Praline belgiene (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Bepii spune:
Mady,
La multi ani pt prima luna implinta de Marie-DominiqueSa va traiasca multi ani fericiti
De asemenea felicitari pt primul zambet adevarat oferit mamei sale dulci. Cred ca te-ai topit, cum altfel?
Miri, eu ti-am spus din prima ca subscriu la prezentare. Cred ca o sa avem o seara de neuitat ca nu intalnesti la fiecare pas asemenea lucruri. Iar vinerea e f bine pt mine pt ca weekendurile le am pe toate programate pana la Craciun.
Cat priveste pt diseara, ma bucur ca vom fi cat mai multe si ca pot veni Ana si Nina. De asemenea ma bucur ca o vom cunoaste si pe Rosa impreuna cu prietenul ei.
In concluzie suntem cam asa:
Eu cu Swa, Morgane cu Jan, Carmen cu Daniela (sper sa poata veni si Jos, macar pt putin), Ror (poate cu baiatu'), Nina, Ana, Rosa cu prietenul si.....cine mai subscrie? Mihaela, nu zici nimic?
Oana, hai vino si tu, pleaseeeee.
Pana acum suntem cam 12.....
Pe diseara!
Va pup!
miri_mik spune:
sincer, si eu as prefera sa ramanem intre gagici, sa ne putem prosti un pic:) intre fete e un fel de girl's night out:) bon. va las sa va mai ganditi. distractie placuta deseara:)
miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Bepii spune:
Fete cucuiete,
Tocmai a vorbit Swa cu Celtic pub-ul si a rezervat 2 mese. Daca in caz ca ajungeti inaintea noastra si sunteti intrebati de sanatate sa le spuneti ca e rezervare facuta pe numele HOUTMEYERS.
Pupici xxx
oanademunck spune:
Mey, io acu m-am trezit din amnezie si nu am avut timp sa il anuntz pe al meu de antwerpen, abia mi-au plecat fostii colegi intr-o vizita de munca si de bere deci deja am la bord suficient inca sa nu pot conduce, si colac peste pupaza mai am si examene luni si miercuri.Voi have fun si faceti poze next time ne reintregim;)In care va duceti in pubul din grote markt??
Carmen, telefonul se afla in continuare in punga cu condimente de la mama unde ti l-am gasit:):) next time cand ne vedem adu-mi aminte de el!!
Mik, vin si eu la sexoase, baga-ma pe lista!Ne facem toti iepuroi Playboy moaaama ce tare
In alta ordine de ideei pana acum am notat pe lista pt 2 decembrie doua bucati de Morgane, doua de Tania, trei de Despe, doua de Miri si nu o pot nota pe Nina (si alex a-ha a-ha;))(Nina, e problema de transport ca se rezolva?!)Nora de un an tot tin sa te cunosc, sunteti liberi de indatoriri pe 2 decembrie sa vii sa ne cunoastem??
Si intr-o cu totul alta ordine de ideei azi am crezut ca fac atac de cord si asta dimineatza devreme. Bucata am primit-o in tren spre Brussel cand in gara la Nord vecina mea cuminte pana atunci isi uda dintr-o data marginea pletelor cu apa dintr-o sticla de plastic, isi scoate din geanta 4 bigudiuri bleu pal si si le aplica in par (dupa moda anilor optzeci sau moda aripilor de vrabiutza zburlita). Am vrut sa nu imi devina ochii ca ai avocatului ala batran din pisicle aristocrate cand isi insuruba stilou da nu s-a putut, ii sorbeam fiecare miscare mama ei de sex-simboalaA stat cu bigudiurile prin capsor pana aproape de Zuid cand si le-a dezatasat, si-a scuturat de cateva ori adn-ul prin jur, a devenit Luceafara in propria-i imagine din geam, si-a pus geaca si s-a scoborat din tren lasandu-ne perplexi in urma ei!Zuper tare femeia;)
Hai va las acu bafta in pub, restu bafta pe acasa sau prin oras si pupici la toata suflarea
see ya
Mihaela1171 spune:
Dragi pralinute, va multumesc mult de tot pentru urari, tuturor. Imi pare rau pentru intarzierea in raspuns dar nu am prea avut timp sa ma apropii de calculator. Sunteti niste dragute si m-a emotionat foarte mult gestul vostru mai ales tinand cont ca sunt noua in grup.
