Colectia de toamna-iarna 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Roxi ,ma bucur tare mult ca-i bine Alexia ,bine macar ca din partea ei nu mai sint probleme .
Ile ,condoleante ,abia acum am citit despre matusa ta ,Dumnezeu s-o ierte ,cat despre copii ,nora ,nepoti ,vorba ta ,cineva acolo sus vede ...Ce fac flacaii ,cum se inteleg ?

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

vreau si eu sa urez condoleante ilenutei si lui roxi! imi pare sincer rau!

ina, nu-mi vine sa cred ca donsoara e rachel! cat de mult a crescut! chiar ma gandeam, abia asteptam sa vad pozele ca nu mai vazusem de ceva vreme poze de la voi!

tania, imi pare rau de experienta prin care ai trecut! bine ca e totul ok! sincer, chiar m-ai deprimat cu povestile despre copilasii de-acolo...

ma duc la nani, bye!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare !

Roxi , ma bucur ca e mai bine Alexia vorbareata

Lavi , am vazut pozele voastre, frumoase fete aveti! sa va traiasca mie mi-a placut jocul ala cu acele cuburi din lemn, mi sa parut interesant, e luat de voi (daca da de unde)

Ina , ce ma bucur ca ai mai scris v-am vazut si pe voi in poae, e super draguta Rachelina si harnicuta. Felicitari pentru cat vorbeste, e foarte isteata

Feli , sa-ti fie de bine tunsoarea, am vazut poza de la mess si mi se pare ca te schimba

Anda , abia asteptam sa vad poze cu rochia ta, poate primesti si ne arati si noua sa te vedem

Madutza , de unde ai luat jucariile, din dragon sau niro? Ca as ajunge si eu o tura dar nu stiu cand ca-mi e cam groaza pana acolo.
Cat ai dat pe papusa, e mare?

Astazi a-ti reusit sa va vedeti?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, suuuper pozele de la ziua Nataliciului! Doamne cat a mai crescut si ce frumusica e !

Ina, am vazut si pozele voastre - cel mai mult mi-au placut cele cu bigudiuri! Rachie e o adevarata domnisoara si un ajutor de nadejde in casa si la adunatul frunzelor !

Tania, bine ca ati ajuns cu bine acasa si ca Anna este bine-bine si n-a fost vorba, Doamne fereste, de vreuna din presupunerile alea initiale! Sanatate multa lui Che si bafta cu bona noua! Mie mi se pare o femeie ok, asa din descrierea ta!
Urata faza cu sala pentru botez, neserios nenea ala.

Feli, imi place noul look ! Sa-ti fie de bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vazut si io pozele Rachelinei. O frumoasa si matura copilandra!

Anda, multumim pentru cura de moda!Foarte bine venita. Asteptam cu interes si ceva poze. Aaaa ...si niste banutzi cu care sa putem achizitiona asemenea outfit-uri....

Catutza- nu ne-am mai vazut, ca au cam fost raciti membrii colectiei doritori de asemenea intalniri. Deci se amana.

Ma duc sa ma uit la un film...pana la noapte cand o veni iar Adila acasa.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Catutza ,din Niro le-am luat dar relativ aproape de Dragon ,sint foarte multe jucarii acolo ,gasesti orice ,bebele e mare ,am dat 26 ron ,in Dr Taberei vazusem la fel cu 65-70 ron .
Pina acolo e jale intr-adevar ,traficul e ingrozitor dar am luat-o pe un drum ocolitor ,de pe Fundeni este sosea care duce exact la Dragon,nou facuta ,merita sa te duci doar daca vrei sa cumperi mai multe ,eu m-am intors cu-un botbagaj plin ,i-am mai luat si body-uri ,pijamale ,costum de fis cu salopeta ,caciuli ,d'astea de frig ca in decembrie merem la munte si tre' sa fie ,,blindat'':)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Am admirat si eu (cu Alex in brate, care comenta si ea) pozele de la ziua Nataliciului. Fain jocul primit, era toata cu ochisorii pe el.
Lavi, am fost azi la un targ de haine de copii, nu mai stiu exact numele sau, si ne-am trezit in mijlocul spectacolului, de care nu stiam. S-a bucurat si Alex, desi initial nu a vrut sa urce pe scena, dar am pacalit-o cu niste baloane.

Am admirat-o si pe Rachel, s-a facut domnisoara mare. Si-mi place ca are grija de ea: parul pe bigudiuri, ten bronzat, curte curata...

Tania, super nasoala experienta. A trecut, asta conteaza. Sanatate multa si lui Che.

