FIV in Ungaria 24

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

salutare
Magda nu te mai necaji ca nu stii niciodata de unde sare iepurele...
Te sun pe vineri sa stabilim cum ne vedem.
Crisis sper sa ne revedem, eu inca nu stiu exact cand trebuie sa merg, astept raspunsul doctorului,care se pare ca e prea ocupat cu voi ca sa imi raspunda mie .
Dar vin si eu cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SHERI felicitari tie si lui bebe.

borzasimo nu ai de ce sa-mi multumesti. Eu vreau ca toate fetele sa ajunga sa se bucure ca si mine. Esti cumva prietena lui Lenu? si Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun. Sper sa-ti aduc noroc.
PUSSI ma bucur ca sunteti bine. Mai sunt cateva zile si o sa fi cea mai fericita mamica.

LIANA care ii atmosfera pe acolo?

Ade 32s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Sandica chiar cind te duci, m-ar interesa la unguri al ce preti ii testul acela de ovulatie care s epaote folosi non stop, MAYBE BABY?
FETELOR , Liana care sunteti acolo nu v-ati iputa interesa? Mi-ar terbui sa stiu pretul urgent ca a rfi cineva sa mi-o aduca si daca acolo emai ieftin totusi nu as lua-o de aici , emai scump.
Va multumesc si va pup.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna fetelor
mama ce harnice sunteti ma duc sa citesc ce-ati scris
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Nu e nimeni pe aici care sa ma ajute? Liana, cred ca tu m-ai putea ajuta mai repede daca ai fi draguta sa te interesezi de pret. Am citi ep forum nu stiu al care postare ca ar fi la unguri in jur de 30 RON, pai al noi e testul acela de saliva pt ovulatie al 120 RON, e o diferenta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Magda stiu ca erau teste de ovulatie de urina in RO cu 90.000 lei vechi anul trecut .. si erau 3 bucati/ pachet( adica tot 3 ROn) iti iesea! Dar nu mai stiu de la ce firma ...

Edit: am cautat si am gasit ... deci de la Dr. Sigur ..cu 3 betisoare, si am vazut ca sunt si "Day 10" cu 5 betisoare, dar nu stiu la ce pret!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

magduta mine nu stiu sigur daca ajung dar joi iti spun sigur..
va pup pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Da adaca sint pr lui lenu ea mia zis de tine si am rugato pe ea sa vorbeasca cu tine de szeged si de nr de tel pt programare, si am de ce sa iti multumesc pt ca altfel nu stiam de unde sal iau mai ales ca vroiam sa merg la dr Zadori auzind ca e ff bun, de abea astept sa treaca mai repede zilele si sa vina 28 dec, te multa sanatate tie si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

magduta10, eu am cumparat acum cativa ani(vreo 4) un "aparat" care se numeste MayBeBaby si a costat 1.200.000 lei (pe atunci o groaza de bani). Problema este ca eu nu am ovulatie decat indusa, deci nu prea mi-a folosit si acum zace prin dulap. Asa ca eu te sfatuiesc sa incerci intai niste teste de urina, sa vezi ca ai ovulatie (daca se poate confirmata cu echo) si abia dupa aceea sa arunci banii pe cel cu saliva. Daca in Ungaria este atat de ieftin atunci poate ca merita, nu stii de unde sare iepurele . Daca te mai intereseaza amanunte, pot sa caut firma de unde l-am comandat.

la toate fetele si cate o rugaciune la cele care asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturilorrr mancaram tot ca ne fu foameenumai facuram poze sa nu'ti facem pofte..pupiciii multii de la noi..
pupp pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput