Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxxy80 spune:
Gata, fetelor. Am terminat si mancarica si curatenia . Dar nu-mi mai pot misca mijlocul de durere. Ma gaseste barbate-meu intepenita.
Cine vrea ardei umpluti si salata de pui cu maioneza, e poftit la masa .
Merg sa stau putin in pat, poate imi mai revin putin.
Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
Victo spune:
noi am venit de la plimbare..stai linistita anca..nu nasc eu asa usor..
apropo, ca e weekend..tu lucrezi, nu?
mai pussi...nu prea mai avem ce activitati presta..asa ca iaca-ta-ne pe net toata ziua, fie week-end sau nu..
da..asta e..lasa ca ti-am tinut destul companie la vomitat...
eu vin roxxy, ca ne-a deschis apetitul aerul asta...
uff..din ce in ce mai greu sa ma asez si in masina..sa trag de usa sa se inchida..caci clujul asta cum e numa dealuri..coboram cu masina dealu'..ne miscam..si apoi sus la deal..tot cu masina, ca altfel moare fata pe drum...
38+ piticul Stefanut
AMR 10 zile
oana8188 spune:
Vai, Roxxy, sa-ti fie rusine! Nu ti-e mila de o biata muritoare..... de pofta de ardei umpluti.....
Oana 33+ Alexandra
adinag spune:
ce fac fetele?
M-am intors de la cumparaturi...
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
vali_delide spune:
Salutare...hop si noi, ca n-am putut dormi!
Adina, ce-ai cumparat bun?
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Roxxy80 spune:
Fetelor, cred ca m-am tacanit. Ascult colinde straine si mi-am pus un bradut pe desktop si cad niste fulgi de nea. Barbate-meu trebuie sa soseasca si cred ca o sa zica ca am luat-o razna. Eu ador Craciunul si intotdeauna ma apuca starea asta din timpul toamnei . De abia astept sa fac poze cu Matei langa bradut.
Roxxy 34+Matei
_
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Fetelor, cred ca m-am tacanit. Ascult colinde straine si mi-am pus un bradut pe desktop si cad niste fulgi de nea. Barbate-meu trebuie sa soseasca si cred ca o sa zica ca am luat-o razna. Eu ador Craciunul si intotdeauna ma apuca starea asta din timpul toamnei . De abia astept sa fac poze cu Matei langa bradut.
Roxxy 34+Matei
_
Roxxy, nu esti singura care simte asta! Eu, in momentele mele de melancolie, ma gandesc cum o sa facem bradul anul acesta, cu mai multa placere si daruire ca niciodata.Si ii spun lui tati cum o sa-i pun cadoul viu sub bradut, si ne punem amandoi pe bocit ca niste copilasi...Cred ca e normal, de acum sarbatorile vor avea alta semnificatie pentru noi...eu, de multi ani, nu reusesc sa le mai vad cu ochii de copil, ma bucur, dar nu ca atunci cand Craciunul avea miros de zapada si de mere coapte.Acum parca abia astept sa redevin copil
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
pussi spune:
Roxxy si eu abia astept sa fac Craciunul asta... cu Tustele mele, imi plac la nebunie sarbatorile, sa aranjej casa ... sa fac cadouri! Dar anul asta va fi special, o sa am cadoul mult dorit in brate. Anul trecut a fost dezastru ... am avut tot 2 BB-ici in burtica ... pe 20.12 am aflat ca nu mai sunt si de Ziua de Craciun oscilam intre a merge la chiuretat sau sa astept sa se elimine singuri! Nici nu vreau sa ma gandesc....
adina ce ai cumparat?
victo ai plecat la nunta?
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
vali_delide spune:
Pussic, nu te mai gandi...anul asta le vei pune pe Tuste sub brad si va fi cel mai frumos Craciun din viata ta! asta conteaza!