Gravidute si mamici de Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor,ca sa va raspund,sa stiti ca DA, a pus pe dispozitivul respectiv o manusa de plastic (or fi ele de unica folosinta, dar erau puse teanc, una peste alta...a bagat terminatia aparatului intr-unul din degete(nu stiu daca ma intelegeti ) si apoi mi l-a introdus, va dati seama ca am fost atenta, ca altfel nu intra acolo cu NIMIC)
De aia nu stiu ce sa zic, sa nu sar la concluzii pripite, dar totusi...si gelul de ce m-ar fi iritat oare? Am mai facut la el eco, si intravaginal, si inainte, si chiar n-am avut probleme, dar acuma..Acum ma gandesc la altceva..oare sa fi fost expirat gelul? Cred ca deja o iau razna...
Ma sfatuiti sa fac spalaturi cu musetel?
ca v-am zis,trebuie sa gasesc cumva un leac, ca pana ajung iarasi la el...trebuie sa trec prin programari..stat la coada...dureaza cel putin 3 saptamani....
Of, Doamne, asta-mi lipsea mie acuma...prea m-am simtit bine in sarcina sau ce????

Adriana S.

-26+ sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

MAYA,multumesc!S-a amanat eco pe maine ,a intervenit ceva.

ADRYANA,ai 3 variante: sa te fi iritat in urma ecografiei si atat.Acum in sarcina esti mai sensibila si mai expusa la orice;
Sa fi luat "ceva"-desi e mai greu de crezut daca manusa era curata(?);
Sau sa fie o coincidenta cu aparitia unei "candide" candidoze de sarcina...care se trateaza destul de usor si apare f. frecvent din cauza modificarilor de flora din zona X.
Incerca sa stai seara sau cand ai timp cu pasa in lighean ,intr-o infuzie de musetel +galbenele(1 lingura din fiecare la 1-2 l de apa)
CAnd pui infuzia in lighean sa nu fie fierbinte!

Daca e nasol, adica ai mancarimi mari poti folosi CLOTRIMAZOL unguent,e bun pt. candidoze,potoleste pruritul.Poti sa dai macar 3 zile pana ajungi la medic.E contraindicat in trim. 1 de sarcina ,deci acum il poti folosi linistita...pana ajungi la medic.Daca persista pruritul oricum tb. sa apelezi la sf. unui medic care iti poate da si altceva.Succes!

mamici si copilasi!
ARABELA,iti trimit p.m!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adryana, Isidora ti-a raspuns bine cu variantele pe care le-ai fi putut pati. In plus trebuie sa iti spun ca dl dr e putin mai brutal cand face eco intravaginal, cand ma monitorizam eu pt infertilitate dna dr. a lipsit din localitate si de toate programarile dansei s-a ocupat el. Mi-a facut eco intravaginal si m-a durut, spre deosebire de datile cand imi facea dna dr. si nu ma durea deloc, aproape nici nu simteam, ba chiar in aceeasi seara am sangerat, nu foarte mult, dar a fost sangerare. Asa ca e foarte posibil sa te fi iritat pur si simplu ca ti-a introdus sonda, cu atat mai mult cu cat zona respectiva nu mai e la fel de mult "circulata" ca inainte de sarcina. In mor dnormal dupa sapt 12 - 13 nu se mai face eco ontravaginal...

Daca ar fi fost sa fi luat o infectie, ar fi fost cam repede sa se manifeste... Poti folosi oricum preventiv clotrimazol pt mancarime, are efect f rapid si nu e nociv in sarcina dupa trim I.

Noi am luat azi patutul!!! L-am si montat, doar ca e fara salteluta si fara asternut, pe acestea le vom lua saptamana viitoare. A costat 450 RON, are stinghie in trei parti si in faza grilaj iar dedeubt sertar.

Creem, intr-adevar comparativ cu saltelutele din nuca de cocos pe care le-am vazut azi la Dodo Kids, cele de la carrefour sunt mult mai subtiri. Asa ca prefer sa dau cu 400.000 de lei in plus si sa iau una mai groasa

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

Buna fetele!
Acum abia am ajuns acasa de la scoala...
Multumesc de sfaturi, in consecinta salteaua din nuca de cocos este mai buna, la Carrefour nu mai au decat din cele sintetice, doar daca nu au adus zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Cream am 28 de saptamani si 4 zile .Adriana nu te ai gandi la cee mai rau poate e doar o mica iiritatie si o sa treaca asa k stai linistita k o superi pe BiancaSi eu abea astept sa vina sotul meu acasa k sa pot lua si eu cate ceva pt bebe.
Va pup fetele
Mada 28+ Ianis Cristian

http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Sarumana Ina pt ca de gandesti si la mine!
Io cu Anuta mea nu mai am timp de nimic...ne jucam toata ziua, facem supe, pireuri.....multe , multe
Am inceput sa zicem ma-ma, da, ba gu, e-da, facem bau, intinde mainile sa o iei in brate, ce sa mai nebunie curata.99 la suta din timp ea mi-l ocupa
Bun venit noilor fete pe forum!cand adorme ea seara cad si eu lata!!televizorul rar il mai vad,,,asa cand o mai ia sotul meu de ma mai odihnesc si eu o tara.
In rest ce sa va mai zic caut si eu prin vecini un premergator cu titlu de imprumut sa o pun si eu pe Ana ca ma omorat cu mijlocul, toata ziua ar topai...ma poate ajuta cineva?Adyana Angelique..curaj cu nasterea ca nu e asa greu...eu sunt impotriva cezarienei , o accept doar atunci cand se impune.Angelique tu cunosti experienta nasterii mele si doar m-ai vazut,,,sunt super okrevin cu o poza ca sa vedeti ce mari ne-am facut
pupici cu sclipici de la Florina si contesina(Ana-Maria)

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Pozici Ana-Maria
Am promis poze!iata-ne!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mokika: noi la botez am comandat tortul la Crizantema si a fost superbun. Nu stiu cum s-a numit, dar era invelit intr-o glazura delicioasa si era sub forma de 2 inimioare( una alba si una albastra). vezi k e un catalog cu imaginile torturilor pe care le poti comnada.

adryana: prea repede te panichezi..mai calm...Ce te vei face cand vei avea vreo urgenta cu bb dc acum reactionezi asa?
Nu cred k ai cum sa contactezi vreo boala atat timp cat manusile alae sunt nefolosite.E cam ciudat k folosesc manusi chirurgicale pe post de preservativ, dar sa stii k m-am gandit k ele sunt mai rezistente decat un prezervativ...cred k asta e si ideea pt care le prefera.

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello .

Adryana, eu am fost pacienta dnei dr si mereu am vazut cu ochii mei cum punea manusi noi si la fel si prezervativ pe sonda vaginala. Eu am facut intravaginal dupa trim 2 doar de vreo 2 ori, sa masoare mai bine colul, ca era cam scurtut. Poate te ajuta cumva si sfatul meu: cum zona aceea e mult mai sensibila in sarcina eu am folosit Nivea Intimo toata sarcina in loc de sapun si n-am avut nici-o problema. In plus, are si efect calmant. Si mai stiu de pliculetele de Tantum Rossa pt mancarimi, dar se fac intravaginal si eu stiu ca in sarcina nu ai voie sa faci asemenea spalaturi, ci doar extern. Cel mai bine e sa suni dr si sa-i spui ce si cum, poate iti recomanda el ce sa faci.
Alina, felicitari, ai baiat mare! daca doarme deja noaptea, sunteti tari! si sa va fie de bine crestinarea!
Anca , si eu tot din nuca de cocos am salteaua. Am luat-o de unde am cumparat si mobila lui bebe, din Bucuresti, de la Baby Design. Am vazut si eu ca cele de la Carrefour sunt mai ieftine dar mai moi, parca. Astea sunt bune ca le poti intoarce de pe o parte pe alta si nu fac gauri, adica revin la forma initiala, nu se lasa dupa forma corpului; am inteles ca sunt si antialergice si se aerisesc f bine.

Kriss, felicitari pt achizitie! si la mai multe!

Noi suntem mai bine cu raceala, eu aproape ca nu mai am nimic, bebe respira mult mai bine azi, sper ca la noapte sa doarma linistit, ca deja azi-noapte a fost mai bine! de data asta ne-a dat dna dr si Karvol, niste capsule mentolate care se sparg intr-o batista umeda sau intr-o carpa si se pun in apropierea lui bebe (asa incat sa nu ajunga la el sau sa puna fata pe el) si elimina in aer mirosul ala mentolat ca de frectie, care ii desfunda nasul; sunt super! alea si Batista Bebelusului ne-au facut viata muuuult mai usoara!

tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

florina: imi pare rau, dar acum 3 zile am imprumutat premergatorul. darius nu l-a agreat deloc...nici 5 minute nu statea in el. Am vazut oferta in carrefour la 50 ron...
M-ati innebunit cu pozele....imi vine sa o mananc.e o frumoasa si o scumpica.

o sa fac un anunt: dupa ce mi se va confirma la echo k am baietel..sa ascundeti pozele cu fetite de pe-aici, da???k o sa vin sa vi le fur9 fetitele, nu pozele)...

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput