*** LA REDOUTE *** (58)
Raspunsuri - Pagina 15
claujro spune:
Da, acelasi lucru. Primesc mail cu 15 euro, fdp gratuit si o jacheta neagra cadou, mail personalizat...cu nume cu tot si cand incerc sa-l folosesc spune ca nu se poate ca nu merge pe numarul ala de cilent! De kkt!
Vous avez saisi l'offre :45055
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client.
gabryela.ro spune:
la raiffeisen,am dat o declaratie pe propria raspundere.mi-au spus ca o pot lua in considerare!sa vedem si contiuarea..
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by gabryela.ro
doamne!!! in sfarsit! comanda din 27.09..s-a dus... le -am facut refuz de plata! DAR A SOSIT COMANDA DIN 13!..Fetelor ,nu disperati,mergeti la posta!
la ce banca? si ce dovezi le-ai dus?
ligeea spune:
Am si eu o intrebare , ce inseamna ,,prix rouge si prix mini -nu traducerea ca stiu , ci in contextul cumparaturilor ?
Eu vreau sa cumpar 2 jucarii si au aceste coduri
Multumesc
missme spune:
Buna fetelor,
Va rog ajutati-ma.
Am comandat si eu pe Lr astazi... Pentru prima oara. Mi-am facut cont, am ales ceva de cumparat, am adaugat in cos, am completat toate datele necesare .... ma rog.. ideea e ca am facut totul asa cum trebuia pana la ultima parte, unde am bagat adresa livrarii, datele cardului, pt plata, etc... chiar cand sa finalizez comanda mi-a dat un mesaj de eroare sau ceva de genul asta, am dat refresh de cateva ori si problema e ca mi-a luat din cont banii de atatea ori de cate am dat refresh .E prima data cum spuneam mai sus cand fac comanda pe site-ul asta si nu stiu exact daca asa trebuia sa se intampla la sf ... adica, sa de-a un mesaj (ca nu stiu ce scria exact in el) dupa care dau refresh de n ori si mi-a luat banii tot de n ori din cont, e corect asa?
Va rog ajutati-ma, voi aveti mai multa experienta ca mine.. Cum trebuie sa procedez acum? Ca sa-mi pot recupera banii luati in plus din cont . Asttept raspunsurile voastre.
Multumesc
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Am si eu o intrebare , ce inseamna ,,prix rouge si prix mini -nu traducerea ca stiu , ci in contextul cumparaturilor ?
Eu vreau sa cumpar 2 jucarii si au aceste coduri
Multumesc
ligeea
sunt preturi la care in general nu poti aplica nici un cod de reducere.Rar de tot exista cate un cod care merge pe prix rouge si prix mini.Un astfel de cod am primit eu azi pe mail,dar nu pot sa-l folosesc,din pacate.
croco21 spune:
Jasmine, am primit si eu acelasi cod. Vad ca si fetele din Franta se plang ca nu functioneaza inca. Uite aici: http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showtopic=32500&st=450&start=450
http://community.webshots.com/user/croco21
claujro spune:
quote:
Originally posted by missme
Buna fetelor,
Va rog ajutati-ma.
Am comandat si eu pe Lr astazi... Pentru prima oara. Mi-am facut cont, am ales ceva de cumparat, am adaugat in cos, am completat toate datele necesare .... ma rog.. ideea e ca am facut totul asa cum trebuia pana la ultima parte, unde am bagat adresa livrarii, datele cardului, pt plata, etc... chiar cand sa finalizez comanda mi-a dat un mesaj de eroare sau ceva de genul asta, am dat refresh de cateva ori si problema e ca mi-a luat din cont banii de atatea ori de cate am dat refresh .E prima data cum spuneam mai sus cand fac comanda pe site-ul asta si nu stiu exact daca asa trebuia sa se intampla la sf ... adica, sa de-a un mesaj (ca nu stiu ce scria exact in el) dupa care dau refresh de n ori si mi-a luat banii tot de n ori din cont, e corect asa?
Va rog ajutati-ma, voi aveti mai multa experienta ca mine.. Cum trebuie sa procedez acum? Ca sa-mi pot recupera banii luati in plus din cont . Asttept raspunsurile voastre.
Multumesc
De unde stii tu ca la fiecare refresh ti-a luat bani din cont? Ai verificat pe un extras bancar, ai certitudinea asta? Ai primit n-spe mailuri cu confirmarea comenzii luat de mai multe ori? L-ai primit macar o data? Daca nu, inseamna ca nici macar nu ti-a luat comanda si implicit banii nici macar o data daramite de mai multe ori.
Vino cu amanunte concrete.
miki68 spune:
Cei de pe achetergagnant zic ca probabil codurile astea 3 vor functiona de maine. Probabil vb din experienta lor ca si vechi clienti. So, incercam si maine.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
missme spune:
Da, am verificat extrasul .Eu am serviciul internet banking si-mi pot verifica contul online. Si din curiozitate am verificat sa vad daca mi-au luat ceva bani din cont , nestiind daca comanda mea fusese plasata. Nu-mi dadusem seama ca daca dau refresh, e ca si cum repeti comanda. Eu asta cred ca s-a intamplat. Si dadusem de vreo 3 ori refresh pana sa verific contul, apoi am mai verificat inca o data si am vazut ca intr-adevar de fiecare data imi lua bani .Asta s-a intamplat de 4 ori.
Nu stiu ce sa fac si cum sa procedez acum. Daca puteti sa ma ajutati... va sunt recunoscatoare.
Multumesc frumos,
gabitaco spune:
Mada ... multam de info referitoare la ciorapei .
missme... nu stiu ce sa zic... ciudata treaba. Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. De obicei cei de la LR trimit mail de confirmare a preluarii comenzii , blocheaza banii in cont si ii retrage dupa o zi doua. Ciudata rau pb ta. Daca nu e vina celor de la LR. De aia e mai bine sa dai comenzi cu un card pe care sa il alimentezi doar cand ai nevoie si nu cu un card de salariu.Eu zic sa mai verifici, sau sa suni la banca sa ceri ceva lamuriri.Eu nu cred ca banii ti-au fost luati din cont de LR. Bafta multa.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii