Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Eu sunt programata marti la epilat daca nu cumva nasc pana atunci
Nu conteaza ora ,tu imi dai mesaj si daca ma apuca si pe mine cu atat mai bine.
anca 38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!
pussi spune:
lipseste omul 2 ore si va lasa pe prima pagina .. voi scrieti 6 sunteti niste gravidoase cu burti mari lenese si fara chef de facut ceva.. asa ca pierdeti vremea pe DC ca mine
N-am putut sa dorm ca mi-a tot sunat telefonul si pe tati l-a apucat harnicia...
creem uite linkul tp://www.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/pesoFeto.jsp
eu te felicitt pt. BB!E ok, nu te mai stresa!
Mihuta nici la mine nu mai functioneste nimic.. dupa ce vomit parca ma mai linistesc!
Victo AMR 10 ZILE O sa-mi pierd partenera de vomitat1 Si cu burta, nici a mea nu se lasa ... e sus si bobata... de crocodil... sau de aligator mai bine zis
sheri te pregatesti de botez... foarte bine, cand il faci?
RGE voi cand va nasteti? lasa frica ca doar nu vrei sa-l scoti direst major.. trebuie matur si deja este! Tot cu "m" incepe!
adina si mie mi se pare logic sa se ia in calcul varsta gestionala...Poate scap de prematuritate... si-mi trec toate gandurile din cap!
ancuta vad ca si voi stati cumiti in burtica, la caldurica .. nici vorba de nastere!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi pai normal ca nu se lasa burta la tine...mai ai o gramada pana nasti asa ca stai potoala
anca 38+
Maria Alexandra
poze
adinag spune:
Mai, voi credeati ca veti naste cu cateva saptamani inainte de termen, si bb se lasa asteptat! Eu sunt convinsa ca trec lejer de DPN, poate imi face o surpriza si vine pe neasteptate! Eu m-am sfatuit cu el sa vina pe 26.12. Sa vedem daca-i baiat cuminte sau nu!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi pai normal ca nu se lasa burta la tine...mai ai o gramada pana nasti asa ca stai potoala
anca 38+
Maria Alexandra
poze
mai am 28 de zile.. mai mult nu stau eu cu ele dar pana atunci le oblig sa stea ele cu mine! De azi in 4 sapt. nasc, adica tot sambata .. pe 24.11.20071.. o sa am 37 de sapt. si 2 zile1
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
adina vezi ca baietii intarzie
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Pussi, mie mi-a intarziat fata cu 10 zile, atunci ce-o face el? Dar eu am impresia, serios, ca mai mult fetele intarzie! Cu toate ca sigur e o coincidenta... BB vine cand e timpul sa vina!
Adina 31+
pussi spune:
quote:
Originally posted by adinag
Pussi, mie mi-a intarziat fata cu 10 zile, atunci ce-o face el? Dar eu am impresia, serios, ca mai mult fetele intarzie! Cu toate ca sigur e o coincidenta... BB vine cand e timpul sa vina!
Adina 31+
eu nu stiu ce sa zic pe tema asta: toata sarcina am stat cu teama in san ca nasc... acum parca sunt mai linistita... e adevarat ca sub tratament, dar contractii nu mai am! Asa ca stau cuminte si astep pana la 37 si 2 zile! Mai departe cred ca e un chin in primul rand pt. mine, nu sunt egoista de felul meu, iar pt. ele mari beneficii nu sunt! De pus kg. gemenii nu mai pun.. de maturat nu mai are ce! Si sincer cred ca le va fi mai bine afara cel putin la capitolul papa... ca in conditiile in care eu acum vomit de 3 ori pe zi... nu prea au ce sa pape saracele!
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Pussi, tu ai doi bb in burtica, asta e altceva... Eu ma refer la sarcini "normale" (nu ca a ta n-ar fi normala, ci speciala)
Adina31+
creem spune:
Pussi...multumesc din suflet pentru link!
Am calculat din nou si cerd ca dr de acum 2 sapt mi-a zis putin mai mult cu vreo 200 gr. Le-am recalculat pe toate si mi-au dat exact.
Asa ca bebelina mea are cam 2900 gr acum. Sper ca e bine!
37+