Casnicutze sexy(142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am pus poze aici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo miki...super faza cu inchisul telefonului
asta-mi aduce aminte de o faza cu sotul meu care acum cativa ani dupa ce mersesem la o nunta si era obosit mort trebuia sa se trezeasca de dimineata(adica dormea de la 5-6,30) sau cam asa ceva...si cand a sunat ceasul pusese mana pe telecomanda de la tv si tot incerca sa opreasca ceasul)
aha...deci intri numai cand ne e dor...atunci ar trebui sa stai prin zona mereu ca mie mi-e dor de tine tot timpul

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Gata, sunt in zona.
Mi-am amintit de-o faza de azi si-am inceput sa rad singura prin casa. A trebuit sa stau 2 ore in plus ( pt ca am mers mai tarziu) asa c-am stat cu fetele din schimbul 2 ( le-am terorizat ) M-am luat de ele de ce nu poarta ecusonul cu numele in piept. Daca vor clientii sa faca reclamatie ce nume sa spuna. Asa ca pe una am poreclit-o d-na san si pe cealalalta d-n tzatza. In spatele meu se aude o voce: Atunci tu esti d-na sanishor. era seful ala de care va povesteam mai demult.

Miki

Mergi la inceput

super

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

miki, abia acum am vazut ca ai pus poze...tare faine ornamentele si tortuletul...ma bucur ca v-ati distrat fain

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Am sa ma dau mare Io am facut tortul

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Stefania nu glumesc deloc, am si eu un tata ca al cuscrei , cred ca m-au schimbat la maternitate sau nu stiu cum sa zic, ca desi seman cu el la fizic, niciodata nu m-a considerat fiica lui. Si ai dreptate cu mentalitatea, daca traiesti rau si te plingi, sint foarte-foarte multi care se bucura. Asta este, noi sa fim sanatosi ca in rest le ducem pe toate.

din pacate..se pare ca asa e in nor-estul nostru..in iasi(caci coborand in jos spre vrancea-focsani am vazut de-a schimbari... mi-aduc aminte ce mandra eram si ce patrioata eram... venisem aici cu tragere de inimima ..si feresca Domnul sa se fi luat cineva de tarisoara mea...

miki felicitari pt. tort...frumos...daca e si gustos pe masura...asta asa ca sa ai de ce te umfla in pene

miha multa bafta...ai sa vezi ca totul o sa se rezolve si ai sa-ti gasesti si tu linistea...

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

si-a facut fratelo un cadou azi

Miki

Mergi la inceput

vai miki ce dulce este, are niste ochisori si un botic
si ce pozitii de somn are

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ce scumpel..

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput