Praline belgiene (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, noi mergem la boekenbeurs azi īn loc de weekendul urmator. Se poate vizita pana pe 11 nov.
Countryside beurs tine pāna pe 4 nov, adica azi. Noi am fost acolo vineri si ne-am delectat cu tot felul de delicatese, īntāi gustat apoi cumparat, am probat un pat cu apa si l-am si comandat pt test de pe 15 nov pāna pe 15 dec. la noi acasa ( nu trebuie sa dorm īn magazin). Ca nu pricep daca se pot practica divese activitati īn el. Va tin la curent.
Miri, proficiat pt pesti. Fa-le o poza sa ne dumirim toti !!! Cred ca bubu e cu ochii pe sticla tot timpul, dar cred ca nici tu nu esti mai prejos.
Carmen si Scumpilica, va sun cānd ies de la boekenbeurs. Mah, am fost ieri cu Bianca īn Bruges si ne-am cumparat si noi 3 de 10 euro. Īti vine sa-i manānci, nu alta. Cred ca le iau si surorilor mele, cadou de sarbatori.
Īmi place ca va plimbati care īncotro si ca si povestiti, īn felul acesta suntem mai apoape una de alta.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane, poze sunt la linkul cu bebe sacha si bruno.

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Io reviu abia acum desi am tinut sa scriu de azi-dupa amaiza insa mi-a sucombat bateria auto cu tot cu masina in gradina proprie!!Si dupa o resuscitare cu cabluri de la o surata mai puternica a trebuit sa fac ture prin vastu-mi sat ca sa-si revina masina total din coma
Alta situatie de coma este cea cu catzelulpe care o sa il faca mama lui fotbalist pt ca da cu capu in tot ce prinde, pe mine ma doare sufletu si el nu se mai invatza minteIn rest, e pitic cuminte, care va multumeste ca ati zic ca e dragutz,doar piet ii zice ca nu o sa il ia nici o fata ca are 6 pistrui si urechile mari:)A, am uitat sa va zic ceea ce mie mi se pare zuper de zuper: se uita la televizor, sta in fundu-i gras pe covor si urmareste ce-i la televizor (iar daca e reclama aia cu omuletii de pe kanaal2 e scandal:)
Noi am fost la Middelkerke astazi sa mancam scoici si sa privim marea, ultima parte ne-a iesit adica am privit marea, scoicile insa au fost fete rele si nu ne-au impresionat deloc.
Alta chestie, cum stateam eu aseara si ma uitam la stiri, vad ditamai stirea despre romania si ce s-a intamplat in italia. Mi-a ramas imbucatura in gat si mi s-a parut atat de trist atat pt ce pot face anumiti oamenii cat si pentru modul in care trebuie sa plateasca toti cei nevinovati.Mare pacat
pupic acum pe everybody
see ya!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna la toata lumea!
Miri,vazut pestisorii...frumosi foc...cred ca Bruno nu se mai dezlipeste de acvariu(si nici motanu`)Ma bate un gind si pe mine...da Reina mea e mai ceva ca motanu` tau.
Oana,unde vad si eu poze cu cutulache?Apropo de intilnirea din decembrie,noi nu o putem onora...Reiji pleaca intr-o delegatie si se intoarce pe 3 dec.Imi pare rau ,dar ramane pe alta data...
Carmen,Scumpi,scuze pt Vineri...Reina a avut program de scandal si mi-a pierit tot cheful...
Ana,sunteti bine?Ti-a trecut viroza?Ce face Mariuca?
Madi,ce faceti?Sper ca nu-ti da mari batai de cap bebelina...va pup!
Mihaela,cu intirziere iti spun ca-mi pare bine ca ne-am cunoscut...poate data viitoare avem timp sa vb m ai mult...
Va las acum ...Reina e pe birou si incearca sa butoneze si ea p-aici...va pupicesc pe toate si va doresc o saptamana super frumoasa!

Mergi la inceput

Miri, dragalasi pestisorii si pozitionati perfect. Cum sa nu-l atraga pe pisoi? Ce zice bubu?
Nu am intalnit pe nimeni la boekenbeurs, adica dintre praline. Nu era foarte aglomerat. Am cumparat 1 metru de carti, ca eruditii. Bianca l-a intalnit pe Marec in carne si oase, cartoonistul ei preferat, care i-a si semnat o carte, cu desen original cu tot. Si unde se pregatise ea mental sa-i spuna verzi si uscate, s-a fasticit in fata lui si cu un nod in gat a balbait ceva, "voor Bianca". Si-a luat angajamentul ca data viitoare sa-i glasuiasca mai mult ...
Oana, e inca bebelus si el si trebuie sa se dea cu capul de pragul de sus ... Creste el si gaseste si o fata pe plac, ia sa vedeti.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata Pralinutze
Iaca am venit si noi din Ardeni duminica. Vad ca si unele dintre voi nu au pierdut timpul si s-au preumblat pe alte meleaguri.
La mine a fost mai simplu. Ca de obicei a fost inchiriat acelasi "chalet" imens dar cu o amplasare superba si au fost mai multi copii decat adulti deci harmalaie la greu, pt ca unele familii au adus si copii altora, am mancat si baut iarasi la greu iar miscare mai putina. Totusi am facut plimbari lungi prin padure, ne-am impuscat cu "paint balls" a fost foarte funny. Am venit acasa hotarata sa fac o cura de dezintoxicare ca nu se mai poate in felul asta. Asa ca acum in loc de mic dejun beau apa in cantitati industiale asa cum am citit intr-un link postat mai sus de Ardeiash. Daca rezist o saptamana si vad o schimbare o sa va zic si voua.
Cred ca in weekendul asta vom merge si noi la boekenbeurs ca avem programat shopping weekend, yuppyyyy
Fetele, mi-e dor de voi. Care va incumetati sa veniti in Mechelen? Am chef de o sueta. Vedeti ce zi superba e azi?
Va doresc o zi buna in continuare si va pup pe amandoi obrajii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bine-ai revenit tania!

vreau si eu la paintball... ar fi foarte nostim!...

in brussels ploua..

am intrat in fuga sa va spun.. caci abia acum am aflat"

pentru iubitorii de concerte extraordinare:
azi , la orele 20, in place st catherine , concert extraordinar al Corului Episcopiei Maramuresului si Satmarului

pup

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga tania, bine te-ai intors. taman la tanc sa te rasfeti cu o petrecere de ziua ta! car,e cu toate ca e maine, eu iti urez de azi, asa, din spirit de "pionierat" La multi ani! multi si frumosi si impliniti si sa te bucuri de fiecare clipa pe car eo petreci alaturi de cei dragi. (ca e sotul, fiul, familia, prietenii sau noi) nu prea-mi pare vreme de sarbatorit afara dar stiu ca zambetul tau face cat tot soarele din lume! asa ca de ziua ta sa stralucesti si sa zambesti si sa-i umpli pe cei din jur cu caldura ta! e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit deja la inceputul vietii si pe care stii atat de bine sa-l oferi in dar, la randul tau celorlalti!
muuuuuuuuuuuuuuah!

ps. am o felicitare pentru tine, care mi-a ramas in geanta de saptamana trecuta de cand ma pregateam s-o pun la posta:) promit ca ti-o inmanez personal intr-una din zilele astea:)

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Nici eu nu mai astept pana maine, te felicita azi, Bepii nostru drag si frumos. Sa-ti fie mereu bine si sa fii mereu voioasa, alaturi de Swa, de familie si de noi care te iubim si te pretuim.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii, vine ai revenit! Iti spun si eu la multi ani de pe acum, sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de familie!

Mergi la inceput