*** LA REDOUTE *** (58)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitaco spune:
Nusu ... nu pot sa iti spun decat ca trebiue sa mergi cu tarie inainte, caci cu siguranta Bunul Dumnezeu va implini si visul vostru.
Mai.. eu vreau sa ii iau Mateei colanti de pe LR... da nu stiu ce marime s-ar potrivi. Ea poarta la ghete 22... da la strampi nu ma pricep deloc .Care i-ar veni mai bine 19-22 sau 23-26. E un picut dolofanica si face acusica 2 ani.
Care a mai luat colanti pt bb ...please.......ajutati-ma si pe mine...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
ayla spune:
Spuneti-mi si mie va rog, in cazul in care nu primesc un colet, fac sesizare la ei si ei imi trimit din nou produsele? Si ma cred pe cuvant ca nu mi-a ajuns coletul? Daca de exemplu il fura careva pe teritoriul Romaniei, ce vina au ei?
madau spune:
Gabita Miruna poarta 22 la pantofi dar si ea e mai dolofana asa ca i-am luat 23-26 si vin foarte bine
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ralucis spune:
Buna! Sunt noua la capitolul LR, dar parca ma tenteaza sa comand si eu ceva, prea arata bine unele lucruri pe site. Asa ca vroiam sa va intreb daca a luat cineva asta
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bebe-cocoon.aspx?productid=324121538&documentid=201207&categoryid=22911593&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sau asta
http://www.laredoute.fr/vente-robe-et-legging-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324122010&documentid=344707&categoryid=22911593&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
si daca a fost multumit de calitate. Multumesc si revin! Mai am de rasfoit!
Lorenza spune:
,Nuschu,ce rau imi pare pentru tine!Cuvintele oricum nu pot sa spuna tot!
Dumnezeu sa te ajute sa uiti,inlocuind pierderea cat mai rapid!
Lorenza spune:
Vroiam sa mai spun ca azi am primit comanda din 18.Era bine mersi la posta de luni,m-am dus fara aviz.Mai am o comanda din 26 facuta cu banii de pe chargeback si bonul valoric cadou.Sper sa ajunga cu bine.
Giova spune:
Nushu imi pare sincer rau. capul sus, va fi bine data urmatoare, iti spun ca am trecut prin asta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
camelia_daniela spune:
Nushu imi pare sincer rau ! Fruntea sus si ai incredere in Dumnezeu!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
danielac spune:
eu sunt tare suparata, nu am primit decat unul din coletele trimise impreuna pe 28 septembrie, al doilea, pauza... ce sa fac acum?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Bratu Monica spune:
BUna dimineata fetelor!
Asa cum va spuneam unele articole s-au ieftinit.Cand dau click pe cele ieftinite nu se deschide pagina imi scrie Desole... pe celelalte le pot deschide e ste Ok.la voi se intampla la fel?
Monikka