Gravidute si mamici de Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 11
AngeliquedeS spune:
Anca, am vazut la Carefour saltele si din iarba de mare si din nuca de cocos. Se pare ca cea de nuca de cocos este mai nou aparuta pe piata si a adus mai multe laude
Eu din aceea voi lua.
Maine mergem dupa patuuuutz!!!!
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dmtr_anca
super tare link cu haine pentru copii
merita vizitat, am vazut haine chiar mai ieftine decat cele din magazinele pentru copii de la noi
stiti cumva unde se gasesc saltele pentru patut din " iarba de mare"
Care este mai buna din iarba de mare sau nuca de cocos?
eric are la patut saltea cu strat de iarba de mare, este destul de ok, doar ca nu poate fi folosita pe ambele fete (una din fete este cu acea iarba de mare la suprafata, deci e automat mai..moale..sa zicem.. moale e impropriu zis, ca de fapt tot tare e, dar nu chiar atat de nasoala ca partea ailalta, unde parca se simte "grilajul" pe care sunt prinse arcurile... o parte buna ar fi totusi ca are husa detasabila, si o pot spala la masina foarte usor. husa, nu salteaua :) ). dupa ce am cumparat-o, am aflat ca alea din fibra de cocos ar fi cele mai bune... gasesti din ambele modele pe site-uri pt bebei (eu pe a mea am luat-o de pe chic bebe)...
cat despre hainutele de la aramis, da, sunt ffff faine, pe eric numai cu hainute de la ei l-am imbracat pana pe la 6 luni (dupa 6 luni, oferta e mai.. simpluta... n-am prea avut ce sa aleg de pe-acolo). super materiale, modele si preturi. (comanda de la 500 ron in sus e considerata en-gros, si se aplica direct preturile afisate.. deci merge si sa va cuplati si sa faceti comanda mai mare, ca sa beneficiati de preturile fara adaos. ca singura chestie nasoala.. a durat cam multisor cu livrarea, aproape de o luna daca imi aduc aminte bine. dar si cand le-am primit... era toata comanda, nu lipsea nimic, seturile aranajate frumos, fiecare costumas pe umerasul lui, in tipla... super, ce mai :) )
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Mokika spune:
'neata!
Fetelor sunt fooooaaaarte frumoase toalele de copii. Daca se face vreo combinatie pentru o comanda comuna vreau si eu sa comand ca mi-au placut foarte mult iar lui Theo i-au rams deja mici toate costumasele.
Va pup, sunt pe fuga, mai sunt 3 zile si mergem la cazanel!...
Si o sa am de maine seara provincia acasa... vin socrii, cumnata, niste veri de la Bucuresti.... nu stiu cum o sa dormim vreo trei nopti.... pe jos, prin pat, claie peste gramada... mi-e groaza! Trebuie sa facem mancare... piata, ultimele cumparaturi pt. botez, fructe... tortul inca nu l-am comandat, cred ca maine mergem. A comandat cineva tort de la Crizantema? De care? Cum a fost? Spuneti-mi si mie ca nu stiu la ce sa ma hotarasc!
toate fetele
Monica - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (2 luni)
am mai adaugat cateva poze cu bebe
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3
creem spune:
Angelique..mie mi s-au parut cam moi saltelutele de la carfour, chiar si cele din fibra de cocos. Cele pe care le-am vazut la targ nu se comparau cu astea. Am auzit ca sunt si la magazinul de langa Antoniade, dar nu am ajuns inca. Poate acolo sunt ceva mai zdravene.
Mokika..eu cumpar prajituri si torturi foarte bune de la Giorginio...este pe Poporului, inainte sa ajungi la bd. Tomis, langa un schimb valutar. Si iti poti comnada orice fel de tort vrei...dupa modelul de prajitura. Daca vrei sa stii gustul iti cumperi una sau mai multe, le gusti si dupa aceea comanzi. Eu am comandat o gramada, am luat si gata facute si toate mi-au placut. Cred ca tine si de gust, nu as stii ce sa iti recomand.Deja cand scriu mi se face pofta. Mi se par cele mai bune din oras.
37+ 
Adryana_4u spune:
Fetelor,eu ma chinui iar cu o problema
..mai delicata...
Nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic, dar sa va explic: vineri am fost la control la ginecolog (dl.Lutescu) si pe langa eco pe burta, mi-a facut si intravaginal, sa vada colul...din seara respectiva m-au apucat niste mancarimi si usturimi..acolo, jos, de nu mai suport...
eu sunt foarte atenta in general cu igiena intima, si mai ales acum cu sarcina, nu stiu ce sa cred...v-ati mai confruntat careva cu asa ceva? Ca mie imi vine sa ma duc la el la cabinet si sa-l strang de gat..daca cumva( Doamne Fereste) m-am procopsit cu ceva de pe acolo???? A patit vreo fata ceva asemanator dupa control la cabinetul Lutescu? Oare sa nu aiba instrumentele si toate cele sterile si OK? Sau ce altceva ar putea sa fie? Ca tare mi-e frica sa nu urce infectia (sau ce dumnezeu o fi) in sus, sa o afecteze be bebica.....Dati-mi un sfat, ca innebunesc...aveti idee de vreun unguent ceva, pe care l-as putea folosi? M-as duce la el, dar stiti cum e cu programarile...mie imi trebuie raspuns ACUM,nu peste 3 saptamani, cand are el timp sa ma vada....
Adriana S.
-26+ sapt-
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
creem spune:
Adryana..imi pare rau de tine...eu stiam ca pe sonda intravaginala se pune intotdeauna un prezervativ nou care se manevreaza cu manusi sterile. Ai sesizat sa nu aiba asa ceva...adica manusi si prezervativ puse atunci? Poate ca nu ai nimic si doar te-a iritat gelul acela si faptul ca a umblat pe acolo.
de indicat vreo substanta sau ceva cu care sa te dai, cred ca tot dr. ar trebui sa o faca. Nu prea e bine sa folosesti unguente in sarcina fara acordul medicului. Stiu ca unora dintre colegele mele de la odisee medicii lor le-au prescris un ovul de lomexin, dar asta doar inainte de nastere, ca sa sterilizeze vaginul pentru iesirea lui bebe. Tu esti abia in trim II....
Daca tot persista du-te peste el ori la cabinet...ca doar e o urgenta, ori in spital, ca doar si acolo ii dai bani
Iti doresc multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
37+ 
lulu77 spune:
Salutare si de la noi !
Am vazut ca discutati despre saltelutele de atut ...noi avem din aceea de cocos ,f buna ,tare ,recomnadata la bebelusi ,luata de la magazinul de copii de pe IG Duca.
Hainutele imi plak tare mult si mie si deja vreau sa comand cate ceva ,sa testez calitatea pentru o ventuala comanda mai mare ,in special cu haine ptr la primavara -vara .
Voi v-ati hotarat la ceva? Facem o comanda mai mare ?
Vesti despre noi ...suntem cuminti ,mancaciosi ,si putin mucosi
dupa botez.
La botez ....a plans pana la iesirea din biserica ,si cine zice ca toti copii dorm f mult dupa botez ...nu il stie pe al meu copil
.
S-a culcat abia seara la ora 24.00 ,nedormit de la 10.00 dimineatza .
Dar dupa botez va pot spune ca si-a schimbat singur ,singurel programul .Facem baita la 21.30(inainte o facea la 20.00) mancam si ne trezim abia la 5.30-6.00 dimineatza.
Ne plambam f mult pe afara ,indiferent de vreme ,de doua ori pe zi ,odata cam 2-3 ore si spre seara inca o ora.
Va pupam 
Alina ,mamaica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
eris spune:
Buna fetelor!Azi incep serviciul.Naspa.Dar mai am putin, pana pe 16.
Adriana nu vreau sa te sperii dar eu stiu ca eco vaginal se face pana la sfarsitul trim I. Eu am o colega de servici careia doctorul i-a rupt apa in luna a 7 a in urma unui eco vaginal.Si nu a fost singura careia i s-a intamplat. Si intr-adevar dispozitivul pt eco trebuia sa aiba un prezervativ pe el. Incearca sa ii zici doctorului sa nu-ti mai faca eco vaginal ca sarcina e mare iar colul eu stiu ca se vede si la eco normal.Aveti grija de voi.
Hainutele sunt super dragute. Cat despre saltelute,bine ca am de la cine primi sfaturi ca eu nici nu stiam ce si cum.Noi ne apucam de cumparaturi cand ajunge tati acasa, speram ca saptamana viitoare la sfarsit
http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community
Maia37 spune:
Adryana deobicei inainte de a face echo intravaginal medicul pune o "punguta"pe aparat inainte de a-l introduce si manusi sterile...e posibil sa fie o coincidenta de moment chiar daca suntem atente cu igiena intima.Eu cred ca daca contactai ceva de acolo timpul ar fi fost prea scurt sa se manifeste asa repede cel putin asa cred eu.Ma gindesc si eu tot la gel sa nu te fi iritat ca asa am patit si eu o data dar a doua zi imi trecuse dupa ce m-am spalat cu infuzie de musetel.Daca persita trebuie sa vorbesti cu d-rul tau neaparat.Multa sanatate si lasa ca trece
si nu mai fi asa suparata.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
21+ cu
Vlad