FIV in Ungaria 24
Raspunsuri - Pagina 11
Liana30 spune:
'neatzaaaaaaaaaa sa aveti o zi miinunataaaaa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
popica_78 spune:
'Neatza!
Liana, acum m-am uitat la ce am scris si am vazut ca am scris doar ziua, nu si data...Este vorba e miercuri in 7 noiembrie, la 2 saptamani de la test, la 4 de la ET...Deci, va mai prind? Voi cand va faceti testul?
crista
pussi spune:
buna dimineata!
ce harnicute sunteti
adaca ma bucur ca sunteti bine si grasunei... si noi mergem miercurea viitoare la cantarire..atunci fac si analizele ...ultimele, si sa vedem cum ramanem cu data pt. cezariana! Acum doar ca vomit si ca sunt greoaie .. contractii nu mai am! Aseara am terminat si perfuziile!
legaturooooooo AMR 2??? Azi ce ai de papa?
sandica bafta la IA
magda ai reaparut?
ioana eu zic sa scri pana nu incepi si scoala de soferi ca n-o sa mai ai timp deloc de noi!
borzasimo sunt pacienta dr. Grigoras si pot sa spun linistita ca daca nu era el nu duceam sarcina! A fost o sarcina foarte grea fiind gemelara cu placenta previa!
pupici!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
borzasimo spune:
Buna Dimineatza fetele, tin sa va multumesc inca o data ca mati primit alaturi de ma simnt tare bine aici cu acuma stau si ma gindesc de ce noi fi scris ei eu mai devreme mia fost frica dar de ce nu stiu pote am fost numa asta e explicatia, va doresc o zi buna la toate
Liana30 spune:
vaz ca va trezirati.. deci tipai destul de tare
popica eu il fac pe 1 nov iar cris pe 7 nov..asa ca ne prinzi..
legaturilorrr inca nu stiu..cred ca o sa fac o ciorba de burtaa..ca mii poftaaa
crisss te puppp
sefugata le executai..na!!na!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
borzasimo spune:
Pussi daca tu esti multumita de el e ok si ca a facut tot pt a pastra sarcina, eu iti doresc sa duci sarcina cit mai la termen, dupa cite am inteles mai ai un pic si vin ,o sa nasti ci cezariana nu? te
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by borzasimo
Liana te invit la mine e gata deja daca tie asa de te
adica ai ciorba de burta?????????
vinnnnnnnnnnnn acu vinnnnnnnnnnnnnn
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
pussi spune:
quote:
Originally posted by Liana30quote:
Originally posted by borzasimo
Liana te invit la mine e gata deja daca tie asa de te
adica ai ciorba de burta?????????
vinnnnnnnnnnnn acu vinnnnnnnnnnnnnn
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
si noi vremmmmmmmm, dar mai tarziu ca acum avem acid
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
crisis81 spune:
Neatzaaaa si de la mine!
Ieri n-am avut chef sa scriu da recuperez eu. Am avut niste dureri de burtaaaa mama mama. Eu ma gandeam ca gata imi vin uratii, dar doctorul a zis ca e normal. Ok! m-am linistit. Si daca tot m-a linistit aseara am fost la plimbare pe la mall, am papat in oras, m-am plimbat prin centru . Nu sunt normala, nu?
Popica sa sti ca eu pe 7 nov la 7.45 dimineatza sunt la clinica. Acuma....depinde de rezultat daca vin si dupa-amiaza sau nu . Nu de alta dar ori ori .
Lianoooooooooooooooooooo mai rezisti mama?
Sandicaaaa ne revedem ?
Pussi, Ioana, Kla, Cornelia, Magduta, Adacasi restul ca multe sunteti
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?