FIV in Ungaria 24

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

revenii ca n'am somn,,ma roade ceva
borzasimo io acu vazuiesti sigura mama ca pe 28 dec esti programata?nu cumva nov????ai inteles binee???
ca io stiu ca pi la sfasitu anului isi iau si ei liber ca le'o ajunge
adiflestai mama linistita..daca nu apare.,nu apare,,ca procedura nu e diferenta mare..asa ca daca vrei sa ne intrebi te lamurim noi..de dc nu ca nu'l stim,,da de Fiv te lamurim noi..pupp si baftaa multaa
manma lu giulia frumoasa foc..te pupp..la prima ora donezasta inseamna 7.30 ora ungurilor..apoi cred ca dureaza ceva pana cata aia in sangele meu sa vaza daca apare vreun bebel..asea ca e ceva de asteptat..pi urma daca e ..e..ee atunci vreo 2 ore si daca nu e..nu ee atunci tot 2 ore ca sa nu pierd antrenameentudeci e de asteptattt
revin daca mai descopar ceva

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Liana draga nu ma inebuni,aoleu maine sun in ungaria eu sper sa fi inteles bine ca de nu nu chiar nimic dar mai sti unde mia fost capu vai de mine nu cred, nu imi era mie prea somn dar acu nu mai dorm toata noaptea

Mergi la inceput

borzasimo stai muica linistita..poate anu asta or face neste exceptii..mai stii?lasa ca o intrebi pe Ana ..sau daca vrei o intreb io si iti spun
somn linistit..

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Liana am inteles eu bine, azi faci testul pana la urma? Iti tin pumnii si ma rog pentru tine! Doamne Ajuta!
Si daca il faci maine, oricum eu iti pumnii de pe acum! Da Doamne sa vii cu vestea ca esti

Sheritra FELICITARI!
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati de ea! Si tie refacere usoara si laptic mult si bun pentru bebelusa ta!

toate fetele!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelianomis spune:

Va pup fetelor! Va citesc de ceva vreme si multumita voua m-am hotarat sa trec si eu prin furcile caudine ale FIV (sunt in perioada de asteptare dupa ET). Sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra. Nu voiam sa va scriu decat daca povestea va fi cu happy end, ca sa nu descurajez pe nimeni. Dar, am vazut ca cineva are nevoie de informatii si am prins curaj.

adifle: Eu am facut procedurile la Debrecen. Astept intrebarile tale.

Va multumesc tuturor.

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Liana- iti tin pumnii inca de acum pt. maine,succes, bafta! si astept maine sa dai de baut(dar nu ca o sa conduc)mai bine o
Magduta- eu i am luat verisoarei mele(cea cu operatia de extrauterina) un test de ovulatie (My Baby) care adus acasa de curier a costat in jur de 150 RON , este mai bun decat testele de la farmacie si este pe baza de saliva, daca in Ungaria costa doar 30 RON ar fi bine sa l poti achizitiona; (cum nu mai iau AC o sa l cer verisoarei mele sa mi l imprumute sa l folosesc si eu pe ciclul asta )

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata!
Liana iti multumesc si astept vesti din partea ta. DAr ininte vreau vesti buuuune ca m-ai zapacit, pina l aurma azi sau joi faci testul? Oricum eu iti tin pumnii sa fie cu doi bebici.

Pussi de teste d eurina situ si eu pt ca le-am ami folosit dar is si scumep si iti trebuie citeva bucati prin perioada ovulatiei. Eu vb de testula cela care se face cu saliva si se poate face de n ori , adica pe prospect scrie de 10000 ori.

Camisv nu pot sa zic ca stau bien cu ovulatia doar cm o am la 30-33 d eizel si apote mai mult daca prolactian imi creste, dar cind am facut testele acelea de urina au dat rezultate. da financiar e mai scump. tu ce mai faci , nu ai mai dat nici un semn? Esti bine?

Daria de testul acela vb si eu. Nu mai stiu unde am citi dar ep forum in orice caz, si pare ca pe FIV, unde la un moment dat cineva atraga atentia tuturor ca la unguri testul maybebaby e mai ieftin ca la noi, adica 30 RON. Sper sa nu ma insel. Dar ca Liana e o fata dragutra a zis ca se intereseaza , ca sa nu fiu dusa in eroare.

Va pup pe toate , acu am retrag pt un pui de somn, ca imi pica ochi in bot

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ei fetelor, eu cred ca mi-am gresit vocatia, cred ca psiholog trebui as ama fac. Uite citeam acu pe fiv de saraca Catty ce a patit, si dindui sfatul ep care eu il consideram cela mai bun, parca ma linisteam si eu,parca imi facea bien si mie. Sau oare o fi cum e vorba, ca la sfat sun buna dar cind e vb de mine....ma prabusesc, au chiar ma duc la patuti

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

amelianomis bun venit si multaaa baftaaaa..tinem pumnii stransii..
magdutzoo bravooo vazui ce scrisasi ca io trag cu ochiu peste totasa te vreauuu..capuu sus si inainteee..te puppp..
daria io oricum dau si de beut si de mancat indiferent de cazasa ca tu alegi..
ioanaaaaaaaaaaa joi..joi..joi..joiil faccc
crisss te pupppp
aaa numai stiu daca o felicitai pe Sheritaa si aci..da o mai felicit o dataa..felicitariii fatooo sa'ti traiascaa printzesa!!
va pupp..revin..

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelianomis spune:

Liana30 iti multumesc! Si iti tin pumnii pe maine.Si pentru Criss.
V-am tinut pumnii tuturor. M-am bucurat pentru cele care au reusit, m-am intristat pentru celelalte. Le incurajez pe cele care nu au facut acest pas. Nu e usor dar cred ca merita.

Va doresc implinirea dorintelor.

Mergi la inceput