FIV in Ungaria 24
Raspunsuri - Pagina 10
dariaioanaxx spune:
Borzasimo- eu am un bebe deja de aproape 9 ani dar imi doresc si o fetita sau baiat sau si fetita si baiat ce or fi numai sa fie ! succes !
Liana- mai dormi si tu ca o viitoare gravi ce esti! dar ai dreptate din proprie experienta stiu ca atunci cand vor mamicile sa doarma, bebelusii din burtica tocmai se trezesc (si cand vor iesi afara tot asa va fi)
pupici
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Liana30 spune:
daria nu poci sa dorm
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
borzasimo spune:
Liana, IVI inseamna inseminare artificiala intravaginala? Sau gresesc.
Kla, iti multu pt urarile de bun venit.
Madaguta, iti multumesc frumos pt informatii.
De fapt va multu la
borzasimo spune:
Daria, sane ajute dd sa avem cit mai curind ca mult am mai suferit, dar asta e mergem mai departe, ca si eroinele alea din filmele vechii, de ex pe Aaripile Vintului e adorabil va pup
borzasimo spune:
Pussi, imi spui te rog la dr esti la bega sau odobescu cum il cheama, tu esti multumita de el plizz dau o si un
adaca spune:
AM SOSIT SI EU ! fetelor ati scris nu gluma.
PUSSI esti bine? tustele ? Vezi ca Tia are dreptate, o sa vin si Trebuie sa fi cat mai relaxata.
LIANA ceocolom ai invatat sa faci gulas? pe Ani ai mai vazut-o? Eu am dansat la olteni de i-am speriat. Tu?
Am fost la dr., bebe RARES e bine, are 2.340 gr.
TIA se vad pozele, nu am putut intra sambata.
Ade 32 s RARES + DARIUS si CAIUS
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
borzasimo spune:
Adaca vreau sa iti multumesc pt nr de tel a d-nei Ani datorita tie sint programata pe 28 dec iti multumesc din suflet,iti doresc multa multa sanatate si sa te bucuri de tai te
Liana30 spune:
borzasimo aia inseamna unii zic IA unii zic IUI dar aia e inseminare artificiala..te pupp
adela ma bucur ca te distrasi...
criss nu am somn..deja am paru maciuca in cap
sefuuuu cred ca trebe sa aplicam metoda cu explicatiile alea
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! Ce harnicute ati fost voi, deja jumatate de capitol si eu am cam somat, v-am citit mesajele, dar cu scrisul..mai greu..si din lipsa de timp..si din cauza ca nu prea am ce scrie.
Cris, Liana in continuare ma gandesc la voi si va tin pumnii sa ne dati vestile bune!
Kla abia astept sa ne mai spui amanunte de la viitorul echo! burtik
Sandica iti doresc ca urmatoarea IA sa fie cu noroc!
Va pe toate cu drag!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor !
Sandica incerc sa intru in normal, pe cit se paote. Uite de vrei simbata seara ne-am putea intilni. Si succes al un nou IA, al terile trebuie sa fie cu noroc.Dar al fiv nu v-ati gindit duap atitea IA nereusite?
Borzasimo cu multa placere, daca maiai intrebari si pot sa te ajut cu mare placere.
Liana si eu te pupppp si va doresc tie si lui Cris sa avetiun rezultat fericit.
Va pup pe toate, acu ma duc la nani c ama fost de naopte si am avut-o hororrrrrrrrr
in asteptarea unui ingeras