Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Rox nu ai zis tu ca la Euroclinic iti trebuie doar chiloti?
DU_TE SA NASTI CA NU ITI TREBUIE BAGAJ!!!!!!!!!!!
anca 38+
Maria
poze
AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!
Victo spune:
pai mihuta, dc te-ai obisnuit cu maalox, treci pe rennie..;)
si iaca inca un mit care trebuie spulberat..nu, arsurile nu trec dupa 36 de sapt..si nu,nici burtica nu coboara in mod obligatoriu
aoileo..mihuta...pfuii..ce papa bun acolo..unde stai tu?numa colea la buzau..si covrigi buni aveti acolo, lg gara..;)
38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
adinag spune:
Buna fetelor,
ma inscriu si eu in lista leneselor, ma primiti???
Laura, asta cu celulita i-am zis si la a mea (celulitei), ramasa de la prima sarcina, ca ea nu stia saraca si ramasese asa aiurea la mine... Si am alaptat peste un an, timp in care m-am ingrasat!!! Nu e o regula, sunt femei care slabesc la alaptat, altele nu... Majoritatea slabesc, nu va faceti griji, asa-s eu mai cu mot, trebuie mereu sa fiu in cealalta tabara...
Dar acum serios, cred ca depinde de fiecare, cum este tesutul de la natura si de varsta noastra (Valentina, ai fi tu baba, dar nici eu nu-s chiar prospatura). Dar in primul rand organismul fiecareia. Mama mea are 73ani si celulita trebuie s-o cauti la ea, asa e ea din natura, si n-a avut niciodata mai mult. Nici vergeturi n-a facut cand cu mine, eu am facut pe picioare la 15 ani si ea nu stia ce am... ca nu vazuse inca!
Chiar Dany26, unde-ai disparut? Sau te lasi si tu un pic alintata?
Dany, de ce ai avut o noapte de cosmar?
Vali, mai taci si tu cu sana, ca aici nu este!!! Si-mi faci pofta :-)
Pussi, eu parca stiam ca in primul rand conteaza varsta gestationala, nr de kg nu inseamna asa mult. De aia nu se recomanda sa se scoata copiii prea repede, chiar daca au destule kg.
Ancuta, cum te mai simti? Deci ramai pana in 16.11??? ;-))
Laura, dar sa stii ca e fain tare in apa, devii asa de usoara, ca un fulg. dar cand iesi din apa si iti duci din nou singura greutatea, parca ti-ar tranti cineva un bolovan in brate!
Victo, eu nu ma amuz, dimpotriva, zic ca trebuie sa bei mai mult, vrei, nu vrei, nu conteaza... Pune-ti sticla langa tine si forteaza-te!
Creem, felicitari ptr bebelina sanatoasa! Eu oricum n-am incredere in masuratorile astea... Ah, si nici eu n-am sfarcuri, nici nu-mi curg sanii si am alaptat-o pe Jasmina peste un an, cu mare placere!
Laura, nu cred ca se poate süune cat mai ai pana la nastere, insa oricum ai abia 37s, unde te grabesti? :-)))
Hai ca trimit mesajul, vroiam sa citesc totul din urma si sa raspuns la toate, dar voi sunteti asa rapide, ca nu reusesc!
Adina 31+ (maine 32 :-)
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Victo spune:
am pus si eu amr-ul pe zile, sa va(ma)sperii..
da acu cu e-coli asta..fac si eu ca Rge..sa stea acolo pana lamurim cu tanti dr ce tre sa facem.
adina mama..ma "sfortez" eu..da iaca ieri eram in ditamai supermarketul..si prin minune nu am vomitat..ma si uitam..Doamne, unde sa vomit aici..toaleta era hat departe...mi-era si jena..
deci la mine apa si ceaiul e belea..mai bag niste lapte, vorba lui vali..
38+ piticul Stefanut
AMR 10 zile
vali_delide spune:
Adina, nu e buna sana aia! E doar niste iaurt, acolo...
Zici tu ca nu sunt baba? Pai am cam 4-5 ani mai multi ca tine, asa ca tu chiar esti prospatura! Dar pe mama ta, sa-ti fie sanatoasa, da' chiar o invidiez rauuuu!!!
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
Victo spune:
vai tu fetelor..eu de-abia ma por deplasa dintr-o camera in alta..si acu sotu meu e mare disponibil de plimbari..:(
38+ piticul Stefanut
AMR 10 zile
ancadragoman spune:
Victo fugi la plimbare ca poate nasti
anca 38+
Maria
poze
AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!
adinag spune:
Victo, nu-i musai sa coboare bb inainte de nastere, unii coboara in timpul nasterii...
Mihuta, eu, daca nu uit, inchid telefonul cand dorm, sa ma lase lumea-n pace, ca altfel la fel se intampla, toti suna exact in momentul ala. Mama isi si incepe conversatia cu nu te-am trezit, nu??? Ah, imi pare rau, dar stii ce vroiam sa ...bla-bla-bla...
[b]Vali, asa-i ca nu-i buna sana? Ma gandeam eu... Si ce-s aia 4 ani? Am observat ca ce-i trecut de 30, se simte oricum... In Austria te-ai simti nemaipomenit, ca aici esti la o varsta normala pentru a face copii... Eu la Jasmina ma simteam ciudat, ca eram asa tinerica (28ani), toate erau mai batrane (la scoala parintilor, la cursul de joaca pentru bb-i, unde vrei). Rar sa vezi mai tinerele. In provincie, da... Dar in capitala - nu!
Si eu o invidiez pe mama, si cata energie are!
Adina 31+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)