Praline belgiene (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Na, Bepii ca suntem gand la gand …
Noi doi venim.
Si dupa cate stiu eu Carmita si Scumpi. Poate si Ror.
Restul, ne tineti in suspans ???

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna ziua la toata suflarea!
Mah,as veni si eu deseara,dar...cine mai vine din brussel?Ca singura nu ma incumet....e drum lung si singura cu trenul...si nici nu stiu daca am tren la intoarcere,ca banuiesc ca nu stau doar o ora...e prea complicat pt mine si cred ca o las pe data viitoare.Sa va distrati si sa faceti multe poze!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Fetele mele scumpe!

Va trimit mii de pupici pt urarile voastre care m-au uns la suflet si m-au facut sa uit un pic de oboseala,as vrea sa fie ziua mea in fiecare zi ,sa pot sa aud asemenea cuvinte mereu. Va multumesc mult de tot si va doresc si eu ca toate urarile ce mi le-ati facut sa se intoarca si la voi indeplinite!

Noi suntem doi oameni in cautare disperata de vreo doua ore bune de somn,macar doua, fara intreruperi,dar doi oameni f f fericiti;tucutza e dulce ca o prajiturica,papa f bine si are deja 4 kilute 400, a pus 1 kg de la nastere si pana acum;

Ieri mi-a zambit pt prima oara ,zambet pe bune,nu faza a somnului cum e la bebei si cum a fost si la ea pana acum;m-a topit cu totul, imi venea sa zbor de fericire;

azi are o luna!!!

in luna asta daca nu m-am maturizat, nici nu cred ca mai am vreo sansa ...

revin ca nu e chip cu ea, plange de numa, hai va pup,am mai pus poze la TANIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Da eu cu Daniela venim, ina le cred pe fetele din Bruxel ca le este peste mana sa vina aici imi pare tare rau Nina... cred ca nici Ana nu vine si nici Miku` din cate am inteles cand am vazut-o ultima oara la Tania. Dar Oana cred ca abia asteapta sa vina la Irish pub
Oana daca vii sa nu uiti sa imi aduci si mie telefonul ala mic, te rog.
Lucica ma bucur ca ai gasit 3 la 10 super! (uitasem sa iti zic) Pe diseara atunci.
Noi o sa fim acolo la timp de data asta, promit!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Tot auzisem eu despre vremea de aici,asa ceva insa nu mi-am inchipuit,toata noaptea am zis ca ia vantul casa pur si simplu,ziceai ca-i uragan nu alta,iar de azi dimineata cand e soare,cand ploua cu grindina.Asa ca ma uit cu jale afara si incerc sa ma impac cu ideea ca nici azi nu ies din casa,desi azi voiam sa vizitam Mechelenul,dar pe-asa vreme nu ne incumetam,sper doar sa nu tina tot week-end-ul,avand in vedere ca e ultimul pe care il petrec aici.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Da Rosa, e ceva normal aici in Belgica 5 minute ploaie, 5 minute soare si tot asa pe parcursul unei bucati de timp, dar sper sa ai noroc totusi

Fetelor in linkul pe care l-ati dat, vad ceva cunoscut Cred ca stiti ce!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salut gagici!

vin cu o propunere deshucheata:

o seara de prezentare de jucarele sexuale, numai pt fete, intre fete!

o parte dintre fete stiu deja despre ce e vorba. in principiu vine o tipa care este perfect bilingva (banuiesc ca stie si engleza, ca asa-s flamanzii) si ne lasa sa punem mana, sa incercam lenjerii, ne explica alea alea)

trebuie sa respectam doar o conditie: sa fim 10 fete cel putin ca sa ii renteze tipei sa faca prezentarea. e fara obligatie de cumparare.

in principiu ar trebui sa ne reunim intr-o seara de vineri. de la 7-8 pana cand...dureaza.

daca va intereseaza, ganditit-va in weekend, si spuneti-mi ca sa putem organiza reuniunea in decembrie, inainte de craciun. (de ex. 16 dec, weekend inainte de craciun) dau, dupa anul nou. daca nu nasc intre timp:))

daca va surade idee, si considerati ca ar fi mai interesant, aduceti si partenerii, dar sincer ma gandeam ca o seara intre fete ar fi un preludiu frumos pt sarbatori la caldurica cu partenerii... dupa:))

ps. edit: daca aveti prietene interesate, please feel free:)
miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna fetele, scurt si la obiect. Vin si eu diseara, poate si Piticul, sa vedem.
Am vb cu Rosa si o sa vina impreuna cu prietenul .

Va pup,

Ror

Mergi la inceput

Mikule pe mine ma intereseaza ideea, deci subscriu. Oricum eu una m-as rusina daca ar veni si partenerii, deci cred ca ar fi mai bine sa fim numai noi fetele prezente.

In legatura cu intalnirea de diseara, am vorbit cu Nina si cu Ana si vor veni si ele.. yupiiiiiiiiiiiiii

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Miri si eu subscriu. Dar asa intre fete...
Hai ca ne adunam, ce ma bucur ca vin si Ana si Nina.
Oana tu ce faci? Sper ca nu ratezi locul favorit si mai ales intalnirea cu noi motatele...hai incoace

Pup si de-abia astept sa va vad diseara

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput