Casnicutze sexy(142)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
Miki am vazut pozele, iar tortul e foarte reusit, dar o feliuta nu ai, ca am ramas restanta de ieri de la Monica 
Stefania in partea noastra a Moldovei, sintem mai saraci si multi au grija altora. eu nici macar nu-mi cunosteam bine vecinii, dar cind a venit sotul in vizita la noi, era un vecin care urcase in copac, in luna lui mai, cica stropea copacii
, asta ca sa vada ce se petrece in curtea noastra. Acum am facut gard inalt de doi metri si nu se mai vede nimic 
Cuscra ai grija de voi, nu mai plinge ca faci rau la fetita. 
Monica dar tura viitoare cind mai faci fluturas, imi trimiti o aripioara ? Ai intrebat de Bianca la fetele din zona ei ?
Doina ce-ai facut la banca ?

Danelutza spune:
Am copiat mesajul de la tauroaice, mesajul e de acum doua zile, din 28 octombrie.
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
mesaj de la Gabitz:Ma numesc Eliza, am 2500g si 51 cm. Mama a zis ca ma face manechin.
Felicitari Gabitza, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, mincacioasa, sa veniti repede acasa.

monica-elizabet spune:
Gabitza
, felicitari sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa...tie refacere rapida si sa te intorci cat mai repede la noi
ps Danelutzo scrisei...da semnai cu numele vostru 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
Monica si ce raspuns ai primit ? ![]()
Banano ai aparut, sa intelegem ca a venit din nou soacra, ca sigur a plecat, daca tu ai disparut din peisajul nostru. 

monica-elizabet spune:
pai nu e raspuns instant.
stai sa apara fetele pe-acolo ![]()
si sa dea Dumnezeu sa primim vesti bune
dana, vorba Danelutei...ce-ai facut ai fost plecata cu soacra...n-ai vrut sa o lasi singura dupa ce se facuse
frumoasa...sa nu ti-o fure vreunul pe drum ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
mikiriki spune:
Eliza bine ai venit. Gabitza refacere rapida
Danutza nu mai am nimic dulce in casa ( in afara de mine
). Maine mai fac tortuletzul deoarece a iesit putzin stramb
iar sotzul meu n-a reushit sa manance din el. Asa ca maine te servesc
Moni catzelusha se numeste Aida si are 2 luni. Deja a facut de toate in patul fratelui meu. Am vazut tot ( pe webcam). E o scumpete. Abia astept s-o vad live.Ai mei nu stiu ca fratelo si-a luat catzel. Peste 2 saptamani merg acasa , problema mare, pt ca acasa mai sunt 2 catzelushe. off off mai mai...distractie pe capul mamei mele.
Miha te astept la o limonada
Miki
Liana30 spune:

Gabitzooooo felicitariiiiii!!sa traiascaa printzesa!1!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
monica-elizabet spune:
miki, peste 2 sapt mergi in ro?
te duci cu tot cu ham-ham-ul tau?
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
mikiriki spune:
Moni fratele meu merge peste 2 sapt cu ham-hamul lui
. Eu sper sa merg pe 16 cum planificasem ( deci peste 3 saptamani). Misterul meu ramane acasa si mi-a promis soacra ca vine 2 ori pe saptamana la el , bucuria sotzului cu maica-sa aici ![]()
Ar fi culmea sa merg cu ham-hamul meu, fratelo cu ham-hamul lui si ham-hamurile parintilor .....(offff 4 ham-hamuri)...innebuneste mama
Am citit ce-ati postat fetelor ( Danutza si Stefania). Eu m-am schimbat foarte mult de cand sunt aici. Am venit patrioata convinsa-si inca mai sunt,dar oamenii de acolo nu-mi mai plac. Eu recunosc ( si-mi pare tare rau) , romana mea s-a stricat rau de tot.Asta mi-au spus-o si parintii. Eu n-am contact aici cu romanii ( in afara de 2 prietene romance- si vorbim amestecat sau de multe ori doar germana). Intr-o seara eram pe mess cu o prietena foarte buna ( sau cel putin asta era cand eram acasa) si mi-a spus ca am nasul pe sus, ca nu mai vorbesc corect , iar in final mi-a pus ca ``m-am ajuns``
Sa nu povestesc ccc cand am fost anul trecut acasa cu soatza...in fine..eu nu-mi mai bat capul. Am invatat sa fiu rea, dar rau de tot, poate de multe ori sunt prea rece...n-am ce face, eu mi-am ales mediul asta si daca am reusit sa ma schimb e problema mea nu a altora. Nimeni nu stie de cate ori plang noaptea cand imi pun capul pe perna si ma gandesc la ai mei. Nimeni nu stie ce e in sufletul meu, dar bine ca toti stiu ce-am in casa sau cum traiesc.
Offf..m-am descarcat
Miki

Ma numesc Eliza, am 2500g si 51 cm. Mama a zis ca ma face manechin.