*** LA REDOUTE *** (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Fetelor, mi-a venit si mie comanda din 10, la care deja nu mai speram !
Tre sa caut pe site si va pun si link-uri, in general sunt multumita de toate cele comandate!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor va rog mult am mare nevoie de tabel marimi pentru copii in limba romana.
Aveti?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Neatza!

Fetelor, mi-a venit si mie comanda din 10, la care deja nu mai speram !
Tre sa caut pe site si va pun si link-uri, in general sunt multumita de toate cele comandate!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Doamne ajuta sa-mi vina si mie comanda din 13!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Fetelor nu stiti de ce nu pot alege marimea la unele produse cum e si asta:
http://www.laredoute.fr/vente-le-caban.aspx?productid=324103578&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
?
E epuizat sau ce se intampla?Am mai vazut si la alte produse aceeasi problema.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

NUSHU,
imi pare rau sa aud asa veste; capul sus, data viitoare o sa fie bine.
Multa sanatate si ai grija de tine.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu m-am enervat iar cu astia de la LR:primisem pe un cont codul ala cu -15 euro fara conditii+FDP=0 pt cel putin 3 produse comandate +cadou trusa aia de desfacut sticle de bautura.Am in cos 3 produse si FDP nu e zero,e 5 euro.Cand citesc explicatiile mai jos in mail scrie asa "L'usage de ce bon de réduction n'exclut pas le paiement de la participation aux frais de traitement.",desi scrie clar "La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d’envoi de votre colis dès 3 articles achetés.".Ce naiba sa inteleg?

Mai mult,daca pun in cos produse care au deja reduceri de 50-55%,ca sa ajung la o suma rezonabila,mi le trece la pret intreg si imparte cei 15 euro la toate produsele.

Azi am primit pe alt cont un alt cod misto:-15 euro fara conditii+FDP=0 +cadou o geaca de ploaie.Ei bine,daca incerc sa folosesc codul imi apare mesajul "nu poti sa-l folosesti pt ca e un cod personalizat si nu se poate folosi cu acest nr de client".Dar e un cod pe care l-am primit pe mail!!!

Daca scriu pe site sa intreb,fac pariu ca imi raspunde Sabine ca aceste coduri sunt numai pt clientii francezi si ca am primit mailul din greseala...

Si eu ma bucuram ca ambele sunt coduri de -15 euro fara conditii,adica fara suma minima si aplicabile si pe prix rouge si pe prix mini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Inex

Fetelor nu stiti de ce nu pot alege marimea la unele produse cum e si asta:
http://www.laredoute.fr/vente-le-caban.aspx?productid=324103578&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
?
E epuizat sau ce se intampla?Am mai vazut si la alte produse aceeasi problema.

Inex ,de 2 x mamica

am vazut si eu mai multe produse asa.Cred ca nu le mai au pe stoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Si eu am primit pe mail codul ala care scade 15 euro si cadou trusa de desfacut sticle.Eu am vazut ca imi da FDP=0 numai daca am produse din colectia toamna-iarna,nereduse.Merge si la PRIX MINI.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela.ro spune:

doamne!!! in sfarsit! comanda din 27.09..s-a dus... le -am facut refuz de plata! DAR A SOSIT COMANDA DIN 13!..Fetelor ,nu disperati,mergeti la posta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by gabryela.ro

doamne!!! in sfarsit! comanda din 27.09..s-a dus... le -am facut refuz de plata! DAR A SOSIT COMANDA DIN 13!..Fetelor ,nu disperati,mergeti la posta!

la ce banca? si ce dovezi le-ai dus?

Mergi la inceput