FIV in Ungaria 24

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Deliaaaaaaaaaa AMR 3 zile cred ca am spus tot
beyyyyy da si tu vaz ca ai limba ascutita rausi pe tine te inrosira???????
il pup pe ginerimiuuu..aoleuuu Mikaaa sa nu daiiistiu ca ai pus ochii pe el
[

Aha, asa va sa zica ...las ca vine el Rudy acasa, in tara, punem noi mana pe el si nu-l mai lasam sa plece...apai mai puneti voi mana pe el...

Pupici multi la szegedistele mele

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Aaaaa.... sorry pentru incurcatura. Cris imi pare rau mama, crezui ca este olteanca . Liana are dreptate sotul. Una este suficient... Cred ca si al meu ii va imbratisa punctul de vedere...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

buna fetelor chiar daca nu am mai scris sa stiti ca va citesc in fiecare zi, pussi te rog sau ori cine poate sa imi spuna, cum e culoarea urinei cind esti insarcinata e mai inchisa la culoare sau e normala va pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

borzasimo cred ca ne'ai bagat in ceatza rauu de totnu cred ca ne'am uitat vreuna la culoareeemai degraba ne uitam dupa 2 liniii decat la culoaree

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

Am fost sambata pentru prima data in UNGARIA,la Debrecen si am stat putin de vorba cu doctorul BODNAR!
As avea o rugaminte,daca a mai fost cineva la el sa imi spuna si mie parerea!
pentru toate fetele luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adifle bun venit in gasca noastra...era cineva dar vad ca nu a mai aparut demult..poate apare sa'ti raspunda..
baftaaa multaaa!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

nam vrut sa va bag in ceata, ca sint eu destul dar sa va spun in 18 cind am facut testul a 2 a liniuta se vedea ff slab si culoarea urinei era mai inchisa, dar a 2 a zi mi-au venit si uratiiii, bun dar eu tot ma simnt rau nu in fiecare zi dar aproape azi insa cand am vrut sa fac iara testul am constatat ca, culoarea urinei nu mai e asa inchisa la culoare, de aia am intrebat si in specil pe cele gravidute pote stiu, si eu tot caut cele || dar vad ca nu mai apar, sper sa apara dupa szeged va pe

Mergi la inceput

nam vrut sa va bag in ceata, ca sint eu destul dar sa va spun in 18 cind am facut testul a 2 a liniuta se vedea ff slab si culoarea urinei era mai inchisa, dar a 2 a zi mi-au venit si uratiiii, bun dar eu tot ma simnt rau nu in fiecare zi dar aproape azi insa cand am vrut sa fac iara testul am constatat ca, culoarea urinei nu mai e asa inchisa la culoare, de aia am intrebat si in specil pe cele gravidute pote stiu, si eu tot caut cele || dar vad ca nu mai apar, sper sa apara dupa szeged va pe

Mergi la inceput

imi cer scuze lam trimis de 2 ori graba strica treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

borzasimo nu se modifica culoarea urinei deloc in sarcina! La mine nu avea cum, ca beau foarte multe lichide cam 3 l/zi! Cum a decurs intalnirea cu Zadori?
legaturoooooooo pai m-am uitat ca eram curioasa ... si era vorba de mancare!
gabitu am luat putin pt. gemelara ... de asta vreau sa mai tin Tustele la garsoniere .. sa nu fie prea mici!Normal ar fi un 17-20 kg. pana la 36 de sapt.! Dar cum eu am vomitat ......

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 26 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput