FIV in Ungaria 24

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Borzasimo- bun venit si bafta! trebuie sa platesti traducatoarea care nu face parte din personalul clinicii, te intelegi cu ea la pret/consultatie dar de obicei pretul este fix,ea te poate ajuta si la programari; de asemenea daca nu reusesti din prima-cum a spus si Liana-platesti totul de la capat plus ca trebuie sa ti mai refaci ceva analize hormonale si crioconservarea(inghetarea) se plateste separat ! daca mai ai nelamuriri cu drag iti raspund !
Liana- tu nu dormi neastamparato la ora asta? cand faci testul?

fetelor

In asteptarea minunii!Daria.Foto de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Liana tu ai fost tiai facut fiv cit tea costat tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Daria draga mea iti multu mult de tot, de fapt multu tuturor pt ajutor si sa ne ajute dd si pe noi cu sau cu cum vrea el numa sa ne dea puiutul mult visat celor lalte care sint daja le doresc sarcini usoare si sanatosi va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

borzasimo am facut 2xIUI nu FIV
aaa in legatura cu Ani deja te'a lamurit daria cu inghetarea la fel..
daca mai vrei sa stii ceva intreaba ca io's pe\aci si raspund
dariaaaaaaaaa ce somn mama??la ora aia????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

BORZASIMO iti urez si eu bun venit in gasca noastra,eu nu te pot ajuta in privinta szegedului ca n-am facut acolo fiv dar iti doresc sa vii cat mai repede la odisee.

MAGDUTA scumpa te dulce!

tot caut peste tot si vad ca nu avem nici o veste de la SHERIoare a nascut??PUSSInu stii nimic???

vad ca m-am trezit eu si v-ati culcat voilas' ca fug la pat iar ca imediat tre' sa-mi pun utrogestanul.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

aaaaaa LIANOesti aici credeam ca ti-ai pus copii la culcare,gata fug la pat ma doare capul,m-a durut si aseara si vad azi iar ma ia.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Buna fetelor,
azi am terminat stagiatura, si ne-am acordat singuri, io si sotul, diploma de viitori parinti de treaba ;-) Am fost baby - sitteri la finul nostru de 3 ani incepand de joi pana azi, timp in care ne-am inteles de minune, nu a plans deloc, am ascultat si facut tot ce a zis mamica lui - ce mai - suntem meseriasi ! Si modesti

Liana, Crisis, inteleg ca voi sunteti tot la Szeged? Cat mai stati pe acolo? Eu am programare miercuri dupa-masa la 3. Va mai prind pe acolo? Poate reusim sa ne cunoastem de data asta! Sau alte fete de pe aici.... Io sunt blonda cu parul lung, si cu multe alunite ;-)

Crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

ciao fetelor!
Borzasimo hai sa iti raspund si eu al intrabariel tale doar de o luan am avut is eu fivul la Szeged. Pina la punctie: cu monitorizari si punctia in sine m-a costat 210000 ft. Embriotransferul + ICSI + hatching (care din bunavointa dr-rei dr nu am paltit-o) am paltit 225300 ft. P tcongelare din cite stiu se palteste 20000 sau 50000 ft/an.P emedicamente, desi difera de la cz al caz am dat cam 200000 ft. Si per total in jur de 600000 ft ne-a costat toata procedura.
Iti doresc sa ai muuuult succes, dar sa dea DD sa nu iti fie nevoie de Szeged. Poate face vreo minune.

Va pup pe toate si sper ca incet incet sma sa revin sa fiu activa ca pina acuma.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Buna tuturor!
N-am mai reusit sa scriu pentru ca am fost ocupata, dar nici nu am avut vesti. A trecut si luna mea de pauza cu acelasi rezultat: 0. Deci ne pregatim pentru a treia IA. Cred ca pe sapt viitoare vom ajunge in Szeged.
Magda trebuie sa ne vedem, da un semn.
pe toata lumea si tin pumnii stransi pentru Crisis si Liana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

popica miercuri la 3 vom fi acolo..si asa nu o sa intri la fix asa ca avem timp sa vorbim...pe noi ne vei recunoaste imediat...suntem 2 "dilii"..mai rar sa vezi pe acolo asea ceva
sandica sapt viitoare?vom fi aci..te asteptam.
klaaa te puppp io nu dorm bree decat ei dorm
magdutza te pupp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput