Praline belgiene (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mama mama ce de-a evenimente azi!

fete : va mai aduceti aminte acum un an, in 8 noiembrie ce faceam?

LA MULTI ANI!

Mady si Mihaela un pupic gras si dulce pentru familiile voastre , sa fiti fericite si foarte iubite , sanatoase si sa va bucurati de copilasii vostri!

Tania si Swa : multi ani fericiti si impliniti de-acum inainte ! sa va dea Domnul tot ce doriti!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, multumim mult pt urari, si voua de asemenea, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna.
Cred ca acum un an in urma eram stranse aproape toate pralinele la Madi acasa si sarbatoream de zor. A fost f frumos. Am pozele de atunci cred ca o s ale pun pe linkul nostru comun.
Carmen, intr-adevar asta da compliment, asemenea varsta nu mi-a dat nimeni pana acum da' cred ca fata era confuza un pic.....Mersi pt gest.
Apropos, cum v-ati continuat ziua ieri? Sper ca f bine ca altfel nici nu se poate cand omu' se afla in compania voastra.
Fetele, eu nu vad nimic aici despre intalnirea de vineri; ar eloc sau nu? Ma refer la intalnirea de la Irish pub in Antwerpen. Dati-mi detalii ca sa stiu ce program imi fac. Swa vrea sa vina mai ales cand a auzit ca vine si Jan.
Acu va las ca am treaba muuulta
Va pupic xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Prima aniversare in trei, sunt sigura ca e un lucru aparte. Madi, sa ai parte de multa caldura, liniste, dragoste si realizari.

Eu nu am calendar ortodox, dar va cred pe cuvant ca azi e sarbatoare si urez Mihaelei sa aiba o zi de neuitat si sa traiasca cu numele. Imi pare bine ca ne-am cunoscut.

Bepii, pai Jan vine stiind ca e si Swa prezent, cerc vicios .. si mai ales ca a fost propunearea lui. Insa va ajunge tarziu de la serviciu, ca vine de departe si s-ar putea sa ne lasam asteptati, dar de venit venim.
Pe una din paginile anterioare am pus un link al locatiei, dar nu pot cauta chiar acum. Care-si face mila sa-l posteze iar, ca sa vada tot omul unde, ce si cum.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

La ce ora e? Ca eu inca nu am aflat nimic decat dupa ce a scris Bepii, dar m-as bucura sa va vad.

Pupici,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

madi, la multi multi ani, cu sanatate si atata fericire cata ai si in clipele astea!!!

mihaela, la multi ani de onomastica! si tutror care azi isi serbeaza ziua numelui!

am o carca de treaba de facut, ca azi am dormit cu maria vreo 2 ore la pranz. ma abg la trebi si vin mai la...noapte.

editez: carmen, ti-ai uitat geaca si un elastic de par la mine. cand vii sa le ieeeiiiiii???????

pupe,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Pai sa zicem pe la 21.00, sa se adune toate lumile de pe drumuri.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mihaela, la multi ani! cu intarziere, dar pe bune ca mi-a picat fisa greu. eu si religia suntem cam "en froid" zilele astea:)

tania? cum fu dubla sarbatorire de aseara? chiar nu zici nik nik? macar asa, o idee transparenta, un gand, ca restul, brodam noi pe margine:)

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Miri, am fost la rest.Folliez, ceva fancy cu one Michellin star, cu mancare deosbita, am comandat 5 gangen menu deci am fost tot timpul ocupati cu ceva de degustat, super gustari, ambianta intima, m-am simtiti f bine. Intr-adevar am simtiti ca e o zi deosebita. Pe deasupra am primit si un cadou deosebit dar o sa-ti spun ce anume intre patru ochi sa nu para ca ma laud dar tu sti ca Swa cand e vorba de atentii nu se dezminte, e un dragut. In cursul zilei am fost alaturi de voi si pot spune ca am avut o zi super de super. Azi la fel, am sarbatorit 4 ani de casatorie, a fost zi de tenis dar iarasi am petrecut bine alaturi de prietenii nostri, ne-am distrat, am ras de n-am mai putut la felul cum Swa le-a povestit cum ne-am cunoscut dar intr-un stil comic de la un moment dat toata lumea din cafenea ne asculta pe noi.
M-am bucurat din plin de aceste 2 zile si sper ca si maine alaturi de unele dintre voi va fi aceeasi ambianta. Daca am timp maine o sa ma uit in urma si o sa caut link-ul care ni l-a dat Morgane sa stim precis unde ne intalnim. Ar fi super daca pot veni cat mai multe fete. Hai mobilizati-va ca nu mai e mult timp la dispozitie.
Pana la urma cine vine? Ce-i cu amorteala asta la voi?
Gata, ma duc la culcare ca-mi ajunge pe ziua de azi! Trebuie sa mai pastrez din energie si pt maine noapte.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Buna dimineata praline!
Am gasit linkul dat de Morgane!
http://www.celticirelandantwerp.be/
Vad ca in fiecare vineri seara de la ora 22 e muzica live deci cred ca o sa avem o seara placuta. Propun ca pana la ora 21.30 sa fim acolo sa ocupam locuri. Ar fi bine sa stim precis cate vom fi si cele care vin primele sa ocupe nr de locuri respectiv. Astept sa iestiti pe interval cat de multe.
Va doresc o zi placuta si va pup

Mergi la inceput

Uite si link-ul locatiei pt diseara. BE THERE !!!
http://www.celticirelandantwerp.be/

Pupici,

Mergi la inceput