Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 7
bernix spune:
Am si io o data si timp si chef de scris si fetele sunt ocupate...
Mai bine m-as apuca de povestea nasterii sa nu trec cu datorii la scutece, ca tot mi-a adus Rox aminte de toata nebunia de atunci si Teodora de branule.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
betty78 spune:
RGE nu fi trista scumpo...oricum te asteptam la bebici!!!! Nastere usoara si te astept cu detalii
Sabina am 1.61 sau 1.62...nu stiu exact, dar oricum nu conteaza 1 cm.
Al meu cred ca a inceput sa vomite, adica dupa ce scoate gazale, cateodata scoate cu jet afara de uda parchetul, sau depinde...ieri de ex l-a udat pe al meu sot pe tricou, pantaloni si inclusiv pe papuci. Sper sa fie de la mucozitatiile pe care le are in gat...dar nu sunt prea sigura. Azi de ex. l-a luat mama in brate sa ii scoata gazele si la cateva minute dupa ce a scos un gaz mare a dat si un jet pe parchet. Mai tarziu cand se juca in patut, cred ca i-a venit lapticul inapoi pe gat pentru ca s-a inecat si avea ochisorii rosii.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
mihailescu teodora spune:
Oana,esti o prietena adevarata si tare grijulie!iti multumesc mult si pt. grija din spital si pt. toate incurajarile tale!N-am vrut sa te mai pun pe ganduri in spital!Poate n-a fost f grav privit din exterior,dar pt. mine ca mamica a fost traumatizant,mai ales ca din 30 bebelusi ,doar 2 faceau tratament:Mihnea si inca unul!Se pare ca totul mi se trage de la Streptococul B,sterilizat de altfel inainte,plus ca de la ruperea membranelor,am facut nonstop antibiotic.By the way,nu mai conteaza!
Proteina C reactiva indica prezentza unei infectii sau a unei inflamatii in organism!
Oricum personalul de la neonatologie din Elias lasa mult de dorit dpdv al comunicarii cu mamicile,fac din tantzar armasar si te panichezi aiurea.Cu riscul de-a ma repeta,norocul meu a fost Tutunaru,chiar si pe parte de neonato!
Sim,multumim de complimente!
Bernix,sa-mi spui si mie daca gasesti un pediatru bun care sa vina acasa,nu de alta,dar sunt si eu amatoare!Please!Noi o sa mergem la Medicover,dar as prefera si unul de cartier la care sa apelez pt.urgentze de-astea minore!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
betty78 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Uau! Mai avem o printzesa! Dantje, sa va traiasca papusica, sa va aduca numai bicurii! refacere rapida mamicii!
Betty, si Vlad regurgiteaza muuult. In primele doua saptamani m-am cam speriat si eu, ca la Miruna n-am patit asa ceva. Abia daca-i curgeau doua picaturi in coltul gurii dupa ce scotea aerul. Deh, era mai econoama. Haplea asta face o risipa de lapte de nu-mi vine sa cred! Mananca prea mult, de multe ori mananca prea agitat, si pune atata suflet la masa, incat la momentul in care ar trebui sa scoata aerul adoarme stanca, si scoate doar un pic sau deloc. De multe ori, daca il pun sa doarma pe burtica, ragaie in somn, la un minut-doua dupa ce l-am pus jos. Asa ca fac asta de cate ori adoarme fara sa scoata aerul. Daca il pun sa doarma pe spate sau pe o parte, nu mai scoate aerul, dar regurgiteaza cam tot asa, dupa 15-20 minute, sau se intampla sa regurgiteze abia cand se trezeste. Atat timp cat ia in greutate, nu-ti fa probleme. Si stiu ca bebe Mario e campion la cantar!
Sabina, 700 gr in 16 zile? pai mai aveti putin si ne intreceti la credcut in luna. Uau, o sa aveti un Gheo cu falcutze! Bine ati revenit in Bucuresti. Sau, ma rog, e un fel de-a spune, ca numai bine nu e in imbacsitul asta de oras. Sanatate Sofiei. SI Miruna mi-a racit iar. Tuseste ca un magarush si are niste muuuci!
Andries, nastere usoara!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
la mine cred ca sare de regurgitare...deja ieri seara si azi a fost jet. O sa il mai las si o sa vad in urmatoarele zile
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by betty78
Carpatina ai insomnii?? Si eu stau si astept sa adoarma bebe Mario.
De "boala" asta n-am suferit pana acum. Dorm in orice moment, in orice pozitie.. dar, ca si tine, asteptam sa adoarma printesa.
de Ioana (27.09.2007)
ehhheeee, eu da, cand eram gravida in ultimile luni, ma trezeam in toiul noptii si faceam ture prin casa; acum in schimb sunt in stare sa dorm in picioare
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Am revenit!
Sper ca de acum incolo sa fim mult mai activi!
Am ramas datoare cu pozici ale lui Mihnea:
http://good-times.webshots.com/photo/2914407290101655877UdsbgC
Sper ca va place de noi,semanam cu tati si avem okisorii ca peruzeaua(de la mami)!Doamne Doamne ni l-a daruit asa cum ni l-am dorit:sanatos,mumos si cumintel!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Dulce foc Mihnea. Mi-a placut tare mult costumul bleu cu "give me a hug"
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Teo, eu ii las putza asa cum sta ea, ca oricum are loc destul in scutec. Si am patit-o si noi sa dea pe afara, ba chiar am avut si salteaua la uscat
Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
pentru a nu uda salteaua, i-am luat niste asternuturi impermeabile, care se pun pe pat, de la farmacie. Au dimensiunea de 60x90 cm si sunt ideale. Le-am gasit si in cora si se numesc Happy (baby underpads). Asa ca am scapat de problema uscarii saltelei
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Teodora, bine ai revenit mai mamico, imi tot dai emotii de ceva timp. Noroc cu Mihnutu ca e cuminte, sa zici mersi. Cu putza asa patim si noi, nu te stresa. Cica normal asa trebuie sa stea in sus, eu o las cum apuca ea sa fie cand asez pampers, dar tot asa uneori se uda rau. MIhnutu e frumusel foc, ochii sunt foarte frumosi si cred ca sunt ai tai - ca forma ma refer. M-ai spart nene ce tzitzi mari ai. Auzi, dar copilul ala de ce e infasat, huh?Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos Mihnea!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
si eu am patit la fel cu pampersul...acum nu ii mai ridic putza deloc....nu cred ca este o problema. Iar referitor la tzitzi si pe mine m-au impresionat
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
Teodora, bine-ai revenit!
imi pare rau cu branula si infectia.brrrrr......dar Mihnea este absolut superb!!
yaia, bebeii mari au tendinta de acreste mai greu, nu te panica.
betty, io te bat./Deci esti cat mine de inaltime, ai greutatea ideala(hai, 3 kile in minus accept si indraznesti sa te plangi p-aici pe la balena sefa? :D]
in alta ordine de idei, si gheoi le mai da in jet uneori, dar nu m-as panica,, pt ca a luat bine in greutate.
eu ma vad azi cu Badiu sper....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo