Casnicutze sexy(142)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
Miki important este ca te intelegi cu ai tai din familie, restul nu mai conteaza. Pe mine ma doare, ca s-a schimbat foarte mult sora mea, cind nu eram casatorita copiii ei erau ca ai mei, dupa ce m-am casatorit... a intarcat balaia... intelegi ce vreau sa spun, nu a vrut sa inteleaga ea si familia ei, ca acum nu mai sint independenta, nu am serviciu si am o familie de care trebuie sa ma apuc, nu tot ce intra in caz, ma refer la finante, trebuie sa si iasa, sa mearga la rude. Iaca m-am descarcat si eu si m_am obisnuit aici, nu as rezista in tara mai mult de o luna, cred, sau poate mai putin 

monica-elizabet spune:
ahaaa...acum am inteles ![]()
super ca mai ai asa putin...noi azi am facut tatonari pentru bilete...pe 4 ian plecam 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Miha te astept la o limonada
Am venit,am venit...
Mey...tu faci torturi asa mumoase si nu zici nik?
Pai se poa'?Bine ai venit pe lume micuta Eliza!
O viata plina de bucurii!Am fost si noi la cumparaturi in seara asta si am mai cumparat cateva chestiute pentru bubulina.
Is asa de frumoase si dragalase toate...Deocamdata suntem la stadiul de body-uri si salopetele,ma intreb ce va fi cu mine cand va fi vremea de rochite...
Maine dimineata aflu ce va fi...daca am ramas sau nu cu
in drum.
Si ca sa inchei intr-o nota vesela,bineinteles,

Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
miha, sa stapaneasca sanatoasa bebelina lucrushoarele...
e bestial robert 

vezi daca gasesti pe udneva magainul ala sa-mi cumperi si mie doua mari si mai tari
ashe mai batzoase ca deh...ale mele dupa ce-au tras piticii de ele...nu mai sunt chiar ca astea ![]()

monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
Monica,mare si tare vreau si eu...
da' dupa ce nasc...Acu cica-i periculos...![]()
Miha
si Robert 
mikiriki spune:
Miha a fost o tentativa de tort. Blaturi cumparate, umplute cu ciocolata si visine, ornate cu frisca. Mi-am cumparat tavi pt. copt, ustensile si o carte cu retete. Sarbatorile sa vina.![]()
Hai nu mai fii suparata. Vaaaaai ce scump e Robert.
Moni nu mai aveti mult si plecati acasa.
Danutza nasol ceea ce-ai scris. Cat despre stat acasa, eu nu rezist mai mult de 2 saptamani ( si alea chinuite), dar o fac pt parintii mei.Bunicul meu ma intreaba de fiecare data cand vorbesc cu el: Fata tatii nu mai bine va mutati voi aici? E casa ta, e pamantul tau, e locul tau etc etc etc.
M-a luat o durere de cap. Mi-au venit uratzii sambata si-am luat tablete pt. ca ma durea burta ingrozitor. Azi n-am mai luat tablete si ma doare capul.
In seara asta trebuia sa iesim, dar a ajuns sotzul prea tarziu acasa si-am renuntat. Cateodata ma satur de joburile noastre....
Miki
monica-elizabet spune:
va servesc cu o Clatita pufoasa
nu mi-au iesit prea aratoase da-s gustoase
au mere rase inauntru...care mai doreste, care mai pofteste ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
monica-elizabet spune:
noapte buna miki...
somn usor
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Liana30 spune:
mari>?tari?batzoase????vleau si io..mariiii ammmmmmm da nu's batzoase![]()
mdaa..ma rogg..hmmmm..n'am somn..aberez..nu ma bagati in zama![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin