Mamici de Martie-Aprilie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

offf... dupa ce am scris ditamai cearshaful, iaca tampitul asta de comp mi s-a blocat si gata mesajul!!
incerc sa scriu din amintiri.. "amintirile ma chinuiesc" vorba cantecului

Ariel si Giani da, prefer un zvapaiat si un dansator, decat un molau, care sa stea fara pic de vlaga
Cory si eu ma bucur ca am murit de cald, oricum la cate bluze si pantalonasi aveam pe mine nici nu avea cum sa imi fie frig.. si am avut noroc in poienita ca nu a batut vantul deloc
Delphin dragutza explicatia si Seb e istet foc!
Giani ce tare a fost faza cu fratiorul!
Simo27 foarte grijuliu David, si super intrebare
Cami, bubu, numai copii isteti cu povesti dragutze!
mami ce we dragutz ai avut... astia mici sunt o minune, abia astept si eu minunea mea!
mami si Raluca
hai cu coloratele!!!
Adriuta ! nici io nu am retinut reteta cu apa, la mine functioneaza ceas o cafelutza sau o ciocolata calda!desi nu au fost urgente pana acum...
Giani ce tare ai fost cu cititul pe fuga!!
Ela esti racitura biata! multa sanatate si sa stapanesti cu bine masinutza!
Cris super tare explicatia Marei!
Sovi bine ai revenit pe crenguta noastra!
sper ca am scris mai tot ...
randunicile (Simo, Clau, Laly, Elara, Bitza, Bubu, Diana, Dana, Raluk, Ioana, Nicol, si toate toate ca imi sunteti dragi!)

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Giani, scump mea uite si de la mine special, special pentru tine. Apropo de fotoliul ala, iti pastrez si tie loc pe el, la caldurica, langa semineu ...

Si eu o simt pe Bombonica mea tot mai des, de sambata ma tot incanta cu tumbele ei pe care, in sfarsit le simt si eu acum. Am auzit, cu toate ca mie mi se pare o prostie, ca nu e bine sa ne mangaiem pe burtica, pentru ca bebe simte si putem avea contractii. Mai stie cineva de chestia asta? Mie mi se pare aberanta, dar, cum nu sunt o cunoscatoare in domeniu, va intreb si pe voi, poate stiti mai bine decat mine.

Laly 19+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laly si mie mi-a zis dr la fel ca mangaiatul burtici provoaca contractii, dar in lunile mai mari.

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 10 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clabuc, n-am mai auzit ca nu e bine sa mangai burtica, din contra! Bb simte manuta ta si se apropie sa-l simti! Eu numai cu mana pe burta as sta!

Anca, pe bune?? Mie nu mi s-a intamplat...mai ales in lunile mari cand ilsimti pe bb super de tot, nici n-ai cum sa nu te mangai!

Mihutza

Wow, ati vazut ce stelute am??? Sunt senior!

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anushka2007 spune:

Salutare burtici!

Eu sunt mai noua pe aici, dar numai din lipsa de timp.
Pana acum mi-am facut timp numai sa va citesc. sper sa intru mai des de acum incolo..... serviciul asta ...

Pupici17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Eu am inceput sa il simt pe bebe (saptamana 15 plus). Azi chiar mi-a tras una zdravana... l-oi fi pliat prea tare, micutul :)).
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo, Nico! Pune-ti si tu la semnatura cate sapt ai, sa se vada tot timpul. Intra la profil personal si editeaza acolo.

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Anca si Bubu, multumesc mult pentru lamuriri. Deci, deocamdata nu ar fi problema, nu? Nici nu ma pot abtine sa nu stau cu mana pe burtica cam pe unde misca ea, mai ales ca acum e prima data cand experimentez ceva atat de minunat.

Anca, iti doresc din tot sufletul o nastere cat mai usoara si o fetita frumoasa si sanatoasa, de nota 10. Chiar daca noi nu ne-am scris pana acum, astept cu nerabdare vestea nasterii fetitei tale scumpe. Sa ne trimiti poze dupa ce se va naste ... Te pup mult si o sa-ti tin pumnii sa fie o experinta cat mai usoara si placuta.

Laly 19+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bubule si eu m-am mangaiat la greu pe burtica,am avut contractii dar nu cred ca de la asta

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 10 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

I'm back!!Misiune indeplinita cu succes!!
Delphin cred ca asta o sa fac zilele astea-o sa ma odihnesc!Sincer..m-a ajuns oboseala,raceala..toate cele intamplate..Am nevoie de o pauza!fata!
Sovi plimbareata!Hai..deapana-acum!!
Irina dupa UM-maine faci 16 saptamani.10Iulie a fost intr-o zi de Marti-deci-in fiecare zi de Marti iti mai adaugi o saptamana in buchetelul celor 40!
BTW-sunt sigura ca bebelina e cea care te impunge!Pupic!
Bubu..la mine cam asa e..Sunt in medical de la sfarsitul lui August!
Miha imi pare tare rau ca ai pierdut mesajulStiu cum e..Sarutmana de urare!Mi-e tare drag de ea-insa mi se pare tare mica fata de cealalta!
Laly si mie imi indeparta mereu doctorul-manuta de pe burtica-at.cand am fost internata..Mi-a zis ca mai ales atunci cand sunt probleme-sa evit sa pun mana pe burta pt.ca sub palma-uterul se contracta!Iti dai seama ca nu-i nicio problema daca il mai mangai pe BB cateodata..treaba e sa nu stai mereu cu mainile pe burta..
Si eu mor de dragul mogaldetei jucause din pantecul meu-care-se pare ca invata treptat sa comunice cu mine:eu il gadil acolo unde simt ca se agita si el imi raspunde cu o impunsatura!Am zis sa-i dezvolt simturile domne'!!

Ela.. in 19+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput