FIV in Ungaria 24

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

borzasimo nu se modifica culoarea urinei deloc in sarcina! La mine nu avea cum, ca beau foarte multe lichide cam 3 l/zi! Cum a decurs intalnirea cu Zadori?
legaturoooooooo pai m-am uitat ca eram curioasa ... si era vorba de mancare!
gabitu am luat putin pt. gemelara ... de asta vreau sa mai tin Tustele la garsoniere .. sa nu fie prea mici!Normal ar fi un 17-20 kg. pana la 36 de sapt.! Dar cum eu am vomitat ......

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 26 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna dimineata eh e pt mine ca vad ca voi va treziti cu noaptea in capsi sunteti si pline de energie,fug sa citesc din urma ca nu mai poate dormi omu' ca pe voi va manca degetele.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Pussi eu zic ca esti foarte bine. Soacra mea a luat 6 kg cu sotul meu, sarcina toxica... si de aia nu este el super bine acum...
Sanatate maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

pussi dragamea numa in 28 dec ma duc deabea atunci ma putut pograma, peog mia facuto d-na Ani ce sti de ea, la tel mi sa parut o draguta e asistenta dr Zadori cumva sau doar traducaroarea te si celelalte fete sa nu se ca pe ele nu le si pt cele doua tuste ale tale

Mergi la inceput

pussi spunemi te rog a 2 a oara cind ai fost pt fiv tea mai costat ceva? sper sa nu te stresez te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor !
Andicu iti multumesc frumos pt vorbele frumoase si ca te gindesti al mine. Asta e is constienta de toate dar pshihic/sentimental nu ma pot abtien, imi vine de dinauntru. Is convinsa ca o sa treaca dar mi-e greu. Pup pe Filip e un scump si pe tine
Gabitu
Liana Criss sunteti superbi , m abucucr ca va distrati . si sa dea DD sa ne dati si vesti bune.
Kla sa dea DD sa ai o sarcian far aproblem si un bebik sanatos frumos si voinic.
Pussi mai ai un pic si vei tine tustele in brate, sa dea DD sa fie totul bine.
Daria, Internet, Ioana, Cornelia si toate fetele va pup si va doresc numai bine si celor nou venite sa aiba succese si sa nu dea de suferinta. Doamne ajuta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

borzasimouite iti raspund io ca pussi doarme la ora ast
deci Ani e de nota 10..ai sa vezi..nu e asistenta lu Zadori..iti traduce doar,,aaa si pune si suflet in ceea ce face..
a doua oara cand te duci normal ca platesti din nou..sper sa reusesti din prima si sa numai fie a 2 oara..te pupp si baftaa..
klaaaaa 'neatzaaaaa...
magdutaaa te pupoppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Liana

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

iti multumesc mult de tot Liana,deci o iei de la capat cum sar zice chiar si analizele, pe Ani o platesc eu sau intra in costul consultatiei,cit trebe sa platesti pt inchetarea embrionilor daca domne fereste nu prinde din prima sti cumva? te rog sau va rog daca stie cineva, va multu mult de tot si dau si o sau o si pt gravidute va pe toate

Mergi la inceput

sint pe drumul cel bun vad ca am inceput sa maninc si literele of doamne

Mergi la inceput