spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti (2)
Raspunsuri - Pagina 3
irinouka spune:
lid, carstea...doamne, fetelor, ce povesti!!!
nu am nici un chef sa pomenesc si eu despre cei care privesc cu suspiciune subiectul asta. chiar nu mi se pare ca ar conta. cine are ceva de inteles, intelege. cine nu, multa sanatate. ceea ce ati scris si voi confirma, daca mai era nevoie, ca exista probleme mari de tot in ograda eliasului. si ar fi grozav daca alte fete ar deschide subiecte asemanatoare despre spitalele unde au avut parte de experiente nefericite. ca sa fiu tabloul cat mai complet si sa stie alte gravide cam care sunt riscurie. si sa decida in cunostinta de cauza, nu ducandu-si sarcina la termen cu capul in nisip. conform teoriei "ce nu stiu nu ma doare".
si mi se pare horror "sinceritatea" la care s-a ajuns in relatia medic-pacient - sa ti se spuna cu cat trebuie sa cotizezi si la cine. e rusinoasa situatia si e si mai rusinos cand vezi pe cate unele de-a dreptul incantate ca "au discutat deschis cu medicul" despre nastere...in felul asta...
medicul nu este prestator de servicii. el nu practica o meserie. medicina este o vocatie, o profesie. nu un fel de "eu execut si tu scoti banul".
irina
28+
Rares
Kya spune:
Oana, tocmai ma uit la tine la televizor! Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti!!!
(scuze pentru off-topic)
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Kya
Oana, tocmai ma uit la tine la televizor! Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti!!!
(scuze pentru off-topic)
Kyacu
Victor
UNDE, UNDE, UNDE???
irina
28+
Rares
Kya spune:
Euforia - Femeia conduce
Kya
cu
Victor
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Kya
Euforia - Femeia conduce
Kyacu
Victor
PUP, MERSI FRUMOS!
irina
28+
Rares
violeta69 spune:
am vazut-o si eu pe Oana!
ma bucur ca am putut sa ajut si eu cu putinul meu pe Sonia....scuze,stiu ca e off-topic 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
alinusha06 spune:
Eu am povestit la celalalt capitol nasterea fetitei mele cu DR Parvu tot de la elias care este un ESCROC,la fel pot spune si de Dr Popa de la neonatolog.,care este incompetenta si care nu are incredere in rezultatul analizelor din LABORATORUL spitalului unde este angajata.
N u vad de ce sunt persoane care par a fii deranjate de acuzele care li se aduc unor medici din spitalul elias,sunt persoane diferite care isi impartasesc PROPRIILE TRAIRI in acea MONSTRUOZITATE DE SPITAL,cine nu vrea sa auda si partile rele ale acestui spital sa acceseze doar acele subiecte unde sunt povestite numai floricele pe campii.
felicitari Oana pt ca esti o luptatoare ,dar as vrea sa stiu care este medicul care nu a vrut sa intre in direct la euforia tv?
sanatate sosonicai
Flori mami de Bianca maratonista (29.05.2006)si acum 

21sapt
kay spune:
buna seara ! am ajuns acasa, rupta-n paispe...
flori, dr care nu a vrut sa intre in direct este, evident, IOSUP... sa-l vad unde se mai ascunde cand il chem tribunal...
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
BarOana spune:
Dupa ce am citit ms.in care descriai dialogul dintre tine,Kay,si Tutu.,referitor la fluxul pe arterele uterine ,crescute,pt.moment,mi-au amortit degetele si limba...de ce?pt.ca si eu am avut ir-urile mari(0,79 si 0,65,parca...)iar in urma tratamentului cu pregnyl,au scazut,la 0,40 si 0,35,plus ca am avut placenta jos inserata,dar tot asa pina la urma s-a ridicat si am putut naste natural,slava Domnului...Mie Tutu,la mom. respectiv,mi-a explicat,ca aceste ir-uri marite, nu permit irigarea corecta si suficienta cu singe a uterului,fapt ce poate duce la oprirea in evolutie a sarcinii!!!!!!!!! Acum ce sa inteleg?ca a ascuns sa-mi spuna ca viitorul meu copil poate sa se nasca cu o malformatie la inima ,sau te-a aprobat pe tine de rusine fata de ce ti-a spus medicul din Germania?Baietelul meu are acum un an si trei luni,si nu mi-a spus nimeni pina acum ca s-ar auzi ceva ciudat la inima(la medici pediatrii ma refer).Crede-ma ca nu mai sunt buna de nimic de ieri ,numai la asta ma gindesc,nici cu sotul meu nu am avut curajul sa vorbesc,sa-i spun despre ce am aflat...Acum sa-ti mai spun ceva...cred ca la Iosup,3 din 5 gravide au ir-uri marite,placente jos inserate,ca si rezultatele de la Genetic Lab in urma triplului test...eu am facut si amniocenteza din cauza riscului de 1 la 50 pt,Sindrom Down.Este totul asa de frumos incit refuz sa ma mai gindesc la asa ceva...eu sunt si foarte panicoasa in general,dar si mai paranoica vis-a-vis de copilul meu:de ce stranuta,de ce tuseste,de cite ori a tusit, stranutat,kk-cit,etc...stiu ca nu-mi face bine nici mie ,nici copilului,dar nici familiei cu care sunt mereu in conflict pe tema asta...problema mai este si alta :in per.cit am fost gravida,mai vorbeam si cu alte gravidute,si le spuneam ce analize fac ,unde ,cind,...si vreau sa va spun ca niciuna nu a facut triplul test,sau multe din analizele pe care noi ca paciente ale lui Tutu le-am facut, dar cu care sunt ffff de acod!!!!Trage-ti si voi concluzii...intrerup putin ca este ora pt masa de fruce a lui Andrei,si ma trage de mineca....mai intru putin mai tirziu,sa mai voirbim!
Sonia dodoloata si cumintica si o mamica curajoasa si isteata

Carmen_So spune:
Confirm si eu, daca mai era nevoie, ce ati scris aici despre Iosup si Tutunaru. Am fost pacienta lui Iosup la ecografii, ma duceam constiincioasa cred ca din doua in doua saptamani. Abia cand mi-am confruntat impresiile cu alte gravide, mi-am dat seama ca intr-adevar, cam toate pacientele lui Iosup aveau IR-uri marite, placenta imbatranita. Iosup m-a trimis la Tutunaru pentru tratament (si mi-am dat seama de ce, abia atunci cand am vazut ca au cabinet impreuna). Privind acum in urma, imi vine sa ma pup ca nu am stat la uriasa coada de la usa cabinetului si ca am dat naibii programarea si tratamentul cu Pregnyl ca sa iau doar vitamine pentru IR-uri. Cred insa ca am avut noroc sa am copii fara probleme, fiindca IR-urile marite arata si malformatii, cum am vazut, iar astea nu se corecteaza cu vitamine.
La fel, testele de la Genetic Lab arata riscuri mari de sindrom Down si abia mai tarziu mi-am dat seama de ce: ca dr Albu, unul din proprietarii genetic lab, sa propuna gravidei amniocenteza, cam 10 mil. daca nu ma insel.
Eu sfatuiesc orice gravida sa faca analize la mai multe laboratoare, la mai multi medici, sa citeasca singura si sa caute pe internet. Din pacate, eu am ajuns sa constat ca stiam mai multe amanunte despre IR-uri si triplu test decat doctorita care m-a urmarit, ceea e nu numai trist, ci si periculos.
Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara