Praline belgiene (19)
Raspunsuri - Pagina 7
miri_mik spune:
mami madi,
inca n-am schimbat 12 ceasuri, dar ma arde in degetele sa te pup virtual! La multi ani! te-as suna la 12 noaptea sa-ti cant de sa-ti zdruncin urechiushele, dar ma "obtsin" pen'ca mumoasa mica de dominique nu ar enici o vina ca maica-sa are pretena nebuna. asa ca... iti shoptesc ushor, la urechea stanga - aia imi place mie - sa ai parte de o zi de poveste (fara plansete, cu o portie zdravana de somn si cu chicoteli de marie-dominique fericita, cu tati devreme acasa, cu dragoste, cu multa dragoste si cu caldura celor care se gandesc la tine) sa te bucuri de fiecare clipita a ta cu tine, a ta cu puiutsul tau, a ta cu sotul tau, a ta cu restul lumii! sa te iubesti mai mult ca oricand caci esti o mamica extraordinara cu un copil de doua ori mai extraordinar care merita sa sa-si oglindeasca zambetul in sufletul tau generos si bun!
La multi ani! Madi a noastra draga, si un pupic cat china care sa-ti tina companie pana ma intorc de la scoala si sar cu telefonul in capul tau:)
muuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
carmita_baby spune:
Draga Maducule, sincer si pe mine m-a cam batut gandul sa te sun la 12, insa m-am abtinut eroic din motive de Marie-Dominique si una bucata tata si asa obosit de ajuns, fara ca sa il mai trezesc si eu din somn. Noul an care ti se asterne in fata este un an special, un an in care esti mama asa ca iti voi ura bucurie deplina si nestirbita de nimeni si nimic alaturi de copilasa ta dragalasa si de sotul tau dragastos si iubitor La multi ani plini de zambete si impliniri! Multi pupicei dulci si petrecere frumoasa
Mello motanelul iubit
ninaM spune:
Neata!
Madishor,in aceasta zi speciala iti daruiesc cele mai calde ginduri de bine si fie ca viata sa-ti ofere numai clipe de bucurie si fericire alaturi de cei dragi tie...LA MULTI ANI draga mea!Pupici si floricelevirtuale pt proaspata mamica si pt micuta Dominique.
Mihaela,si pt tine un calduros La Multi Ani!Sa fi sanatoasa si sa petreci pe cinste azi, inconjurata de cei dragi(pt cine nu stie,azi e sf.Mihail si Gavril)
Va pupicesc pe toate pralinutele si va doresc ce-mi doresc si mie!
ror spune:
Madisor fetita cu...fetita, LA MULTI ANI din toata inima, sa fii fericita, implinita si iubita!!! Multe zile frumoase alaturi de micuta Dominique si George!!! Imbratisari si pupici apasati din partea mea.
Ror
ror spune:
Mihaela , profit si eu de ocazie sa-ti urez LA MULTI ANI de sf. Mihail si Gavril, bucurii si impliniriri pe toate planurile si bine ai venit printre noi!!!
Ror
Bepii spune:
Draga si scumpa mea Madi,
Azi dimineta cand m-am trezit am vazut soarele stralucind si imediat m-am gandit la tine, ca-i ziua ta si cat de mult te reprezinta vremea. Pt ca tu cand zambesti stralucesti de frumusete, bunatate si sensibilitate. Esti o persoana deosebita si ne esti draga tuturor. Si ce putem dori unei fiinte ca tine daca nu tot binele din lume, sanatate multa, liniste sufleteasca, impliniri si fericire cat cuprinde alaturi de sotul iubitor si de nepretuita comoara Marie-Dominique. LA MULTI ANI!!!
Mihaela, azi si pt tine e o zi speciala. Char daca pe aici nu se prea simte atmosfera de sarbatoare asa ca in tara, noi cele care te stim suntem alaturi de tine cu gandul si inima.
LA MULTI ANI, sa traiesti cu numele si sa fi fericita alaturi de intreaga familie.
Va pup pe toate sarbatorilele si va doresc o zi super de super
carmita_baby spune:
Of of of merit sa fiu trasa de urechi, pentru ca am uitat de Sf. Mihail si Gavriil. Mihaela La multi ani!Iti doresc numai bine, fericire multa si cat mai mult dezamat la karaoke cu noi
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Taniuca tocmai am vorbit cu o prietena de a mea si i-am aratat pozele de la karaoke, cand am ajuns la poza ta am intrebat-o cati ani crede ca ai... stii ce mi-a raspuns? Ai motive sa fii mandra... 25-26 nu e super?
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
Madutz,
La Multi Ani!!!!Ai primit cadoul de ziua ta acum o luna fara o zi;)dar ce cadou poate fi mai frumos!!!!!sa traiesti sanatoasa si fericita Madyun pupic mare mare de la mine intr-o zi atat de speciala
Mihaela, La Multi Ani si sa traiesti cu numele (vb ca la romanica:))Si daca mai este pe aici si vreo Gabriela under-cover sau vreo alta Mihaela, La Multi ani dragelor tuturor!!!!!!!!
zmuah
scumpi spune:
Mady scumpa mamica LA MULTI ANI! Sa te bucuri de aceasta zi speciala alaturi de sotiorul iubitor si de minunea Marie-Dominique. Sa ai parte de multe impliniri, fericire si sanatate!
Draga Mihaela La Multi Ani! Sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi!
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson