschida usa casei. Asigura-te
ca pe traseul baie-usa nu e nimeni.
7. Stai cbt de departe poti de toaleta si ridica
rapid cele 2 capace.
8. Pisoiul iese cu viteza din toaleta, baie, casa.
Odata ajuns afara, se usuca.
> 9. Toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.
> 10. Repeta pasii 1 - 9 cel putin o data pe zi,
pentru o toaleta impecabila.
> *Cu respect,*
> *Cainele*
Giani 22+ ca am dovada
o fi chiar baiat?
gbutucica spune:
Ela , mi-am permis sa-l trimit pe adresa mea , oare e vreo problema??
poate am ceva de salvat ca io nu tin minte , ca-s tuta, si atunci le salvez in compiuterashul meu, daca nu e voie il sterg.Oricum merci
Giani 22+ ca am dovada
o fi chiar baiat?
bubu05 spune:
Ma bucur ca v-a placut baia!
Giani, la mai mare si tie, stelute cat mai multe si colorate!
Am papat ciorba de perisoare, yam, yam! Am pus si poze in albumul de mancarici
Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze