Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

lavi draga, tu care esti stapina pe orice situatie, fii stapina pe situatie: daca simti ca trebe dusa Nati la doctor, du-te dimineata; daca zici ca-i ok fata, du-te la ore (oare la ce ore te duci?)
io te pup cu drag.

am pus poze de azi, cu dimineata la tobogane si cu seara la cina si petrecerea ce-am avut-o doar noi de noi si o prietena cu fetita ei de aproape 3 ani.

sper sa se vada pozele, ca le-am pus pe un site nou. sa-mi spuneti.

va pup pe toate,
mona.

http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=178488930/a=110272135_110272135/t_=110272135

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, Pumba Sunteti niste dragute Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

neatza pe la pranz
vad ca v-ati insusit criticile jumatatii masculine si nu mai forumizati!
n-apucai sa vaz pozili, dar fi-miu o sa doarma devreme ca e treaz de la 6.
tre sa ma laud ca acum cocosul e "cocosh" si nu mai e "coci", nu mai face "cuuiii", face "cucuiii". ma astept sa vin si la mine politia la usa sa vad cand il lasa nervii pe vecinu, ca de la 6 cum spusei plimba zuzu carutul prin casa.
cred ca o sa iesim putin pe afara totusi.
cu realu o las balta, mor de ciuda, dar asta e,ieri voiam sa vad si apropo tv, si OC, am adormit bustean, nici macar n-am rezistat pana la prima pauza publicitara, si mai tarziu mi-a fost lene.
haideti fetili, adunarea!
sa nu-mi spuneti ca chiar munciti ptr salariu!
Madau gata Realu?
Leea tu ce faci toata ziua? nici pe mess nu mai intri.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna ziua dupa un wek-end de cosmar.....
Deci sotul la Milano, in continuare, ca ieri a pierdut avionul si de dimineata zborul a fost intraziat ca e ceata si nu se decoleaza/aterizeaza, iar eu la munca, doborata de ora de iarna. Titi e treaz de la 6.30, asa a fost si ieri, este inca setat pe ora veche, iar eu injur cu drag si spor. Vecina Noki nu a dat toate detaliile sfarsitului se saptamana in 4, adica noi doua si cei doi teroristi. Va exemplific eu: sambata dimineata cosmar pe toate planurile, sambata dupa-amiaza iesim in parc cu cei doi plozi....Alergat de la 5 la 8, nu voiau sa plece, am alergat la greu, am plecat din parc intr-un scandal sincron, rasunau aleile de tipetele celor 2 copii care nu vroiau in carut, ne-au injurat toti pensioanrii, parintii inca ramasi cred ac ne-au catalogat pe noi, cele doua mame disperate, drept nebune. In final ajungem in casa. duminica organizam la mine loc de joaca pentru Sarah si Titi, noi sperand sa ne uitam la Ocean 13. Nu am inteles nimic din film ca ne feream de jucariile care zburau prin camera, a fost inventat un nou joc sa dam cu jucariile de pereti, Noki tinea copii sa nu cada de pe canapea, care a fost luata drept saltea gonflabila, eu feream televizorul de vaci, maimute, elefanti, camioane cu remorca etc. aopi incercam sa nu ii lasam sa mance floricelel de pe jos, covrigeii storciti, Noki a baut cola cu resturi de mancare, ca i-au umplut paharul cu tot ce au gasit frimituri prin casa....
Vecinii mei merita o prima de risc, eu merit niste Diazepam, abia am astepata sa se termine week-endul.
Sunt terminata nu credeam ca se poate in halul asta.....
Ma duc sa mai beau o cafea si sa ma bucur ca sunt la serviciu si am scapat din balamulcul de acasa. inutil sa spun ca am facut curat de 10 ori in 3 zile.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

vazut toatele pozele unde eram restanta:

