*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 5
Mirabelac spune:
LA MULTI ANI RAMOMAR!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
anangel_lexi spune:
Buna dimineata si multumesc pentru cafea, Cristina! Super buna!
La multi ani, Ramo, sa traiesti si sa infloresti alaturi de scumpica de Patri si de sotul tau!
Multumesc mult pentru sustinere si sugestii. Pana la urma am hotarat sa incercam cu Vigantol in papica, vad ca pana acum a functionat bine, ii dam asa de 3 zile si nu s-a inecat deloc. Lilina, multumesc pentru oferta, momentan vedem cum functioneaza cu Vigantolul in mancarica, daca vad ca sunt probleme apelez la tine. Saru-mana!
Gety, ca ma bucur ca in sfarsit ati scapat de raceala! Maria scumpa!
Pufy, imi pare rau ca ai dureri asa de mari! Mult succes cu intarcatul. Nu poti incerca un pic mai devreme de 18? de la noi!
MamiLili, sper ca o sa pui si tu ceva poze de la mot. Ce a ales Mathias de pe tava? Sper ca v-ati distrat super!
Adriana_mica, am vazut poze cu Dudu, e un frumos cu sau fara plete!
Maria mea a avut un week-end cam "plangacios", cu dureri mari de dinti (cred ca ies caninii). Sper sa-i treaca repejor durerile.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
eleņia spune:
buna dimineata
cristina sarumana de cafea e tare buna
dudumici papa mancarica dea noastra pt ca fgtim cu ff putina sare s cu carne de pasare carne de porc aproape ca nu folosim
geti ma bucur tare mult ca maria a scapat deraceala
pufy de la ce pot fi durerile astea asa mari cand alaptezi?imi pare rau ca ai aceste dureri
mamilili asteptam poze cu taierea motului s sa ne povestesti ce a ales din tava mathias
ramomar
va pupic sa aveti o zi minunata s o sapt la fel de minunata
ramomar spune:
neata bucurii si mamici,
Va multumesc frumos pentru urari, asa ca poftiti la unu, doua, trei...10 , ceva si multi -ici de la mine pentru voi.
Adriana, vazut Dudu frumusel foc cu sau fara plete. A avut un tortulet foarte frumos si ce cuminte a stat el la tuns, inca radea!
Ioana, imi pare tare rau ca treci prin asa dureri cu alaptatul. sa scapi cat mai usor si fara durere.
mamilili, asteptam poze cu frumuselul tau
Mira , multumesc de compliment. sa stii ca si Patry e mare dansatoare, cum aude muzica (indiferent de care, dar totusi mai mult ii place pop) incepe sa faca niste miscari de mori de ras, chiar se lasa cu fundicu pana jos, se ridica, da din manute si din capsor. E asa haioasa.
Lexi, ma bucur ca ati reusit sa rezolvati cu vigantolul. Patry o poate lua de manuta pe Maria, caci ne inscriem si noi la capitolul plansete si maraieli. Tot dintii ne supara, dar si o raceala...
off, sunt asa de suparata ca deja are o saptamana de cand refuza mancarea, abia o pacalim cu o lingurita-doua din n feluri de mancare la o masa. Am incercat sa-i dau si cam din orice mancare de-a noastra, dar tot fara succes.
Cum s-o fac sa pape? chiar nu mai stiu ce metoda sa aplic sau cum sa-i vina iar pofta de mancare.
Cristina si Patry era fun spaghete bolognese, dar acum nu se mai poate spune asta. Sper totusi sa-si revina cat mai repede.
Gongy, si eu as vrea sa-i dau ciuperci. Chiar am facut in we cu sos alb de samantana si usturoi si am vrut sa incerc sa vad daca ii place dar mi-a fost frica, nu stiu daca inca e voie sa le dam ciupercute, poate ne ajuta mamicile care stiu.
gety, ma bucur ca ati scapat de raceala!
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Ups, eu am latit pagina? Sau elenia cu fara pauza intre ele?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
pufymic spune:
Ramo
Sanatate multa iti doresc, fericire si o viata minunata alaturi de cei dragi tie!
Tina(pentru ieri)
Lexi nasol cu noptile nedormite.... maria si sa-i treaca durerile de dinti cat mai repede!Groaznica faza cu Vigantolul!Bine ca e ok pitica!
Adriana e adorabil Dudu cu noul look!
Lili cum a fost la taierea motului????
Gonghy NU se dau ciuperci la copilasi asa mici.Din cate am citit eu se dau abia de pe la 4 anisori din cauza ca sunt greu digerabile....eu i-am dat deja la Alesio(care are 3 ani) dar numai sa guste....si i-am dat champinion(deci de cultura, sigure, nu din padure).Lui Nicolas sigur nu-i voi da decat peste 2-3 anisori...
Gety ma bucur ca intr-un final ati scapat de raceala!Era si cazul!
Fetelor habar n-am de la ce sunt durerile astea groaznice la alaptat.....Chestia e ca dureri am tot timpul cand alaptez, dar acum s-au acutizat pana aproape de insuportabil!Medicul nu stie nici el de la ce sunt....a zis sa-mi fac o mamografie....
Nici nu stiu cum sa va zic ca ma doare...parca imi infige cineva cutite pe canalele galactofore, asa simt cand suge pitic[:(}....e horror!Dar mai e atat de putin pana la dead line!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele si din partea noastra
Am lipsit vreo 3 zile, motivat ca fuseram in deplasare...la un botez, apoi la o nunta, apoi de dimineata ne-am intors acasa si am fost sa facem vaccinul grasului...Doamne cat a putut zbiera , el care pana acum la niciun vaccin nu a plans absolut deloc...i l-a facut in manuta si probabil ca l-a durut mai tare sau probabil ca de acum incepe sa constientizeze mai bine
In rest suntem bine, ne putem inscrie cu succes pe lista mergaretilor - deci la 1 an si o luna - mai greu, dar am reusit in sfarsit...e drept ca se mai odihneste cateodata asa brusc stand in fundulet dar pe urma isi reia marsul victorios prin toata casa...mai nou l-am lasat liber si prin baie, am pus toate sticlele si ce-l mai atragea pe dansul pe sus...si nu mai imi fac probleme..am luat aparatori pt vasul wc sa nu fie tentat sa se joace cu apa ..si gata...am zis ca decat sa-i tot interzic acea incapere atat de dorita, mai bine sa-l las sa exploreze
Mirabela - alimente care i-am dat noi - au fost un ou intreg , adik si galbenusul si ceaiul indulcit cu miere - asta cam de 2 sapt - vad ca pana acum nu a facut alergie aaa, si am inceput sa-i mai fac asa o data pe sapt piept de pui la gratar, si nu fiert..cu legume fierte...si vad ca e innebunit dupa mancarea asta!!!!
Eu carne de porc nu ii voi da decat spre 3-4 ani...oricum nu mancam decat ff rar si nici nu mi se pare ceva extrem de sanatos pt stomacelele lor micute - e grea de digerat si de noi, imi dau seama pt ei cum e...
Ciuperci - la fel - sunt puternic alergene si mai bine mai stau pana aproape de vreo 2-3 ani...desi la noi in casa se gateste ff mult cu ciuperci, asta e...lui deocamdata nu am de gand sa-i dau!!
Vroiam sa va intreb - cereale din astea pt noi cu lapte - as putea sa-i dau de ex dimineata????, pt ca eu asta mananc de dimi si am vazut ca tare mult ii plac, i-am mai scapat si dansului cateva lingurite...unele au scortisoara - oare pot sa-i dau si lui???...sau de ex...daca fac o placinta cu mere, pot pune si putina scortisoara???
Aaa..si uitam....
RAMONA - sa iti dea Dzeu sanatate si sa te bucuri alaturi de sot de minunea voastra de fetita, de frumoasa si ochioasa Patri!!!multi [pupici de la noi si multumim de tratatie
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lilina spune:
LA MULTI ANI RAMOMAR, sa fii sanatoasa si sa ai parte de multa fericire si mult noroc in viata
eu sunt tare HAPPY, astazi s-a nascut finutzul meu si e bine
Mihnea Stefan 3,8 kg si 50 cm....cred ca arata perfect
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
pufymic spune:
Lilina felicitari pentru finutz!Sa va traiasca!
Alexutza parerea mea e ca e ok sa manance din cand in cand si cereale pentru copii mai mari sau adulti....dar baza sa ramana cele pentru varsta lor. Mirodeniile gen scortisoara nu au ce rau sa le faca.....asa ca poti aroma prajiturle fara probleme....numai sa le pape!
Edit: Am pus cateva poze noi www.pufymic.info/thumbnails-40.html" target="_blank">AICI(dupa tortul 3)
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alexutza_26 spune:
Lilina - sa va traiasca finutul!!! dar ce barbatel mare deja!!!
Pufy - da, baza sunt cele pt princhindei, dar l-am mai rasfatat din cand in cand asa cu mancarea lui mami. Deci clar azi sau maine facem grasului placinta cu mere!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!