Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Victo cand vroia ea nu vroiam eu si acum invers ...capoasa rau
anca 38+
Maria
poze
AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!
laura1713 spune:
Victo draga, doua saptamani?! Desi stiu ca teoretic asa ar trebui, nu ma gandeam sa mai dureze atata!
Laura 37+ Rares
mihuta spune:
Roxano , cata stapanire de sine ! Eu in locul tau eram demult postata in fata spitalului cu pancarda " daca nu nasc azi chem OTV-ul"....
Eu am dormit vreo 2 ore azi noapte si alea cu arsuri groaznice (Maalox-ul a ajuns cam ca tigara pentru dependetii de cocaina - adica apa de ploaie). Pe la 12 noaptea a trebuit sa ma duc la birou (nu, Adina , nu am stat pana atunci la birou, a trebuit doar sa caut un numar de telefon pentru barbatu-meu care era in Germania si uitase ceva la clientii pe care i-a vizitat...) , dupa ce m-am intors pauza somn, si cand am adormit si eu ca omu' pe la vreo 5, imediat s-a facut 7 si a sunat ceasul. Si iar a trebuit sa plec cu niste treaba... M-am intors pe la 10 si m-am bagat in patut dar au inceput telefoianele, ca azi e ziua sotului si el avea telefonul inchis (era inca in avion)....
Daca asa de zombi o sa ma simt dupa ce se naste bebelina, cred ca intr-o luna ma vizitati la nebuni...
36s + Sophia
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Fetelor, va astept pe toate la masa . Placintica va fi cu branza dulce, insa m-am hotarat s ao fac maine pt ca deja am niste dureri de mijloc ingrozitoare. Am stat cam mult in picioare prin bucatarie. De abia astept sa se faca ardeii umpluti, ca mor de pofta. Cred ca voi manca inainte sa ajunga sotul acasa si voi mai manca si cu el o data.
Fetelor, de abia astept sa vina termenul sa nasc. Ma simt din ce in ce mai neajutorata: ma aplec greu, obosesc repede, sunt mai rau ca o baba.
Roxxy 34+Matei
_
AMR 6 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 4 SAPTAMANI!
Roxxy, bine ca ai facut ardeiul...vin acusi... placinta cu branza dadui comanda sa ne aduca tati
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
laura1713 spune:
No, chiar trebe sa va las, merg sa ma pregatesc de nunta.
Pupicei, si nastere usoara daca e cazul...
Laura 37+ Rares
RGE spune:
..fi'miu a zis ca el mai are niste treaba prin burtica....probabil isi face bagajele sau mai papa niste placintaaaaaaaaaa...cine zicea ca da placinta??
ANCULE ..pei stau dupa tine!! ..eu ce vina am??...eu sunt om de cuvant am zis ca te astept..e asta-i buna..ce dracia dracului...nici macar bagajul nu mi l-ai facut sunt sigura!!
VALI....la mine a fost mai usor ca am facut si multa gimnastica..care acum imi lipseste..daca lucra sefu ma duceam in continuare ..ce-o fi fost in capul meu sa-i zic de concediu nu stiu...taratze
SHERY...pei iti fac galerie ca maine ai treaba
...am stat eu asa si m-am gandit ca nu vreau sa nasc prima..asa trebuia sa dau de baut la toata lumea..asa beau si eu de la voi
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 41!!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Mihuta parca si vad la OTV in colt un mare SENZATIONAL si un titlu impresionant"Saraca femeie nu mai naste"
anca 38+
Maria
poze
AMR MAXIM 12 DE ZILE!!!!!!!!!
mihuta spune:
Greu cu mancarea asta : trebuie sa ma deplasez pana la usa sa deschid cand vine frate-meu cu sarmale, mamaliguta calda si placinta trimise dee mama...
Si tortul e departe, e tocmai in frigider...dar am luat ditamai tortul de 2 kg (padurea neagra cu blat de cacao cui visine si frisa naturala) desi nu avem musafiri.....
36s + Sophia
RGE spune:
...uite de ce va arde voua ....pei daca MI-E FRICA SA NASC SI I-AM ZIS COPILULUI CA E VAI DE PAMPERSU LUI..va dati seama ca sta cuminte
IN SAPTAMANA 41!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
IN SAPTAMANA 41!!!
"Doamne ajuta-ne!!"