Madi la multi ani si tie, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele!
Legat de iesirea voastra din seara asta imi pare tare rau ca nu am fost pe faza mai devreme, caci veneam si eu. O sa ramana pentru data viitoare.
Pana atunci......abia astept sa ne revedem!
Multi pupici si distractie plactuta!
miri_mik spune:
mihaela, serata sexoasa te inspira?:) astept o confirmare:)
miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
ardeiash spune:
no bine ca acum am aflat ca sunteti la pub... acum pot sa va zic deja noapte buna.. ca v-ati intors , nu?
s-auzim numai de bine! si
melina34 spune:
helau fetelor,am o curiozitate si ma incearca niste ginduri de sarbatori, m-ati putea lumina cam ce anume se petrece in Belgia de revelion?cum petrec ei, care-i atmosfera? merita sa fac un drum pina acolo? in special zona Bxl ma intereseaza..multumesc.
M.
Bepii spune:
Bun gasit la toata suflarea,
Iata am facut si eu ochi acu o juma de ora, Swa inca mai doarme (cand ma gandesc ca ieri dupa amiaza era hotarat sa mearga azi la birou....)si incerc sa ma reinvigorez cu apa la greu...
Fetele, eu una m-am simtit f bine aseara. La fel si jumatatea mea! Nu a fost cum ne obisnuisem dar a fost nou si atata timp cat suntem impreuna nu se poate sa nu ne distram. Sampania lui Ror mi s-a urcat la cap si mi-a dat acea euforie mai ales ca am golit si paharele fetelor. Ce-o fi fost in capul meu?
Nici n-am simtit cum a trecut vremea! Cand m-am uitat la ceas nu-mi venea a crede ca-i asa de tarziu.
Sper ca ati ajuns cu totii bine acasa. Noi, dupa cum stiti am mai ramas cu fiica lui Swa si prietenul ei dar am mers intr-un alt loc la Blues café. Super muzica live, blues pe gustul inimii mele, ambianta la fel de incendiara. Am ajuns acasa pe la 4! Swa era terminat, eu la fel da' bine c-am ajuns intregi.
Fetele motate cu cadourile; nici nu stiu daca am apucat sa va multumesc indeajuns, era asa de mare balamuc in jurul nostru....
Totusi, va multumesc din suflet! Sunteti niste dragute!
Rosa, ma bucur ca am reusit in sfarsit sa ne cunoastem. Sper ca nu l-am speriat pe prietenul tau cu comportamentul nostru si ca data viitoare cand te vei afla in Belgia sa puteti veni iar la vreo intalnire. Iti doresc drum bun acasa si multa bafta in planurile de viitor.
Iar restul fetelor cucuiete, ma bucur ca am fost iarasi impreuna, sunteti una si una, stiti sa faca omu sa se simta bine si pt a nu stiu cata ora va zic ca-mi sunteti tare dragi.
Melina34, o sa incerc sa-ti raspund eu la intrebare. Dupa propria-mi experienta si aici se petrece revelionul ca peste tot. Adica daca mergi la un restaurant, se maninca, bea si danseaza. Daca esti intr-un oras mare cum e Brusselul poti iesi in centrul orasului unde mai sunt spectacole, artificii (la miezul noptii desigur) si bautura la greu. Mie imi displace acest gen de distractie ca-s multi betivi in jur. In general in restaurante si cafenele e frumos organizat dar succesul unei nopti reusite depinde de atmosfera creata de cei din jur. Daca esti inconjurata de oameni plictisitori si cu fite....
Noi in general vorbim cu prietenii si mergem in grup mare la revelion. Trebuie sa te interesezi despre menu, muzica, program apoi iei o decizie. Dar poate ca vin alte fete cu informatii mai precise. Multa bafta!
Acum va pup pe toate si va doresc un weekend super!!!
scumpi spune:
Ardeiash ne pare rau ca nu ne-ai fost ieri alaturi, am crezut ca ai vazut ca ne intalnim si daca nu ai zis nimic, ne-am gandit ca nu poti. Data viitoare speram sa vii si tu
Fetelooooor pana la urma a fost super aseara! A zis bine Luci cand a zis ca: "omu' sfinteste locu'". Carmen o sa puna pozele mai incolo pe net sa vedem ce-o iesit.
pupici la gagici
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson