Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

ziua buna la voi ca la noi ba..
... deci, dupa cum va spuneam avem RINOFARINGITA cu putina tuse seaca, partea buna e ca am scapat de antibiotic, ii dam bice cu calpol, ambroxol si sumetrolim (asta ma mai gandesc daca sa il dau), cevea pt muci care nu sunt f multi si nu avem febra(iconita cu URA).
sa speram ca scapam repede si doar cu atat.
m-am speriat cand am vazut fata dupa o saptamana...era nu stiu ce i-au dat sa mance bunicile astea, s-a ingrasat 300g intr-o saptamana...zice ca i-am dat ca tot cere... pai mai ea cere pana vomita daca-i dai... cum sa nu-i dau daca zice ca ii foame... eu nu stiu cum s-o feresc sa ia proportii si bunicile...
m-am intalnit la petrosani cu Adelina si Albert care e un dulce, sunt bine, fericiti cu noul membru al familiei...

IOANA, vine, vine, se apropie termenul, iti tinem pumnii sa fie bine.

cam atat de pe frontul de vest...
pupici,Miha

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am cumparat si aparat de aerosoli.
Dupa cum se arata treaba vom sta cat e ziulica de lunga sa facem aerosolul de dimineata si toata noaptea sa-l facem pe cel de seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, sanatate multa si la taica-tau si la nati!
zi de unde ai luat aparatul de aerosoli si cat a costat. ca vreau si eu unul si prietena mea unul (cea cu botezul de alaltaieri)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

offf LAVI ce rau imi pare de nati... era normal sa riposteze...poate pana se obisnuieste cu aparatul... sa va faceti repede bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...la pranz!

Ehehe..vad ca v-a sintetizat de minune vecina Mihaela week-edul nostru conjugal. A uitat insa sa descrie faza mea preferata: Tzitzi da sa se aseze pe un fotoliu de burete, cu un castrn de floricele plin inmanute. Sarah trage fololiul de sub fundul lui, iar el cade, evident, cu fundul de parchet, fara niciun fel de protest, ca nu s-a lovit, ci doar cu o maaare grija fata de castronul de popcorn, care normal ca datorita schimbarii bruste de altitudine s-a imprastiat, iar toate floricelele s-au risipit de jur imprejur.

Lavi, ooof..bad news, de unde s-o fi procopsit cu boala??? Sanatate multa de tot! Ce sirop d etuse v-a dat? Tinem pmnii si tatalui! Musai sa-i tineti moralul ridicat!

Anda77- n-ai dulap in hol??? Io as fi moarta si ingropata fara el! Musai sa-ti achizitionezi!

Miha- pai si tu cu vesti de-astea vii? Sanatate infinita si voua si sa va faceti repede bine!Eu la asemenea boala as erge exact pe tratamentul prescris de doctor, ca ala stie mai bine de ce i-a dat antibiotic in cazul asta. Parerea mea.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Anda, savurez din plin discutiile voastre, dar singurul meu neuron care a supravietuit celor doi ani de concediu (pana acum) tinde si el sa paleasca, so, nu imi gasesc cuvintele. Ce sa mai zic de idei noi

Maria(29.11.2005) si Ioana 38+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Miha- pai si tu cu vesti de-astea vii? Sanatate infinita si voua si sa va faceti repede bine!Eu la asemenea boala as erge exact pe tratamentul prescris de doctor, ca ala stie mai bine de ce i-a dat antibiotic in cazul asta. Parerea mea.

mai NOKY eu stiu ca sumetrolimul nu e antibiotic... e vechiul BISEPTOL...sa ma insel oare? chiar doctora spunea ca nu vrea sa ii dea antibiotic si ma intrebat daca ii merge bine cu sumetrolim...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

mai NOKY eu stiu ca sumetrolimul nu e antibiotic... e vechiul BISEPTOL...sa ma insel oare? chiar doctora spunea ca nu vrea sa ii dea antibiotic si ma intrebat daca ii merge bine cu sumetrolim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miha, da, ai dreptate, e Biseptol. AM confundat cu celalalt Augmentin. Dar iostiam ca si Biseptolul e un fel de antibiotic. Oricum, io personal nu-l suport, e singurul medicament la care sunt alergica.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aparatul de aerosoli a fost 220 RON de la Helpnet. Omron. Asta e nebulizator, adica pui substanta din fiola si el ti-o vaporizeaza. Imprrovizatia era in loc de baby haler care costa si ala o gramada fiind doar o masca pana la urma.

Jucaria - trenulet - kidzland se cheama. Cica www.kidzland.com

Caruciorul cu cuburi de lemn - a fost tot cadou, scrie Mothercare pe el.

Nati a fost mai incantata de carucior decat de trenulet, Silvia s-a jucat mai mult cu trenuletul. Si Tudor. Si tatii

Poneiul e de la soacra-mea, doar m-a prevenit Silvia ca au batut palma in acest sens.

noki & mihaelutat week-end ati mai avut si voi.

monet am lipsit de la orele de la facultate ca-s asistenta.

noki un sirop din extract de iedera, Prospan se cheama.

miha sanatate multa Iuliei!

Cum a evoluat Nati: pe la inceputul saptamanii trecute - muci lichizi si tuse seaca, cate putin din ambele. Apoi vreo 3-4 zile parea ca nu mai are nimic. Aseara a inceput cu tuse latratoare. Am citit in carte la laringo-traheo-bronsita ca asa se manifesta, apare la cateva zile dupa o raceala simpla. Este virala. Nati se pare ca are o sensibilitate in zona bronhii, e la a 4-a brosita/bronsiolita; de-asta am si cumparat aparatul ca cine stie ce mai urmeaza.

Acum nu mai tuseste latrator, i-a cam trecut in cele 3 ore de asteptat la Stanciu si a trecut pe tuse obisnuta. Azi noapte fornaia rau (pe piept) si s-a trezit la 7 fara un sfert cu dificultati la respirat. Atunci m-am decis sa merg si eu la spital (era vba sa mearga doar Virgil dar prefera sa vin si eu) Faptul ca am scos-o la aer rece i-a imbunatatit starea (scrie si in carte).

Anda de ce sa-ti cumperi aparat? Nichita e sensibil la urechi, nu se indeletniceste cu bronsite...

Multumim tuturor pt aprecieri referitoare la fetite, poze, precum si pt urari de bine.

Eu nu prea m-am uitat la poze, promit sa recuperez.

Mergi la inceput