Mamici de septembrie-octombrie 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries si Dantje, felicitari, sa va traiasca micutii si sa fie sanatosi!
RGE,

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Buna ziua si de la noi!!! Nu am mai scris de 2 luni dar sper sa ma reprimiti si pe mine asa, ocazional, printre voi!
Observ ca eu am fost prinsa rau de tot de bebelina de n-am avut timp nicicum ca sa va salut macar. Daca ati fi toate ca mine... ar sufla vantul prin odisea noastra. Dar voi recupera sper!

Vreau sa le fericesc cu urari pe toate mamicile care au nascut de 2 luni incoace ( nu stiu cum si cand au trecut!!!) si sa urez viata lunga si fericita minunilor sau papanasilor care au scos nasucurile prin odisee!!

Despre noi, numai de bine: am luat in prima luna 1.3 kg iar in a 2 a 1,2 kg, plus 7 cm in total(doar san)!! Deci m-am plans de pomana ca fata-i micuta (2,6 kg la nastere) pentru ca ea a recuperat in felul ei, tacticoasa, calma si necolicioasa si se poate inscrie cu mandrie printre grasulanii vostri! Sa ne traiasca toti!
Despre muci si raceli, suntem si noi tare certati cu ele... la 5 saptamani noi ocupam patuturile la Spitalul Gomoiu, in lipsa de altceva mai bun de facut. Ca sa nu mai zic ca dupa 5 zile chinuite, vinerea, am iesit din spital iar sambata la 11 aveam botezul , in Constanta!!! Dar a trecut totul cu bine, chiar daca pe mami a pocnit-o si mica menstruatie exact atunci si nu a avut voie in biserica. Noroc caVera a fost bine sanatoasa si dupa botez si ca de toate cele de dinainte s-au ocupat nasii, ca noi, dupa spital am fost doar musafiri!
Acum i-au reaparut niste mucisori si horcaie putin noaptea dar cica e normal, nu are rosu in gat si mananca foarte bine la san. Ne chinuim un pic cu batista dar sper ca asta sa fie tot si sa nu ne mai agravam!
A si mai avem si cruste,( se plangea cineva, Ana, parca) de care nu scapam nicicum cu ulei pentru copii dar dr. ne-a dat o crema facuta la farmacie si se pare ca da rezultate.
In rest, crestem mari si frumoase si asta va dorim si voua!
Vera imi ocupa cam tot timpul dar de acum incep totusi sa ma mai obisnuiesc si eu cu noua slujba( minunata de altfel) si sa mai imi fac de lucru si prin alte parti! Pana acum am fost cam haotica dar ma bucur ca voi sunteti atat de adunate si ca faceti fata cu brio la toate, poate se ia si pe aici!!

Va pe toti cu drag !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Bine ai revenit,TEO,asteptam pozici cu Mihnea!!! Uitasem cit sunt de mici si de neajutorati...Sa va traiasca,sa fie SANATOS,sa va aduca numai bucurii!Papacios cred ca este cu o asa sursa....Eu la Andrei,putica i-o pun cind in jos,normal cum sta ea,cind in sus de gura sotului(...),dar reusea sa se ude doar cind nu-i prindeam mai strins(nu f.strins)pampersul.asta tot de gura sotului,ca-l string la burtica si ca din cauza aia plinge copilul...Am folosit o singura data Libero si mi s-au parut asa de rigizi si de grosolani ,ca am renuntat si am optat tot pt.Pampers,dar cei nemtesti ca sunt mai finuti si au ariciul mai "lipicios".Cei polonezi sunt mai slabuti dar sunt buni...Cit despre proteina c reactiva,pozitiva,nu stiu ce inseamna ,cit a fost de dificil,dar acum sper sa fie bine,si sa nu mai fie nevoie de tratament...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Proteina C reactiva pozitiva indica prezenat unei infectii. Bine ca Mihnutzu a trecut cu bine de incercarea asat!

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teo, eu ii las putza asa cum sta ea, ca oricum are loc destul in scutec. Si am patit-o si noi sa dea pe afara, ba chiar am avut si salteaua la uscat

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Degetzica a mancat si o tin ala mine pe piept intr-o incercare disperata de a obtine un rag mic.Mi-e teama ca daca o pun in patut varsa iar lapte si se trezeste.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Eu m-am intors acum din oras. Am fost sa-mi iau minunatul trusou si banutii pentru nastere. Si m-am intalnit cu Prisi la coada. N-am apucat sa stam prea mult de vorba, ca a mers mai repede decat ma asteptam, iar eu il lasasem pe Vlad acasa, asa ca am fugit. Dar am vazut-o pe Mirunica ei. E o dulcica si o grasunica. Imi aducea aminte de Mirunica mea cand era mititica.

Sabina, ma execut imediat cu pozele.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Piciule, tare frumoase poze face tati Radu. Preferata mea: ...these boots are made for walking...

Carpatina, io votez pt dulceturi si papanasi.
Daca nu uit si ma descurc, trimit si PM cu obtiunea mea.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, ne vedem maine, chiar voiam sa intreb daca ma astepti maine ca sa stiu sa plec mai devreme.

Bernix, cum ma intelegi tu pe mine. Si cum as mai fi fost si eu in locul tau. Depindem de medici si uneori nu stim cum e mai bine. Parca si eu as merge fara gipsurile alea. Oricum piciorul lui Andrei este mult mult mai bine acum decat ce ai vazut tu in poze, adica acum nici nu se seziseaza decat daca stii ce sa cauti.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Si io am fost azi dupa nindemnizatia de nastere. De trusou au zis insa sa mai asteptam.
Nici alocatia n-a venit si actele s-au depus la inceputul lui sept. Luy, tu parca ziceai ca te-a vizitat potasul cu banutii de alocatie?
Cand ai depus actele?

Poze Bebe

Mergi la inceput