Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Numeioana am dat un search pe google,si se pare ca firma GRACO are provenienta- Spania.
Asa ca daca se confirma ce ti-am zis,si daca ai rude sau cunostinte care lucreaza pe acolo, da un semnal.
Eu am niste verisoare care lucreaza in Franta si d esarbatori vin acasa, si le-am pus sa studieze piata sa-mi zica preturile si modelele.

Si eu oscilez intre patut de genul asta sau din lemn.

Mai fetelor, mie si lui bitu ne-a iesit acelasi RH,adica pozitiv,si avem si aceeasi grupa de sange AII.Asistenta si dr. a zis ca este foarte bine asa,dar am auzit azi ca nu ar fi bine ca ambii parinti sa aiba aceeasi grupa de sange,ce stiti???

Natynic,stii ceva in leg.cu asta?

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ioana, exact la asta ma uit si eu de cateva zile. Tot carucior din ala as vrea si eu, de la Graco, dar si cu masuta de infasat, dar e vreo 8 mil sau celalalr grena 10 mil. Foarte scumpe sunt toate astea la noi, poti comanda si de pe Amazon sau alte site-uri on-line, dar nu stiu cat te costa transportul si vama in Romania. Asa am vazut si carucioare tare frumoase, cu landou si cu cosulet de masina, la jumatate de pret fata de cele din Romania, dar nu stiu la cat ne-ar duce exact daca le-am comanda on-line din afara.
Daca aflii ceva, sa-mi spui si mie, te rog, ca ma intereseaza mult subiectul.

Laly 19+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Eu la carucior m-am hotarat,din asta vreau:
http://wampol.ro/triton.htm

Are toate trei piesele pe care mi le doresc, adica in functie de varsta lui bebe.

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, incerc sa ma interesez la cineva din Spania pt patut. Sa vedem daca se pricepe sa caute prin magazine. Ai mei pleaca de sarbatori la Viena si ma gandeam sa-i pun sa caute si pe acolo dupa patut...

Ioana
23+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaaaa, excelent!!!!!De ce nu zici asa, pai chiar citisem la fetele de la alta odisee ca la Viena sunt preturi mult mai mici decat la noi la astfel de produse.
AM uitat sa-ti zic, consateanco!!!!Si eu tot din Prahova sunt,dar stau de 10 ani in Bucuresti.

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Bitza, si eu tot carucior Triton cred c-o sa iau, dar portocaliu. Acum ramane sa-l vad si sa-l pipai si ma decid. Patuturile sunt f scumpe la noi fata de aceleasi produse din strainatate. Cel puitn la Graco...

Ioana
23+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

Fetelor sunt chiar invidioasa pe voi!Bebelina mea nu ma baga deloc in seama sau sunt eu prea nesimtita...

Mergi la inceput

Eve de ce nu-ti faci si tu o smenatura sa stim si noi cat are beblina ta,si sa pui si un carucior?

IRINA
+16
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Numeioana, nu stiu nimic de produsele Graco, probabil trebuie aflat daca exista in Bulgaria sau Ungaria, nu? Eu inca n-am nici un gand de cumparat mobila sau lucruri, sa-mi mai creasca un pic bebitza.
Bitza, legat de grupul sangvin si Rh, rea e o singura situatie: tatal Rh pozitiv, mama RH negativ, fatul iese Rh pozitiv si deci in incompatibilitate cu mama. Eu una iti pot spune ca provin din 2 parinti SI 4 BUNICI toti cu Grupa B pozitiv!!
Acum despre Elias: am parasit si eu "terenul" in momentul in care, cum ai vazut, am fost acuzata ca lucrez la Elias eu sau cineva din familia mea, desi scrisesem negru pe alb ca n-am nici o treaba cu acel spital, ba mai mult, cred ca si tine ca in toate spitalele din Romania sunt mari probleme, acolo poate chiarmai putin. Nu socotesc ca a ingrozi niste femei aflate intr-o stare speciala, unele pentru prima oara, unele deja cu spaime, tratamente si riscuri ajuta. Sa ne fereasca Dumnezeu pe oricare de problemele pe care le are Kay cu fetita dar, ceea ce i-am spus este ca DACA CHIAR are de acuzat pe persoana X,Y,Z sa nu o faca sub forma unei barfe pe forum ci a unor reclamatii la Colegiul Medicilor si, respectiv, in justitie. Fetita ei din pacate nu se vindeca daca nici o gravida nu va mai calca pragul Elias-ului, cum ar vrea ea.
Problema in final nu e ca ne-a jignit nici pe tine nici pe mine, ci gustul extrem de amar lasat de tonul discutiei. Am fost si eu la eco la Iosup, am fost foarte multumita dar NORMAL ca m-a pus pe ganduri afirmatia lui Kay ca el n-a vazut nimic anormal la ecografia facuta fetitei si, uite, a doua oara nu mai am chef sa merg la el...In plus, ea spune ca a mai facut ecografii la 2 doctorite pe care le cunosc chiar personal (Ruxandra Vladescu si Diana Piroiu) care de asemenea nu au vazut nimic; eu una, sa ma ierte Dumnezeu, nu cred ca asemenea diagnostic poate fi ratat decat daca nu te uiti DELOC si inventezi, pana si eu care fac eco cord de adult m-as fi prins IMEDIAT! In fine...dar iata, samanta neincrederii a fost aruncata, iti vine sa nasti acasa!
M-am mai uitat si pe alt forum, unde era o lista cu multi-multi ginecologi carora li se dadea nota si comentarii. E suficient sa citesti ca sa realizezi cat de subictivi sunt oamenii. Ce sa creada o tanara gravidutz care isi cauta medic de supraveghere cand citeste de pilda despre Tutunaru (am luat un caz cunoscut) intr-o parte ca "ii pup mainile si picioarele, sa-i ajute Dzeu, fara el copilul meu n-ar fi existat, e un domn, e un profesionist, nu ia spaga, etc,etc,etc) si imediat dedesupbt "Nici dusmanilor nu-l recomand, n-are pic de suflet, nici nu se uita la tine, doar banu il intereseaza, e un superficial, etc, etc, etc". Nu cred ca asta e rolul unui forum si sa nu-mi ziceti ca vorbesc pt ca sunt medic....

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Bitza, ce bine ar fi sa fie asa!! Pai la ce osee ai citit, sa intreb si eu fetele ce si-au cumparat si de unde... Pupici!! Ce dragut ca esti prahoveanca ca mine! Si eu am stat 4 ani in Bucuresti!

Ioana
23+ si David

Mergi la inceput