Madau, vorbareata si Miruniciul.

La fel si Alexia de Roxi.

Feli, asa cum o descrii tu pe Ili e si Alex. Nu-i deloc agresiva. Si a luat-o pe cocoasa pe chestia asta, dar tot nu s-a schimbat.Tati a promis c-o invata el sa dea inapoi, eu i-am zis ca nu-i baiat...eh, ne punem noi de acord pana mai creste. Dar nici nu vreau s-o vad venind acasa batuta.

Ioana, mai da-ne un semn. Ce face juniorul, mai are rabdare?

Miri, acu' si sotul a fost nostim. Incerc sa vad partea nostima la comentarii din astea, sa nu-mi sara mustarul.

Uitam, condoleante pentru Ilenutza si Roxi.

Anda, am citit cu interes informatiile despre moda de azi si mai ales botezul. Recunosc - sunt total pe dinafara, dar ma stradui

Despre noi - am vazut in seara asta desenul Ratatouille. Bestial. Alex a si botezat personajul principal (Nasu'), ca era un soricel cu nasul roz, marisor. A comentat, traia secventele...
Incet-incet i se dezleaga limba.

Am fost vineri la bunicul, Dumitru, si-ncepe Alex dupa vreo 30 minute "alaaa, alaaa" (oala). N-o luasem, trebuia sa urcam un deal de vreo 50 m, adica sa ne intoarcem acasa la socri. O scot afara, ii dau chiloteii jos, o tin sa faca - nimic. O imbrac la loc. Mai sta vreo 10 minute, iar "alaaaa". Iar dezbracarea, incercam deasupra unui lighean rau (bunicii stau la casa), nimic. A mai cerut ea de vreo 2-3 ori, nu facea din aer, cum o tineam eu, asa ca am plecat la socri, unde avem oala. A facut saraca mai mult de jumatate, s-a tinut ceva vreme. Dar m-am bucurat ca n-a facut pe ea. Alta data - o sa fim cu oala la putator, sa nu plecam in mijlocul petrecerilor.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madutza , asa stiam si eu ca in Niro sunt mai ieftine, dar stiu ca nu prea mai dau la bucata. Deci mai sunt alea doua culoare pline de jucarii in niro

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Tania, brrrr ce poveste horror. Sanatate multa va doresc!!!

Ripley, si la tine m-am gindit si uite ca abia acum reusesc sa va urez si voua sanatate multa!!!

Anda, pe mine ma umfla risul cu admiratie cind aud ce procupari aveti voi pe-acolo prin Ro. Eu nu mai sint in pas cu moda de cind m-am bastinizat aici, unde e moda.... cine e mai lalai e mai cool.

Bey, am ajuns la disperare cu olita! Iar se kk in scutec in veselie. Daca sta prin casa cu curu' gol se duce la olita, dar daca ii vine cind se scoala face in scutesc. Si ce-i mai nasol e ca atunci cind e cu poop la cur nu vrea sa fie schimbata. Urla ca din gura de sarpe. Cred ca trece prin perioada posesiunii si orice iese din organismuol ei e tratat ca un obiect drag.
Azi mi-a oferit o surpriza placuta: adica a apucat-o pishu, si a fugit imediat la olita, lasind in urma ei o dira de pipi, dar si storcind cam un sfert din toata productia. Pentru ca apoi cind s-a trezit somnul de prinza sa traga numero 2 in scutec.

Cit despre mincare, sa ma laud ce mama viteaza sint eu ca nu ma sperii ca fii-mea a mincat azi la prinz o lingura de mamaliga cu fasole si cu o tzira mica-mica de spanac si zmeura la sfirsit.
Iar de doua zile ii dau cu flit si la biberonul cu lapte. Sa vedem cit m-o tine ca data trecuta m-am inmuiat dupa citeva zile. Din cana bea doua inghitituri si "esti gataaa?".

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nati are tuse latratoare (incepand din seara asta), mi-e teama sa nu fie laringita, bronsita, mama ei. Macar n-are febra nici muci si nici nu tuseste des.

Sunt stresata cu Nati, stresata cu tata (nici nu stiu de care ma stresez mai tare) si nu reusesc sa ma concentrez sa ma pregatesc pt orele de maine. Mi-e foame dar nu pot sa mananc ca mi-e strans stomacul.

Nu stiu daca ma pot duce maine la 8 "linistita" la ore sau sa fug cu Nati la spital.

Scuzati aceasta descriere a starii in care ma aflu. Virgil zice ca exagerez cu stresul dar si el e stresat de Nati.

Mergi la inceput