Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Am cumparat mancare, ce altceva?

Si mi-am si facut ceva, acum e la cuptor si abia astept sa fie gata, ca mi-e foame maaaare!

Cu Craciunul e asa o treaba la mine, abia astept sa vin timpul dinaintea lui, aici sunt tot felul de piete de Craciun, se bea pe strada peste tot vin fiert si punci, insa este de obicei o perioada atat de stresanta, ca nu apuc sa ma bucur de lucrurile astea. In plus, in Vest Craciunul a devenit atat de comercializat, ca te saturi de produsele de Craciun si cantecele (colindele) mai ales alea in engleza, cu mult inaintea Craciunului...

Ar fi fost frumos daca as avea cateva saptamani in plus la sarcina, incat perioada dinaintea Craciunului (aici se cheama Advent) sa fim deja cu bb, atunci am merge in liniste la pietele astea de Craciun, ne-am bucura mai mult. Asa, imi va fi greu, omul meu lucreaza mult in perioada asta si nu-si ia liber, ca sa-si ia liber o saptamana dupa ce vine bb, deci nu prea va fi timp sa simtim Craciunul. Si mi-e tare frica sa nu fiu in spital de Craciun, cred ca ma apuca depresia!

Adina 31+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by adinag

Am cumparat mancare, ce altceva?

Si mi-am si facut ceva, acum e la cuptor si abia astept sa fie gata, ca mi-e foame maaaare!

Cu Craciunul e asa o treaba la mine, abia astept sa vin timpul dinaintea lui, aici sunt tot felul de piete de Craciun, se bea pe strada peste tot vin fiert si punci, insa este de obicei o perioada atat de stresanta, ca nu apuc sa ma bucur de lucrurile astea. In plus, in Vest Craciunul a devenit atat de comercializat, ca te saturi de produsele de Craciun si cantecele (colindele) mai ales alea in engleza, cu mult inaintea Craciunului...

Ar fi fost frumos daca as avea cateva saptamani in plus la sarcina, incat perioada dinaintea Craciunului (aici se cheama Advent) sa fim deja cu bb, atunci am merge in liniste la pietele astea de Craciun, ne-am bucura mai mult. Asa, imi va fi greu, omul meu lucreaza mult in perioada asta si nu-si ia liber, ca sa-si ia liber o saptamana dupa ce vine bb, deci nu prea va fi timp sa simtim Craciunul. Si mi-e tare frica sa nu fiu in spital de Craciun, cred ca ma apuca depresia!

Adina 31+

Adina, si la noi devine din ce in ce mai comercial, e un balamuc de nedescris in perioada aceea. Tu cand trebuie sa nasti, dupa sarbatori?

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Dupa ultimul CM am DPN pe 23.12. :-)) deci de Craciun! De aia zic ca am vorbit cu fi-miu sa vina pe 26 - ar fi bine, nu?

Adina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vreau o pizzaaaaaaaaaa cine merge cu mine in oras????

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Eu plang de vreo 2-3 saptamani dupa pizza si nimeni nu se-ndura de mine :-(

Adina 31+

Mergi la inceput

Adina, poate nasti cu o sapt. mai devreme si de Craciun sunteti acasa!
Dany, virtual pot merge cu tine, dar nu pap pizza, ca am arsuri mari de la ea! Am devorat 2 bucati zilele trecute si am ros la Rennie toata noapte..si degeaba! Sa ai pofta!

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Vali, asta ar fi tare frumos! Dar eu nu vreau sa ma fixez pe ideea ca va fi asa, sa nu fiu prea deceptionata daca nu se intampla...
Jasmina a intarziat 10 zile, deci nu ma astept ca bb2 sa vina mai repede!

Va suparati daca schimb semnatura cu o zi mai devreme?

Adina 31+ (maine 32)

Mergi la inceput

Adina, din cate tin minte, tu nasti natural, nu? Oricum, nu neaparat trebuie sa intarzie si el ca Jasmina, poate sa vina si cu o sapt. mai devreme.
Eu marti cred ca imi fac programarea la cezariana.Si eu as avea DPN-ul pe 17 dec, dar cred ca o sa nasc in jur de 1 dec.Sa vad ce zice dr., ce programari are...poate reusesc sa-l conving sa ma opereze pe 30 nov, de Sf.Andrei...tare mi-as dori sa-i fac cadou lui tati de ziua lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sa vedeti ce am patit ... am luat 2 salopetele galbene de la Miniblu din colectia Orchestra, le-a spalat mama mae cu mana .. acum am vrut sa le pun la calcat si mi s-au rupt toate capsele la una din ele.

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

sa vedeti ce am patit ... am luat 2 salopetele galbene de la Miniblu din colectia Orchestra, le-a spalat mama mae cu mana .. acum am vrut sa le pun la calcat si mi s-au rupt toate capsele la una din ele.

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Pussi, nu ar fi bine sa se duca cineva inapoi cu ele si bonul? Pai daca nu tin nici macar o spalare, din ce naiba sunt facute?

Mergi la inceput