Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 6
creem spune:
Adinag multumesc de incurjari. Si eu sper sa o alaptez pe bebelina si o sa fac tot ce trebuie pentru asta!
Bai am acum niste intepaturi in fofo de numai pot, strang tare sa nu cumva sa iasa
Parca pusese Pussi un link la un site unde calculam greutatea lui b...l-am cautat dat nu l-am gasit...daca stie cineva il mai puneti o data, please!
37+
dany2007 spune:
adinag toata noaptea m-a durut burtica ...de fapt mai jos asa pana-n pasa si mijlocul ingrozitor simteam ca ma rup in doua.
Am luat un no -spa care ma linistit putin.Simteam ca nu mai apuc dimineata,deja ma gandeam la spital...
Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
RAMONELLA spune:
Neata!!!!
De fapt ne-am trezit mai demult,am papat,am spalat vase...
Mai da ce fricoase avem aici!!!!
Roxi,fii barbata!!!!!Pai se poate???Ce o sa zica bietul George cand o sa iasa???Ce mama fricoasa am...
Eu vad ca nu nasc si nici nu dau semne....
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 9 de zile
dany2007 spune:
Noi avem prajituri sac-sac ne-a adus tati . Choix cu visine si amandine...ne-a adus un platou.
Asa ca ma bag la devorat si apoi somnic langa tati.
Mai vb pe seara .
Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
ancadragoman spune:
Dany stai linistita mama ca de acum incolo o sa tot simti diverse chesti pe la pasa.
Mai fetelor noi ne-am gandit si pana la urma pe fetita o sa o cheme Maria Alexandra
anca 38+
Maria
poze
AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!
vali_delide spune:
Si eu astept sa vina tati cu placinta, pap si ma bag la somnic...va pupic, mai vorbim diseara!
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
adinag spune:
Imi place Maria Alexandra! Te-ai gandit ca nu vrea sa vina ca nu-i place numele, asa-i? ;-))
Dany, si eu zic ca sunt normale deja tot felul de dureri si intepaturi. Eu am probleme mari cu spatele! Un timp aveam mereu dureri ca la CM, dar destul de puternice, vad ca au mai incetat.
Vineri merg si eu la dr, sa vedem ce mai spune! Mie inca nu mi-a zis nimeni nici o greutate la bb... se va speria numai de greutatea mea!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ancadragoman spune:
Adina fac si eu ce pot ....poate poate
anca 38+
Maria Alexandra
poze
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ramo nu ai nascut?
anca 38+
Maria Alexandra
poze
Ba da...Acuma ma pregatesc...
Sincer parca ma simt mai bine...O fii linistea dinaintea furtunii????Vai,maine fac 39 de saptamani...Eu care intotdeauna am zis ca pe la 37,38 nasc....Deja mi-a crescut parul la fofo,poate ma mai duc o data la epilat...ca pana se gandeste Bea sa vina....
Stai linistita ca te anunt eu.Vezi ca si daca ma apuca noaptea iti trimit mesaj.Poate te sperii si te apuca si pe tine!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 9 de zile