FIV in Ungaria 24
Raspunsuri - Pagina 12
borzasimo spune:
Veniti fetelor va astept cu drag e
Pussi tu ajungi mai repede apropo in ce zona stai?
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by Liana30quote:
Originally posted by borzasimo
Liana te invit la mine e gata deja daca tie asa de te
adica ai ciorba de burta?????????
vinnnnnnnnnnnn acu vinnnnnnnnnnnnnn
Fetelor, m-ati innebunit cu mancarurile, vreau si eu dar sunt la cura , ca de de la atata stimulat si mancat buun la Szeged nu-mi mai vine nimic si de ciuda m-am dat pe si
Dar o sa ma apuc eu si de si poate de emotii mai slabesc.
Si de uitat nu va uit, chiar daca nu scriu in fiecare zi, tot gasesc timp sa citesc ce scrieti voi!
Va si va tin pumnii!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
szivarvany spune:
Deci joi dimineata la ce ora sa dau F5 sa vad rezultatele, liniutele, pozili, alea-alea ?
Lianaaa - tin pumnii stransi stransi stransi
Si`apoi continuam cu galeria pt data de 7, da, pt Cris ?
K io tre sa jtiu tooot, nu vreau sa ratez nik !
Semneaza,
aceeasi bagareata
P.S. Vedeti ca am emotii, deci sa dati vestile bune de dimineata, ora Romaniei, nu ciulitzi cu ora din vecini
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kla78 spune:
'neatza pt mine normal ca voi iar v-ati trezit cu noaptea-n cap.
vad ca scrieti nu gluma iar ma duc in urma sa recuperez,of of
sunt un pic suparici ca LILIANAFIa pierdut sarcina,of mi tare frica sa nu ma astepte si pe mine asa ceva.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
kla tu vrei ??? sus moralul.. fiecare cu soarta lui! Eu mi-am facut Bhcg-ul luni si marti Oana M si Dana P isi anuntau sarcinile oprite in evolutie.... dar asta nu insemna ca mi se intampla si mie! Asa ca sa nu te mai aud!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
borzasimo spune:
Kla draga mea nu trebe sa gindesti asa, asta nu inseamna ca, daca cineva pierde o sarcina o sa o pierzi si tu stai linistita, si eu am zis a pai ce rost are sa mai imi fac fiv ca poate ori nu prinde ori il pierd si cu asta ma tot tinuto, pina cad ma intrebat dr de ce nu fac fiv si iam spus de ce sa fac sa nu prind sau sal pierd si mai dau si o gramada de bani si sti ce mia zis daca merg pe principiu asta nu o sa mai fac copii niciodata si mam cam linistit de cind va citesc si va scriu sint ff linistita asa ca linistestete te rog ca de nu iti dau o daca stai cumintic si nu te mai gindesti la prosti iti dau o te
Pt cine a pierdut sarcina imi pare tare rau nu putem de cit sa fim alaturi de ea si sa ne pt ea
adifle spune:
FETELE,VA ROG AJUTOOR!
NU MERGE NIMENI IN DEBRECEN LA FIV!
NIMENI NU STIE NIMIC?
VA PUP PE TOATE!
pussi spune:
a nascut Sheriiiiiiiii
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
kla78 spune:
gata m-am linistita ca nu vreau cu DD inainte!
SHERI FELICITARI PT BEBELINA,ALESUTA SA NE TRAIESTI SI SA FI SANATOASA,MANCACIOASA,FRUMOASA,DESTEAPTA SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI LACRIMI DE FERICIRE SI BUCURIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
sunshine4ever spune:
Pussi da am aparut, am decis sa fac pasul acesta ca sa nu va pierd pt ca asa cums criam golul nu il va umple doar un bebik. dEci merg ininte cu durerea mea, paote sunt altele mai mari, dar asta ii viata.
Vad ca bebicii tai iti fac bine, asa si trebuie.
Sheri FELICITARI sa iti dea DD numai fericire si bucurie alaturi de pruncul tau, iar el sa fie cel mai fericit in viata.
Liana
Chiara, Daria,Sandica si toate fetele , nu va insi ca sunteti multe
in asteptarea unui ingeras