monet, fete frumoase, vesele, naturale, reusite dom'le, ce sa mai zicem!
noki, vazut poze mobila, placut mult dulap hol din cauza ca n-am, as omori pentru asa un dulap de aruncat de toate in el.
meems,, m-am simtit realmente in concediu in santa barbara, asa bine m-au "patruns" pozele. fte dragut. cealalta pereche era cu fratele tau, nu? rianna tare s-a inaltat, am vazut-o pe langa taica-sau cat a crescut fata de ultima oara cand am vazut-o in poze. si e o delicata cu o forma foarte interesanta la okii, nu stiu dk am mai spus asta, parca am mai semnalat o data.
roxana, uau, ce talentoasa coceheta avem aici! frumoasa foc. mai, toate fetitele vazute azi sunt mai frumoase decat ultima data cand le-am studiat. daca nu era asa, nu mai spuneam nimik despre asta. nu stiu ce sa mai zic, recomfortant sa ai fetita sa o vezi cum se face din ce in ce mai frumoasa!
cuscra ina, pozele la ocean le-am mai comentat, acum vad noutati cu bigudiuri (quality time mother-daughter banuiesc)pline de farmec, apoi nora-mea extrem de harnica cu frunzele (asa-asa, sa-i dea inainte ca sunt multumita de ce vad), apoi rachie cu un manual fara poze in fata (cuscra, recunosc ca nichita este inca la revistele cu ursuleti, n-a reusit sa treca de dilema tigrila-iepurila, noi n-am ajuns la reviste fara poze). pupam fetele dragi. tare.
mama di tutti, moooama, ce tren misto a primit nati. scuze daca ai mai zis, dar mai repeta: cum se cheama trenul? cred ca ne-ar placea si noua. nati este o dulceata mica si linistita, varianta feminina a lui nichita

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Intrasi si eu sa va spun ca suntem bine, nu prea scriu, ca simt ca nu ma prea ma incadrez p-aci.

Lavi, multi pupici de incurajare!! Vazut poze, superbe fete!
Tania, horror poveste, sper sa va reveniti cu totii cat mai repede!

pupici la toata lumea, mai revin cand da limbaritza peste mine

Maria(29.11.2005) si Ioana 38+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Intrasi si eu sa va spun ca suntem bine, nu prea scriu, ca simt ca nu ma prea ma incadrez p-aci.

daca simti ca discutiile nu intra in sfera interesului tau, de ce nu schimbi tu vorba, de ce nu povestesti despre ce vrei tu, despre ce te intereseaza caci fetele se antreneaza imdeiat. de-aia suntem forum mamicesc, pentru dezvoltare multilaterale si pentru pluritate de genuri si de subiecte. deci asteptam noi directii

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nati are faringo-laringo-traheo-bronsita, ceea ce banuiam si eu dupa carte. Din pacate pediatra ei nu poate sa o vada pana miercuri, era prea mault sa asteptam asa ca am fost la Stanciu de dimineata, am asteptat 3h jumate. Tratament: aerosoli cu dexametazona, Ketof, un sirop de tuse, Pulmex, Nurofen.

Nici o noutate pe frontul cu taica-meu, am mai vorbit cu prietenele mele doctorite (2 buc.), am mai primit sfaturi. El incepe sa se cam deprime. Miercuri ii fac tomografie. Una din prietenele mele zice ca mai bine sa se interneze pe sectia de gastroenterologie sa-l investigheze aia mai detaliat.

Revin dupa ce ii fac tratamemntul Nataliei.

Anda bine zici, mai schimbati vorba, fetelor, mai antrenati discutia.

Mihaelutat primul poney a aterizat la noi in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Lavi l-am vazut in poze dar am pastrat tacerea ca sa nu fiu catalogata definitiv si irevocabil scrantita si obsedata de ponei..... Sunt alaturi de tine la momentele de grea incercare....
Gata a aterizat barbata-miu, ma pregatesc sa il strang de gat pentru sfarsitul de saptamana minunat pe care l-am avut.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hellooo

am citit "numarul" trecut.

LAVI si sarumana sa informatii. nu am inteles cu ce are de facut aerosoli, dar dr ii zisese ca-i poate face acasa, deci isi face aia cu sticla.

INUTA intotdeauna imi place sa citesc "placinta" ta. si felicitari pt Rachel.
este fata mare!

ILE condoleante pt matusica ta.

MIRI a condus al meu sot, am fost numai cu Alex plecata, Vlad a ramas cu socrela acasa. (eu inca nu am carnet, la primavara fac si eu scoala)

NOKI am facut jumatate de ora. deci ai preconizat ok.

am citit acum in josul paginii postul tau LAVI si poate iti spune Mirabilis ce sa faci cu tusea latratoare a Nataliei ca numai ce a trecut si ea prin asta. de fapt Iulia, nu ea.

ma duc sa intind rufele si apoi ma apuc de citit aici.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput