Praline belgiene (19)
Raspunsuri - Pagina 6

ninaM spune:
La multi ani cu sanatate
Sa iti dea Domnul tot ce-ti doresti,
Zile senine si fericire
LA MULTI ANI,SA TRAIESTI!!!
Taniuca noastra draga,multe bucurii si impliniri iti doresc pe toate planurile si sa fii iubita si pretuita asa cum meriti!Te pup dulce!

anamana123 spune:
draga si iubita noastra tania, la multi ani, sa fii fericita si mereu plina de viata asa cum te stim!
te pupam mult, mult mult,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

scumpi spune:
Taniuca LA MULTI ANI! din toata inima, sa ai parte de o viata presarata cu flori de toate culorile! Pupicei multi, multi, multi si o zi super frumoasa iti doresc!
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

ror spune:
Taniuca, draga noastra, iti doresc multi, multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie si sa fii mereu plina de energie, veselie si frumusete, caci asa ne-ai obisnuit!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Un buchet de flori virtuale si multi pupici
,
Ror

carmita_baby spune:
Draga noastra Taniuca, pe cat de inteleapta in spirit, pe atat de tanara in suflet, esti o comoara si Swa este super norocos ca te are. Iti urez din toata inima La multi ani! Sa ne traiesti si sa ne incanti inca 100 de ani Te iubim! Sa fii fericita! Petrecere frumoasa!
Mello motanelul iubit

prettysunshine spune:
La multi ani,Bepii,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

ardeiash spune:
multi ani traiasca!
multi ani traiasca!
la multi ani!
cine sa traiasca?
cine sa traiasca?
la multi ani!
Tania sa traiasca
Tania sa traiasca
la muulti aaaaaaaani!
pup dulce si-apasat pentru tine taniuca si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
s-auzim numai de bine! si

oanademunck spune:
'La Multi Ani!' Tania sa iti fie viatza un zambet si zilele frumoase ca un suras de copil si nu uita 'age is just a number, dont stop having fun:)!'
pupici

Bepii spune:
Fetele mele dragi,
Va multumesc din toata inima pt mesajele care unele m-au miscat pana la lacrimi (pe bune!) Imi sunteti toate dragi fara exceptie, sunteti deosebite, frumoase si bune prietene. De aceea va iubesc si ma bucur ca va am. Stau si ma intreb uneori care ar fi fost aici viata mea fara voi. Probabil greu de suportat. Imi aduceti un strop de soare in acest loc unde soarele se arata mai rar si pt asta va multumesc. Dar vorbele nu pot exprima tot ceea ce simt.
Azi a fost o zi deosebita pt mine, am simtit ca sunt iubita, telefonul a sunat intruna, pe net mesajele s-au intrecut in felicitari si am fost alaturi de cateva motate cu care am petrecut clipe frumoase. Ce-si poate dori mai mult un om? Si ziua inca nu s-a terminat; diseara Swa ma va duce la o cina romantica dar nu stiu unde ca-i surpriza.
O sa va zic maine.
Va pup pe toate si va doresc ce-mi doresc si mie.

MadyG spune:
Taniuca draga si scumpa,
cum stiu ca ai avut o zi dupa inima ta, iti doresc ca si seara sa iti fie pe masura si sa petreci alaturi de sotiorul tau drag clipe de poveste !
Iti urez sanatate multa, bucurii nenumarate si LA MULTI ANI!
Sa ai grija sa ramai mereu fata tanara ,frumoasa si proaspata ca un aer de primavara pe care o cunoastem si o iubim toate!
Te pup si te imbratisez cu drag!
Fetele, va pup pe taote, maine vreau sa va scriu mai mult si sa pun niste poze noi ,pa pa!